S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky είπε:
Keep in mind πώς το παιχνίδι δεν είναι γραμμένο για dual core επεξεργαστές οπότε παίζει ρόλο καθαρά η συχνότητα του επεξεργαστή σας και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ η κάρτα γραφικών σας.
Ωχ δεν μου αρέσει αυτό... Δηλαδή σε εμένα θα είναι σαν pentium 4 στα 2.13 ?

BTW πότε έρχεται το original?

theoritikie...Εδώ είναι που λέμε..

Αναβάθμηση FTW!!!! :D

Εγω με τιποτα ΔΕΝ θα αλλαξω ολοκληρο PC (VGA,mobo,CPU,RAM) για ενα παιχνιδι (το πολυ πολυ να τσιμπησω μια απο τις τελευταιες AGP καρτες,αν τελικα βρω καποια σε καλη τιμη,ετσι για να γουσταρω κιολας..) αλλα θα ψαξω να το παιξω στην οποια αναλυση το σηκωνει αξιοπρεπως το PC μου,απλα για να το δω τελικα....

Αλλωστε,αν το gameplay του ειναι τοσο καλο οσο εχω καταλαβει απο τα γραφομενα καποοιων παιδιων εδω,δε με πολυνοιαζουν τα καραφανταχτερα γραφικα.....

Ελπιζω και στην τιμιοτητα της μηχανης γραφικων του.. (θυμιζω απλα το Painkiller,με μια απο τις πραγματικα τιμιοτερες μηχανες γραφικων!Το παιχνιδι σαρωνε και σε χαμηλης δυναμης συστηματα....)

Pooky,sorry που -ξερω οτι- σε απογοητευω τοσο πολυ με τα λεγομενα μου... :D :D (ολα βεβαια ειναι θεμα μαρουλιου....:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:)

Agreed Μάνο. Μια ένσταση έχω μόνο, όταν πήρα καινούρια κάρτα γραφικών και έπαιξα Battlefield 2 με "τρώγανε" γιατί εγώ χάζευα τα γραφικά που μέχρι τότε δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Απλά εκπληκτικό (για παιχνίδι 2 ετών).

voodoo1 για Quake2

voodoo2 για Unreal

voodoo3 για Quake3,UT...

Δυστυχως το Rampage δεν κυκλοφορησε ποτε... :(

GLIDE FTW!!!

Ρε ά να χαθείτε που πάτε να το βγάλετε off topic το thread!!!!! :D :D

Λοιπόν, ο καθένας παιδιά όπως το βλέπει, εγώ αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, θέτω σαν ευκαιρία το παιχνιδάκι και την επερχόμενη γιορτή μου (από δικαιολογίες πάμε πολύ καλά) και προχωράω σε νέο μηχάνημα.

Επειδή, όμως, δεν θέλω να πάω με το μεγάλο κύμα, δεν θα πάρω Intel επεξεργαστή, αλλά θα παραμείνω πιστός στην AMD. Για κάρτα γραφικών και chipset θα πάω στην nVidia, όσο και αν θερμαίνονται τα προϊόντα της. Φυσικά, στο θέμα της ψύξης πότε κόλλωσα για να καταθέσω τα όπλα τόσο εύκολα......

Έχουμε και λέμε.

Κουτί μάλλον τελικά το Soprano της Thermaltake. Ο λόγος είναι ότι ήδη το έχω στο τωρινό σύστημα και ξέρω ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια, οπότε έχω έτοιμες τις μόντες που θα χρειαστούν να γίνουν για να πέσει η θερμοκρασία σε αποδεκτά από μένα όρια. Άσε που το Armor πρέπει να το έχεις στο πάτωμα, πράγμα που ποτέ δεν κάνω γιατί γεμίζει σκόνες σε χρόνο μηδέν.

Τροφοδοτικό CORSAIR 620. 5 χρονάκια εγγύηση και ο φιλάρας ο STEVE ακόμα και σε φούρνο το έβαλε και το τερατάκι δεν κόλλωσε πουθενά. Modular, παιχνιδάκι για cable masking και λοιπές μόντες.

Mobo: ASUS αλλά όχι SLI. Μάλλον με heat pipes. Οι μόντες που έχω εφαρμόσει σε heat pipes από laptops, κάρτες γραφικών και chipsets έχουν αφήσει άφωνο ακόμα και μένα. :help: :help:

CPU: AMD X2 5200+ Socket AM2. Με τιμή στα 215 ευράκια (από 400+ πρινα από λίγο καιρό) είναι καταπληκτική ευκαιρία και τσακίζει κόκκαλα.

Μνήμη: Τελικά 2 giga DDRII. Ο φίλος Amigos έχει δίκιο, ήδη στην αγορά βγαίνουν 2 Χ 2 giga combos που θα πάνε για μελλοντική αναβάθμιση.

Vga: XFX 8800GTS 640. Για αναλύσεις 1600 Χ 1200 είναι overkill. Εδώ σε 1900 Χ 1200 και πάλι κοιμάται.... Αν βρω καμιά καλή ευκαιρία (βλέπε παζάρια) πάω για το 320 μοντέλο, αν μπορέσω να το πάρω κάτω από 260 ευράκια.

Δίσκοι, οπτικά μέσα και το λοιπό σαβουρολόι το έχω ήδη. Δεν παίρνω τίποτε.

Το παλιό μηχάνημα παραμένει σαν σκλάβος, μια και το νέο θα τραβάει τον αντίγ@μ0 του από ρεύμα και σε συνδυασμό με το CRT monitor δεν ενδύκνειται για 24/7 λειτουργία, εκτός αν καταργήσω το καλοριφέρ στο σπίτι. Και έρχεται και καλοκαιράκι!

Ένα καλό παιχνίδι δεν φτάνει μόνο να έχει καλό gameplay, αν μπορεί και διαθέτει ΚΑΙ τα γραφικά, τότε let's go all the way.

Πω πω ο μουλαρος αρνειται να το φερει παντως.....!!

akmakas,εσυ πως τα πας..;; (μια και ξερω οτι εκτρεφεις κι εσυ τετραποδα....:biglaugh: :biglaugh: )

Κάποιος Χριστιανός , πμ me κάνα λινκ γιατί θα γίνω κτηνοβάτης!!!!!!!

Το τετράποδο έγινε ερπετό!!!!!!!!!!!!!!

Pook και Shadow, μου αρέσει που κάτι σελίδες πριν με συμβουλεύατε να καθυστερήσω την αγορά νέου PC… :rofl:

New PC FTW :diablotin:

Ναι, έτσι είναι, αλλά εδώ θα σου απαντήσω με τα λόγια του πολύ καλού φίλου και fellow STALKER με τον οποίο μιλούσαμε πριν από λίγο στο τηλέφωνο.

Ο SD λοιπόν μου έλεγε ότι ποιός ο λόγος να μην κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του; Και αυτός, όπως κι εγώ δεν κάνουμε την μεγάλη ζωή, δεν αγοράζουμε ακριβά κινητά, δεν κλείνουμε πρώτα τραπέζια σε μεγάλες πίστες και δεν ανοίγουμε φιάλες πετρελαίου, ούτε γαρνίρουμε με γαρδένιες την κάθε λωλοτραγουδίστρια. Δεν είμαστε fan των ακριβών ρούχων αλλά και ούτε κατέχουμε τα πανάκριβα αμάξια, ειδικά στο τελευταίο και οι δυό μας ότι πήραμε ήταν είτε μεταχείρα είτε κατεστραμένα που τα φτιάξαμε καλύτερα από καινούργια.

Μια και είμαστε απλοί STALKERs λοιπόν, καραμουλαρωμένοι και ντόμπροι χωρίς πολλές - πολλές σπατάλες, τον ακολουθώ και κάνω κι εγώ ένα δωράκι στον εαυτό μου λοιπόν. Ένα μηχανηματάκι που φυσάει και που θα μας βγάλει κανένα δίχρονο, χρονικό πλαίσιο εντελώς ουτοπικό για μένα, μια και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχω σε ένα μήνα, πόσο μάλιστα σε δυό χρονάκια.

Αν δει κανείς τα specs που έχω δώσει δεν είναι και τίποτε το εξωπραγματικό, αλλά σε πληροφορώ ότι σε gaming απόδοση θα ξεπερνάει κατά πολύ κάποια μηχανήματα που κοστίζουν το τριπλάσιο.

Άλλωστε εγώ προσωπικά όπως και ο Shadowdancer ακολουθούμε στην ζωή μας το δρόμο που λέει "ΟΧΙ ΧΡΕΗ", οπότε ένα μηχάνημα ή μια αναβάθμιση δεν πρόκειται να μας ρίξει έξω. Τώρα αν κάποιοι σκέφτονται και τα 3 ευρώ που έχει ένας καφές που θα πιείς με τουε φίλους σου λόγω του ότι χρωστάνε της Μιχαλούς, συγνώμη μάγκες η ξερή τους η γκλάβα φταίει.

Δεν έχω καταλλήξει 100% σε final version αλλά δεν βιάζομαι, ας πάρει και μιά βδομάδα και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή θα γίνουν αλλαγές.

Επεξεργαστής - motherboard - μνήμη έχουν κλείσει. Κάρτα γραφικών ακόμα είμαι ανάμεσα στην 320 και 640 εκδοχή, (διαφορά 120 ευρώ) και τροφοδοτικό είμαι ανάμεσα σε αυτό που ανέφερα, αλλά και στο OCZ SLI 850 που πρόσεξα πριν από λίγο. Τιμή: 136 το 620άρι και 192 το 850άρι. Αυτό το 850 πάντως πολύ με εμπνέει.............

@pooky , ρίξε κάνα φράγκο για 22άρi lcd monitor.

Μιλάμε για εμπειρία!

22aw5.th.jpg

Φίλτατε Asikamin σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το 19άρι CRT που ήδη έχω. Να σου πω την αλήθεια τα TFTs δεν με ικανοποίησαν ποτέ στα παιχνίδια και δεν έχω καμία λόξα με μεγάλων διαστάσεων οθόνη.

Αν δεν βρεθεί κάποια εταιρεία να προσφέρει zero pixel εγγύηση σε οθόνες άνω των 19'', δεν πάω παραπάνω με τίποτε, μην πάθουμε ότι έπαθε ο Άκμακας...........

είναι μέχρι να παίξεις σε 1680*1050 wide.

Μετά δεν υπάρχει γυρισμός!

asikamin είπε:
είναι μέχρι να παίξεις σε 1680*1050 wide.Μετά δεν υπάρχει γυρισμός!
Yeap.

Έχω μια DELL 20" και είμαι απλά κατενθουσιασμένος. Πήρε το μάτι μου μια ACER 22" στα 315 κάπου και βέβαια την 24" DELL στα 600 (τόσο είχα πάρει την 20άρα μου).

Με 1300 βέβαια πας στην 30":biglaugh:

ΜΟΝΟ 1300 η 30άρα;;;;;

Και πόσο κάνει η 20άρα σου φίλε shock σήμερα;

Για 1900 Χ 1200 ΜΟΝΟ πάω σε διαγωνίους πάνω από 20''. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορώ να διακρίνω ακόμα και την "απόσταση" ανάμεσα στα pixels μιας 15άρας TFT, η οποία απόσταση είναι μηδαμηνή, (και γι'αυτό το λόγο την 15άρα μου την έχω κολλημένη στον τοίχο και κάθομαι ενάμιση μέτρο πίσω για να μην διακρίνω τα pixels ξεχωριστά.......)

Μια 22άρα 1680 Χ 1050 θα ήταν μαρτύριο για μένα φιλάρες. Αλλά 1900Χ 1200 που έχω δει δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα.

.......γι αυτό άλλωστε και προτιμώ τις CRT........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky είπε:
Ο SD λοιπόν μου έλεγε ότι ποιός ο λόγος να μην κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του; Και αυτός, όπως κι εγώ δεν κάνουμε την μεγάλη ζωή, δεν αγοράζουμε ακριβά κινητά, δεν κλείνουμε πρώτα τραπέζια σε μεγάλες πίστες και δεν ανοίγουμε φιάλες πετρελαίου, ούτε γαρνίρουμε με γαρδένιες την κάθε λωλοτραγουδίστρια. Δεν είμαστε fan των ακριβών ρούχων αλλά και ούτε κατέχουμε τα πανάκριβα αμάξια, ειδικά στο τελευταίο και οι δυό μας ότι πήραμε ήταν είτε μεταχείρα είτε κατεστραμένα που τα φτιάξαμε καλύτερα από καινούργια.

Μια και είμαστε απλοί STALKERs λοιπόν, καραμουλαρωμένοι και ντόμπροι χωρίς πολλές - πολλές σπατάλες, τον ακολουθώ και κάνω κι εγώ ένα δωράκι στον εαυτό μου λοιπόν. Ένα μηχανηματάκι που φυσάει και που θα μας βγάλει κανένα δίχρονο, χρονικό πλαίσιο εντελώς ουτοπικό για μένα, μια και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχω σε ένα μήνα, πόσο μάλιστα σε δυό χρονάκια.

Αν δει κανείς τα specs που έχω δώσει δεν είναι και τίποτε το εξωπραγματικό, αλλά σε πληροφορώ ότι σε gaming απόδοση θα ξεπερνάει κατά πολύ κάποια μηχανήματα που κοστίζουν το τριπλάσιο.

Άλλωστε εγώ προσωπικά όπως και ο Shadowdancer ακολουθούμε στην ζωή μας το δρόμο που λέει "ΟΧΙ ΧΡΕΗ", οπότε ένα μηχάνημα ή μια αναβάθμιση δεν πρόκειται να μας ρίξει έξω. Τώρα αν κάποιοι σκέφτονται και τα 3 ευρώ που έχει ένας καφές που θα πιείς με τουε φίλους σου λόγω του ότι χρωστάνε της Μιχαλούς, συγνώμη μάγκες η ξερή τους η γκλάβα φταίει.
Τα παραπάνω με εκφράζουν 100%._

Οπότε φιλάρα καταλαβαίνεις από ποιά οπτική γωνία το βλέπουμε το θέμα.

Φτου!!!! Ώρα για updates και περιμένω να τελειώσουν για να μπω πίσω στη Ζώνη...........

Και επειδη γουσταρω να μιλαω με ντοκουμεντα εχω να πω τα εξης.

Σε Ρ4 3,2

1Gb ram

9800XT τρεχει στο high σε default απο μονο του (μηχανακι 3,5 ετων)

Τιμιοι Ουκρανοι developers

Πίσω
Μπλουζα