S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky είπε:
Πρόσεξε ότι κάποιοι φοράνε αλεξίσφαιρα οπότε με το πιστολάκι όσο και να τους βαράς δεν ψοφάνε εύκολα. Τώρα, αν τους πήραν οι σφαίρες στο κεφάλι, δεν το νομίζω..........
Μάλλον είχε αλεξίσφαιρο στο κεφάλι ο τύπος :biglaugh: :biglaugh:

Keep you posted fellow STALKER.

Θα γίνει χαμός το Πάσχα, έχω 8 μέρες κενές χωρίς γκόμενα και τα λοιπά, θα λοιώσουν οι πυκνωτές φίλε, θα με ψάχνεις τη νύχτα θα βγω περιπολία στην πραγματικότητα.................

Κeeper κατι κακες "γλωσσες" μου ειπαν οτι φορανε και αλεξισφαιρα Durex:yoyo:

Pooky το νου σου μη με περασεις για bandit...ειμαι ενας μικρος EΜΠΕΙΡΟΣ και οχι Rooky loner με αριστη φημη

pooky είπε:
Αναφέρω πολύ καθαρά και με bold ότι έσβησα φράση.
Έσβησες άλλα όχι την επίμαχη.

pooky είπε:
Και όσο γι'αυτό που λες νομίζω σου απάντησα ήδη. Διάβασε παραπάνω post μου. Αναφέρομαι στο ότι ενώ ένα παιχνίδι ανακοινώνεται από την μαμά εταιρεία ότι θα κοστίζει 30 ευρώ, στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα πωλείται 50.

Ξέρω και άλλους που ήθελαν να το αγοράσουν και με πήραν στο ψιλό σήμερα μόλις είδαν την τιμή, γιατί όντως έξω πωλείται 40 δολλάρια. Από ότι είδα πριν από ένα λεπτό η ισσοτιμία δεν έχει έρθει τούμπα!!!!! Αλλά τα λαμόγια εδώ μυρίστηκαν ψητό, κοπάνα στο κεφάλι, για άλλη μία φορά.
Μα εγώ μιλάω για αυτό
Και μετά είναι κλέφτης αυτός που το κατεβάζει;;;;;;;; ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!
και εσύ απαντάς σε άλλο. Μην ξαναγράψω όλο εκείνο το κείμενο γιατί είμαι και στη δουλειά. Πάρτο από όπου θέλεις δεν έχει σημασία. Τα χρήματα, που είναι να πάνε στους δημιουργούς θα πάνε έτσι κι αλλιώς.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τη φράση η οποία δηλώνει ότι το παιχνίδι είναι ακριβό στην Ελλάδα οπότε καλύτερα ας το αποκτήσω "με άλλο τρόπο".

Μα σου είπα πως το αγόρασα. Τι επιμένεις;

Τα χρήματα να πάνε στους δημιουργούς, όχι στον εκμεταλευτή όμως. Και στην χώρα μας ο εκμεταλευτής - λαμόγιο θα καρπωθεί περισσότερα. Αυτό με χαλάει.

Την φράση που έγραψα την άκουσα από τρία άτομα από το πρωί που με πήραν στο ψιλό γιατί έσκασα το 50άρικο...............

Παιδες θα πω τις εντυπωσεις μου απο τον τεχνικο τομεα και μονο, γιατι το εγκατεστησα χθες τη νυχτα κατα τις 2 και δεν την παλεψα να παιξω πολυ....

Στο συστηματακι μου με 6800, το παιχνιδι παει σφαιρα σε 1440x900 οταν το Dynamic Lighting ειναι απενεργοποιημενο....Οταν το ενεργοποιησω βλεπω γυρω στο 1 frame ανα sec....

To προβλημα ομως ειναι οτι ειτε με το DynLighting on ειτε off ,τα γραφικα δειχνουν τα χρονια τους.Ενω σαν ατμοσφαιρα, τα καταφερνει να σε μεταφερει στη μουνταδα και την ψυχοπλακωση του Chernobyl, ενιωσα οτι επεστρεψα στο σημειο που παρατησα το PC gaming (οταν πουληθηκε η 3dfx)

Ειναι και παραδειγμα κακιστου προγραμματισμου...Δεν ειναι δηλαδη δυνατον να πρεπει να εχεις 8800 για να δεις αυτα τα γραφικα....Το Crysis δηλαδη που τα γραφικα του δειχνουν να ειναι γυρω στις 30 φορες πιο εντυπωσιακα, τι απαιτησεις πρεπει να εχει;

Προφανως, το παιχνιδι φτιαχτηκε (λογω καθυστερησης) με dated μηχανη γραφικων και τα extra καλουδια (dx9) που δεν προσθετουν και τιποτα φοβερο μπηκαν τσοντα στη συνεχεια (γι αυτο και η ραγδαια πτωση στο frame rate)

Προσωπικα το παιχνιδι με απογοητευσε απολυτα στον τεχνικο τομεα. Δεν γινεται να κυκλοφορεις παιχνιδι με τετοια γραφικα το 2007.....

Τονιζω οτι δεν προσπαθω να την πω σε κανενα ουτε να μπλεχτουμε σε flame war...Η κριτικη μου εχει να κανει μονο με τα γραφικα αφου το παιχνιδι μπορει οντως να ειναι εξαιρετικο και να πραγματοποιει ολα οσα υποσχεθηκε οσον αφορα το gameplay.

pooky είπε:
Μα σου είπα πως το αγόρασα. Τι επιμένεις;
Δεν με εννόησες. Θα σου εξηγήσω από κοντά.
pooky είπε:
Τα χρήματα να πάνε στους δημιουργούς, όχι στον εκμεταλευτή όμως. Και στην χώρα μας ο εκμεταλευτής - λαμόγιο θα καρπωθεί περισσότερα. Αυτό με χαλάει.
για τρίτη φορά το αναφέρεις, για τρίτη φορά σου απαντάω:Συμφωνώ μαζί σου αλλά ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτό. Σου είπα πάρτο από όπου θέλεις, όπως και έκανες. Τα υπόλοιπα από κοντά. :thumb:

ΟΚ shock θα τα πούμε απο κοντά φιλαράκι!

Stormwatch είπες τη γνώμη σου. Διαφωνούμε. Φυσικά για να παραμείνεις στο pc gaming αλλάζεις και τα σκας. Αν δεν μπορείς παίρνεις κονσολίτσα και βολεύεσαι. Πάντως μου φαίνεται περίεργο, ο SD με 9800ΧΤ να παίζει μια χαρά και εσύ με 6800 να μην μπορείς να παίξεις.

Δεν επιμένω, δεν το έχω στήσει ΕΓΩ το μηχάνημά σου, αν το είχα κάνει θα πήγαινε με 1000.

Συνεχίζω: STALKER rulesss!!!!!!!

Μπορει καποιος τοτε να βαλει το fraps και να ποσταρει frames/sec με dynamic lighting διοτι παντου βλεπω οτι με αυτη την επιλογη ενεργοποιμενη δεν παιζει στο 99% των συστηματων...(Pooky εσυ εισαι και πονηρουλης...θυμασαι τι μου ελεγες για fulldetail στο Oblivion outdoors? ;) )

Επισης τι θα εκανες στο συστημα? Συγκεκριμενα ο Stormwatch το εχει τουμπανιασμενο το μασινι του...

Και η κλασσικη ερωτηση για το τελος...ξερει κανεις αν στο συστημα του εχει το αποτελεσμα που "the developes intended to have"? (που λενε και στα χωρια μας :D )

Ερωτηση:Ποσο διαφορα μπορει να επιφερει το εκαστοτε ''στησιμο'' του PC δηλαδη...;;

Κόψε όλα τα περριτά services, σταμάτα antivirus, firewall και τα σχετικά, σταμάτα οτιδήποτε τρέχει στο background και βάλε τα windows να δώσουν προτεραιότητα στην foreground εφαρμογή.

Άλλαξε το PCI latancy της κάρτας γραφικών στο μέγιστο (αν και νομίζω αυτό το κάνουν οι τελευταίοι drivers έτσι κι αλλιώς).

Υπάρχουν και άλλα. Πήζω

EDIT Βγάλε ότι περριτές PCI κάρτες έχεις πάνω. Άσε μόνο την VGA και τον SB, θα δεις τρλές διαφορές.

Wally είπε:
Μπορει καποιος τοτε να βαλει το fraps και να ποσταρει frames/sec με dynamic lighting διοτι παντου βλεπω οτι με αυτη την επιλογη ενεργοποιμενη δεν παιζει στο 99% των συστηματων...(Pooky εσυ εισαι και πονηρουλης...θυμασαι τι μου ελεγες για fulldetail στο Oblivion outdoors? ;) )
+1

Όλα τα forum αυτό λένε. Pooky αναμένουμε video αλλιώς θα το εκλάβω όπως την τότε δήλωσή σου για τα 130FPS Outdoors στο Oblivion :tease:

manos426f είπε:
Ερωτηση:Ποσο διαφορα μπορει να επιφερει το εκαστοτε ''στησιμο'' του PC δηλαδη...;;
Ή για ρυθμίσεις στο bios μιλάει ο George ή για ψύξη....

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο :help:

-----ΕΝΤΙΤ--------

Απο άποψης hardware στησιματος

ακομα και ενα screenshot και rs_stats on στη κονσολα για τα δειχνει frames αρκει για να μας λυσει τις μεταφυσικες ανησυχιες μας... :D

Ωχ αρχίζουν να τελειώνουν τα αποθέματα ξηρού πάγου.

pooky είπε:
ΟΚ shock θα τα πούμε απο κοντά φιλαράκι!
Stormwatch είπες τη γνώμη σου. Διαφωνούμε. Φυσικά για να παραμείνεις στο pc gaming αλλάζεις και τα σκας. Αν δεν μπορείς παίρνεις κονσολίτσα και βολεύεσαι. Πάντως μου φαίνεται περίεργο, ο SD με 9800ΧΤ να παίζει μια χαρά και εσύ με 6800 να μην μπορείς να παίξεις.

Δεν επιμένω, δεν το έχω στήσει ΕΓΩ το μηχάνημά σου, αν το είχα κάνει θα πήγαινε με 1000.

Συνεχίζω: STALKER rulesss!!!!!!!
Pooky ειπα οτι χωρις dynamic lighting παει σφαιρα....Μονο οταν το ενεργοποιησω κλαταρει....

Οσον αγορα το PC gaming και το περι χρηματων, παιζει ρολο και τι θα δεις αν τα σκασεις.

Θεωρω οτι η εικονα που ειδα με full graphics (εστω και χωρις να κινουμαι :D ) δεν αξιζει ουτε 5 ευρω αναβαθμιση (οι διαφορες με και χωρις D-L δεν ηταν σημαντικες και το παιχνιδι παραμενει ασχημο οπως και να εχει)

Να μου το ελεγες αυτο για το Crysis ή για το Alan Wake, να το δεχθω.....

Wally αγόρι μου δεν θα σου λύσω εγώ τις μεταφυσικές σου ανησυχίες.

Stormwatch ποιά 6800 έχεις; Την απλή με τα 128 mega;;;;

Keeper ποιά 6600 έχεις; Με 128 Mega κι εσύ;;;;;

Αν έχετε καρτούλα με 128 mega θα έχετε πρόβλημα. Wally πάλι με νουμεράκια παίζεις. ΔΕΝ κάθομαι να ποστάρω frames per second. Είτε παίζει, είτε όχι. Σε μένα πάιζει και για το χαβαλέ μου θα φτιάξω καινούργιο μηχάνημα, για να παίζει καλύτερα. Αν σε λίγο καιρό βγει κάτι καλύτερο, πάλι θα το αλλάξω μην ανησυχείς.

Αναφορικά με το στήσιμο του μηχανήματος εννοούσα drivers, πόσα περιφερειακά έχετε πάνω, αν δουλεύετε κανένα Norton antivirus από κάτω και τα λοιπά. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τους άλλους. Στον Stormwatch δεν άρεσε, τι να κάνουμε. Απορώ φυσικά γιατί κάποιος που έχει εγκαταλείψει το PC gaming τα έσκασε κάποτε να αγοράσει 6800........

I rest my case. Πάω να λοιώσω στη ζώνη. Όποιος θέλει να παίξει ας παίξει, όποιος δεν θέλει ας μην παίξει. Ειλικρινά παιδιά ότι αρέσει στον καθένα σας.

STALKER HQ Over and out.

pooky είπε:
Stormwatch ποιά 6800 έχεις; Την απλή με τα 128 mega;;;;

Keeper ποιά 6600 έχεις; Με 128 Mega κι εσύ;;;;;

Απορώ φυσικά γιατί κάποιος που έχει εγκαταλείψει το PC gaming τα έσκασε κάποτε να αγοράσει 6800........

Η απλη 6800, ειναι με 256ΜΒ μνημη.

Οσο για την απορια σου, τυγχανει ο κολλητος μου (αυτος με την 8800GTX) να ειναι δημοσιογραφος του χωρου και να μου δινει τσαμπε πολυ hardware που "βρισκει" και ειτε δεν χρειαζεται ,ειτε εχει διπλο (γι αυτο εχω βρεθει με 6800, Soundblaster X-Fi και ASUS mobo με 8 sata :D )

η πρώτες 6800 agp είχαν 128mb ..εγώ είχα πάρει την albatron 6800 με 480 ευρώ από πλαίσιο μόλις είχε βγει...πολύ καλή κάρτα ήταν αλλά δεν δίνω άλλη φορά τόσα λεφτά για vga κάρτα..

A! Έτσι αλλάζει το πράμα. :D :D

Καλά όταν κάνουν reviews δεν επιστρέφουν το υλικό πίσω; Κι εγώ έχω περάσει από ουκ ολίγα περιοδικά και δεν θυμάμαι να μας είχαν χαρίσει τίποτε!!!!!

Τεσπα, αφού μπορεί καλά κάνει.

Η 6800 με απλή DDR μνήμη στο dynamic lighting όντως έχει πρόβλημα. Αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλο........ O SD έχει την 9800ΧΤ αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είναι με απλή DDR ή DDRIII.

Πάντως, χωρίς Dynamic Lighting παίζει σε 800 Χ 600 με 5200 και 4400Ti. Και μάλιστα αποδεκτά.

Πίσω
Μπλουζα