Ρε ά να χαθείτε που πάτε να το βγάλετε off topic το thread!!!!!
Λοιπόν, ο καθένας παιδιά όπως το βλέπει, εγώ αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, θέτω σαν ευκαιρία το παιχνιδάκι και την επερχόμενη γιορτή μου (από δικαιολογίες πάμε πολύ καλά) και προχωράω σε νέο μηχάνημα.
Επειδή, όμως, δεν θέλω να πάω με το μεγάλο κύμα, δεν θα πάρω Intel επεξεργαστή, αλλά θα παραμείνω πιστός στην AMD. Για κάρτα γραφικών και chipset θα πάω στην nVidia, όσο και αν θερμαίνονται τα προϊόντα της. Φυσικά, στο θέμα της ψύξης πότε κόλλωσα για να καταθέσω τα όπλα τόσο εύκολα......
Έχουμε και λέμε.
Κουτί μάλλον τελικά το Soprano της Thermaltake. Ο λόγος είναι ότι ήδη το έχω στο τωρινό σύστημα και ξέρω ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια, οπότε έχω έτοιμες τις μόντες που θα χρειαστούν να γίνουν για να πέσει η θερμοκρασία σε αποδεκτά από μένα όρια. Άσε που το Armor πρέπει να το έχεις στο πάτωμα, πράγμα που ποτέ δεν κάνω γιατί γεμίζει σκόνες σε χρόνο μηδέν.
Τροφοδοτικό CORSAIR 620. 5 χρονάκια εγγύηση και ο φιλάρας ο STEVE ακόμα και σε φούρνο το έβαλε και το τερατάκι δεν κόλλωσε πουθενά. Modular, παιχνιδάκι για cable masking και λοιπές μόντες.
Mobo: ASUS αλλά όχι SLI. Μάλλον με heat pipes. Οι μόντες που έχω εφαρμόσει σε heat pipes από laptops, κάρτες γραφικών και chipsets έχουν αφήσει άφωνο ακόμα και μένα.
CPU: AMD X2 5200+ Socket AM2. Με τιμή στα 215 ευράκια (από 400+ πρινα από λίγο καιρό) είναι καταπληκτική ευκαιρία και τσακίζει κόκκαλα.
Μνήμη: Τελικά 2 giga DDRII. Ο φίλος Amigos έχει δίκιο, ήδη στην αγορά βγαίνουν 2 Χ 2 giga combos που θα πάνε για μελλοντική αναβάθμιση.
Vga: XFX 8800GTS 640. Για αναλύσεις 1600 Χ 1200 είναι overkill. Εδώ σε 1900 Χ 1200 και πάλι κοιμάται.... Αν βρω καμιά καλή ευκαιρία (βλέπε παζάρια) πάω για το 320 μοντέλο, αν μπορέσω να το πάρω κάτω από 260 ευράκια.
Δίσκοι, οπτικά μέσα και το λοιπό σαβουρολόι το έχω ήδη. Δεν παίρνω τίποτε.
Το παλιό μηχάνημα παραμένει σαν σκλάβος, μια και το νέο θα τραβάει τον αντίγ@μ0 του από ρεύμα και σε συνδυασμό με το CRT monitor δεν ενδύκνειται για 24/7 λειτουργία, εκτός αν καταργήσω το καλοριφέρ στο σπίτι. Και έρχεται και καλοκαιράκι!
Ένα καλό παιχνίδι δεν φτάνει μόνο να έχει καλό gameplay, αν μπορεί και διαθέτει ΚΑΙ τα γραφικά, τότε let's go all the way.