S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Wally αγόρι μου δεν θα σου λύσω εγώ τις μεταφυσικές σου ανησυχίες.
τις οποιες εσυ μου δημιουργησες με τα ποσταρισματα για turboαποδοση σε full detail και dynamic lighting σε αντιδιαστολη με το υπολοιπο internet.

Αν το setup σου τα καταφερνει και καποιος (εγω) τα σκασει να φερει το PC του στα κυβικα του δικου σου και μετα να τα κλαιει λογω του αποτελεσματος...εεε ειναι ενα issue...

Watch your language man.............

Μάλλον αν δεν διάβασες και χτες κάποιος άλλος με 9800ΧΤ το κατάφερε να το παίξει μια χαρά. Άρα δεν είμαι εγώ αυτός που "δημιουργώ" κάτι με τα ποσταρίσματά μου.

Αν δεν σας αρέσει τελικά το παιχνίδι επειδή τρέχει σε PC πείτε το ρε παιδιά, δεν βλάπτει.........

Αν ήταν exclusive 360 τίτλος μάλλον θα λέγατε άλλα........:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Watch your language man.............
θα το διορθωσω αν και τα παπακια τα ειχα βαλει :D :D

Δεν καταλαβαινω γιατι παθιαζεστε!!

Ενα παιχνιδι ειναι και ζητησα να μου πειτε πως παιζει!

Δεν μπορεις?Δεν θελεις?Πες το

Παντως να εισαι σιγουρος οτι οποιος ζητησει την ταπεινη μου γνωμη για πλατφορμες για τις οποιος εχω αποψη θα ειναι χαρα μου να τον βοηθησω...

Και 360 και DC να ηταν,αν ειναι πατατα το λεω γιατι με νοιαζει η ωρα και τα φραγκακια καποιου με τον οποιο εστω και μεσω ιντερνετ κανω παρεα.

Με PC games σου εχω ξαναπει δεν εχουμε μεγαλη διαφορα εμπειριας...το οτι προτιμω αλλα κολπα δεν σημαινει οτι το απαξιωνω.

PC Διαμαντια σαν το Unreal,DeusEx,SystemShock κτλ θα ειναι παντα διαμαντια.(παιxτα,αξιζουν...)

Και όσο πλακώνεστε , μπορείτε να μου απαντήσετε το εξής γιατί θα σκάσω:

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ FULL LIGHTING Η ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ PC ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ? :help:

Ενα screenshot έχουμε ζητήσει εδω και 5 ώρες και το μόνο που έχουμε δεί είναι αποπροσανατολιστικές δηλώσεις :P

Τάκη σου έχει απαντήσει ο SD

STALKER FTW!!!!!Αύριο το πρωί...Θα παίζω STALKER!!!!

Ξεχασε το Keeper7k....

Το παιχνιδι ειναι unplayable με Dynamic Lighting ενεργοποιημενο για τους κοινους θνητους....Εδω και πολλοι με top καρτες εχουν προβλημα....

Παντου αυτο λενε, απο neogaf μεχρι insomnia και adslgr....

To διαπιστωσα και εγω χθες βραδυ, που βεβαια δεν εχω και καμια παλαβη καρτα γραφικων, αλλα δεν ειναι και για πεταμα.....

Παντως μην περιμενεις καμια φοβερη βελτιωση αν το ενεργοποιησεις.Δεν ειναι δηλαδη οτι βλεπεις αλλο παιχνιδι.Οποτε αν σου αρεσει σαν παιχνιδι, απενεργοποιησε το και παιξε....Λογικα με την καρτα σου πρεπει να πηγαινει πολυ καλα (εγω το επαιξα σε 1440x900 και πηγαινε τσιτα - τα οποια κοψιματακια ηταν λογω μνημης, εχω 1 GB)

Tάκη το παιχνίδι το πάιζω με full dynamic lightnning, 1024 X 768 και το detail μια σκάλα πριν το τέλος. Όποτε θες πέρνα να παίξουμε φίλε.

ΧΩΡΙΣ anisotropic και ΑΑ, με το grass density στη μέση. Πάει πολύ καλά, αν βγάλεις το DL, πραγματικά απογειώνεται.

Και ναι, ο SD έχει δώσει την απάντησή του.

@Wally: Ρε πλάκα σου έκανα με το watch your language, έπρεπε να βάλω φατσούλα, το ξέχασα!!!!!!!

Δεν πλακονώμαστε ρε Τάκη, χαβαλέ κάνουμε, τίποτε δεν έχουμε να μοιράσουμε. Αλλά παιδιά όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα για το παιχνίδι χωρίς το μηχάνημα να το σηκώσει.

Αυτό είπα, αν και σε μένα πάει καλά, εγώ θέλω να πηγαίνει ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Γι'αυτό το λόγο πάω για νέο μηχάνημα, με το Oblivion δεν είχα φάει τη φρίκη που έχω φάει με το STALKER.

(Αν και να λέμε την αλήθεια η καλύτερη έκδοση του Oblivion πρέπει να είναι αυτή στο PS3..... )

Stormwatch είπε:
α....Παντου αυτο λενε, απο neogaf μεχρι insomnia και adslgr....

Παντως μην περιμενεις καμια φοβερη βελτιωση αν το ενεργοποιησεις.Δεν ειναι δηλαδη οτι βλεπεις αλλο παιχνιδι.Οποτε αν σου αρεσει σαν παιχνιδι, απενεργοποιησε το και παιξε....
Συμφωνούμε στο δεύτερο.

Όσο για το Insomnia, ας μην αναφέρω τη γνώμη μου. Είχε πλάκα που έβλεπα κάποιον Pyjamarama να βρίζεται με 13άχρονα, προσπαθώντας να τους πείσει πώς το Wii είναι ακριβό............

Insomnia hardκοριλα βαρβαροσυναθροιση FTW!! :D

Αν και να λέμε την αλήθεια η καλύτερη έκδοση του Oblivion πρέπει να είναι αυτή στο PS3.....
:mitsotakis: :D :D :D

αντε να αναβουν λιγο τα αιματα διοτι θα μας παρει ο υπνος εδω μεσα!!!!

Stormwatch είπε:
Παντως μην περιμενεις καμια φοβερη βελτιωση αν το ενεργοποιησεις.Δεν ειναι δηλαδη οτι βλεπεις αλλο παιχνιδι.Οποτε αν σου αρεσει σαν παιχνιδι, απενεργοποιησε το και παιξε....Λογικα με την καρτα σου πρεπει να πηγαινει καλα (εγω το επαιξα σε 1440x900)
Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ , αλλα επειδή έχω ένα κόλλημα με τα lighting, και ταυτόχρονα ακούω οτι το παίζουν ΟΛΟΙ απροβλημάτιστα, κόλλησα μήπως έχω εγώ πρόβλημα υπερθέρμανσης ή δεν ξέρω γω τι άλλο (και κολλάω γιατί την ίδια ώρα το Tomb Raider στο PC μου με την (αξιοπρεπή) 6600GT και το ίδιο lighting effect πάει με 30-50FPS).

Πάντως όπως το λές είναι, εμένα στα 1024x768 (που είναι το max που σηκώνει η καρτούλα) πάει αποδεκτά :thumb:

Τακη αν κλαιγεσαι για να παρεις αυξηση...ξεχασε το :P

Φτού ... με πήρανε χαμπάρι :(

αντε κοπανατε αδερφια!! το φτανουμε το "Τι ακουτε σημερα" :headbangdude:

Εμένα το monitor αυτή τη στιγμή δε σηκώνει παραπάνω. Το δοκίμασα στο CRT μου σε 1280 Χ 1024 και πήγαινε σερνάμενο - κουνάμενο. Κοινώς slideshow............

1600 X 1200 FTW!!!!!!

Σε λίγες μέρες θα σας πω πως πάει. Περιμένω να δω το σύστημα του Γιατρού το Σάββατο για να αποφασίσω για mobo. Λογικά το επόμενο ΣΚ θα είμαι up and running!!!!!

Wally είπε:
αντε κοπανατε αδερφια!! το φτανουμε το "Τι ακουτε σημερα" :headbangdude:

Σιγά το thread.

Δηλώνω ανοιχτά ότι το κάνω hijack και θα συνεχίσω ακάθεκτος. :cool: :cool: :cool:

Έχει να πέσει Κατέλης που θα λοιώσει ο σέρβερ.......

Τελικά δεν κρατήθηκα και έβαλα και εγώ τον "θείο" να μου το στείλει. Μέχρι στιγμής μου έχει σπάσει τα νεύρα η ταχύτητα που κατεβαίνει, αλλά 50€ δεν πρόκειται να δώσω, άσε που στο Πλαίσιο δεν ήξεραν ποιο είναι! (Εμ βέβαια, προτημάμε το χαζό PS3 που κάνει 600+ €, και τους pc users τους γράφουμε)

Pooky, μην στεκεσαι μονο σε ενα site....

Δες τι γινεται στο neoGAF που ειναι το πλεον ενημερωμενο και πολυπληθες gaming forum....

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=146826

Επαναλαμβανω οτι η "διαφωνια" μας δεν ειναι για το αν το παιχνιδι ειναι καλο, αλλα για την ποιοτητα των γραφικων και για τις απαιτησεις του...

Για το αν ειναι καλο ή μαπα το παιχνιδι, θα εμπιστευτω τον εαυτο μου.... ;-)

Σωστός Stormwatch.

Η προσωπική γνώμη πάνω από όλα.

Θα τσεκάρω το link που μου έδωσες φιλάρα.

theoritikos είπε:
Τελικά δεν κρατήθηκα και έβαλα και εγώ τον "θείο" να μου το στείλει. Μέχρι στιγμής μου έχει σπάσει τα νεύρα η ταχύτητα που κατεβαίνει, αλλά 50? δεν πρόκειται να δώσω, άσε που στο Πλαίσιο δεν ήξεραν ποιο είναι! (Εμ βέβαια, προτημάμε το χαζό PS3 που κάνει 600+ ?, και τους pc users τους γράφουμε)

Πήγες και συ σε μαγαζί με πωλητές φυστίκια για να ρωτήσεις ρε παιδί μου!!!!!!

Οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Αν ξέρεις και θες κάτι πάε και τσίμπα το από μόνος σου. Να δεις τα έτοιμα συστήματα που πασάρουν και αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι, θα σου φύγει η κοιλιά από τα γέλια.

Extreme gaming σύστημα με 1 giga ram και 7600............ Για γέλια και για πολλά κλαμματα...........

pooky είπε:
Πήγες και συ σε μαγαζί με πωλητές φυστίκια για να ρωτήσεις ρε παιδί μου!!!!!!
Αν δεν ήσουν τόσο απόλυτος μωρε Γιώργο μου σε όλα σου.

shock είπε:
Αν δεν ήσουν τόσο απόλυτος μωρε Γιώργο μου σε όλα σου.

Έχω περάσει πωλητής από κει φίλε Shock και μάλιστα σε εποχές 1998 (τέλος) πολύ καλύτερες από τις σημερινές.

Για να βγει λειτουργικά ένας δεινόσαυρος - επιχείρηση όπως αυτή, πρέπει να ρίξει τα κόστη με οποιοδήποτε τρόπο. Ξεκινάμε, λοιπόν, από το ανθρώπινο δυναμικό. Προσλαμβάνουμε μικρά παιδάκια με βασικό μισθό και είμαστε έτοιμοι ότι κάθε μήνα θα φεύγουν πολλοί από αυτούς γιατί θα τα παίρνουν κράνος.

Αν ανοίξεις εφημερίδες του τύπου χρυσή ευκαιρία και τα λοιπά, μονίμως ζητάνε "συνεργάτες".

Συνεργάτες: Λες και παίρνουν τίποτε ποσοστά από τα αφεντικά. Άλλη λέξη - κάλυψη της σύγχρονης δουλείας.

Shock είμαι απόλυτος, όντως, αλλά ρε παιδί μου κάποια πράγματα κάνουν μπαμ ακόμα κι αν δεν είσαι.............

Πίσω
Μπλουζα