Tάκη το παιχνίδι το πάιζω με full dynamic lightnning, 1024 X 768 και το detail μια σκάλα πριν το τέλος. Όποτε θες πέρνα να παίξουμε φίλε.
ΧΩΡΙΣ anisotropic και ΑΑ, με το grass density στη μέση. Πάει πολύ καλά, αν βγάλεις το DL, πραγματικά απογειώνεται.
Και ναι, ο SD έχει δώσει την απάντησή του.
@Wally: Ρε πλάκα σου έκανα με το watch your language, έπρεπε να βάλω φατσούλα, το ξέχασα!!!!!!!
Δεν πλακονώμαστε ρε Τάκη, χαβαλέ κάνουμε, τίποτε δεν έχουμε να μοιράσουμε. Αλλά παιδιά όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα για το παιχνίδι χωρίς το μηχάνημα να το σηκώσει.
Αυτό είπα, αν και σε μένα πάει καλά, εγώ θέλω να πηγαίνει ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Γι'αυτό το λόγο πάω για νέο μηχάνημα, με το Oblivion δεν είχα φάει τη φρίκη που έχω φάει με το STALKER.
(Αν και να λέμε την αλήθεια η καλύτερη έκδοση του Oblivion πρέπει να είναι αυτή στο PS3..... )
Stormwatch είπε:
α....Παντου αυτο λενε, απο neogaf μεχρι insomnia και adslgr....
Παντως μην περιμενεις καμια φοβερη βελτιωση αν το ενεργοποιησεις.Δεν ειναι δηλαδη οτι βλεπεις αλλο παιχνιδι.Οποτε αν σου αρεσει σαν παιχνιδι, απενεργοποιησε το και παιξε....
Συμφωνούμε στο δεύτερο.
Όσο για το Insomnia, ας μην αναφέρω τη γνώμη μου. Είχε πλάκα που έβλεπα κάποιον Pyjamarama να βρίζεται με 13άχρονα, προσπαθώντας να τους πείσει πώς το Wii είναι ακριβό............