μα δεν κατάλαβα Χριστό λεμε.pooky είπε:.......γι αυτό άλλωστε και προτιμώ τις CRT........
Αν εννοείς ότι σε χαλάει κάποια ανάλυση πήγαινε για κάποια άλλη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πήγαινε δες τις και αποφάσισε.
μα δεν κατάλαβα Χριστό λεμε.pooky είπε:.......γι αυτό άλλωστε και προτιμώ τις CRT........
Εϊδες πόσο απλά μπορείς να το γράψεις?pooky είπε:Αποφασίζω ότι....
Αποφασίζω ότι...
Αποφασίζω ότι...
Λογικά ως την Παρασκευή θα μου έχει έρθει. Προς το παρόν Silent Hunter!pooky είπε:Σε διατάζω να μπεις κι εσύ στη ζώνη.....ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!
Wally είπε:Ρε μαγκες με dynamic lighting το παιζει κανεις???
Αν και ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα για άλλη μια φορά (περίεργο), σε αυτό διαφωνώ κάθετα. Pooky μου με την παραπάνω φράση σου ενθαρείνεις τον άλλο να κλέψει. Του δίνεις την δικαιολογία που θέλει να ακούσει. "Δε φταίω εγώ αυτοί το πουλάνε ακριβά". Δεν κολλάω στο κατέβασμα και εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές. Αλλά αν σου αρέσει το τελικό προιόν τότε πρέπει να το αγοράσεις. Αν όχι μην ασχολείσαι μαζί του. Ίσως πράγματι να μην το αξίζει αν και από ότι λες το STALKER το αξίζει και με το παραπάνω.pooky είπε:Έξω το παιχνίδι 40 δολλάρια, ήτοι 30 ευρώ, εδώ 50. Και μετά είναι κλέφτης αυτός που το κατεβάζει;;;;;;;; ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!
Συμφωνω 100% σε αυτο.....pooky είπε:Καλύτερα να λυπάμαι για κατάδικά μου λάθη παρά για το ότι παρασύρθηκα από τους άλλους. Και αυτό δεν το λέω μόνο για τα παιχνίδια, αλλά είναι γενικότερη στάση ζωής. Δεν με έχει βγάλει στραβά, το αντίθετο μάλιστα.
In myself I trust μάγκα!
Το ειδα φιλε και μακαρι να καταθεσουν κι αλλο αποψεις αλλα και εμπειριες πανω σε αυτα τα θεματα ωστε να ξερουμε τελικα τι διαολο αξιζει να προσεχουμε και τι να γελαμε οταν το ακουμε....pooky είπε:Σου έχω απαντήσει σχετικά με προβληματισμούς σου για το hardware btw!!!!
STALKER rules!!!!!!!!!
Σχολίασα συγκεκριμένα αυτή τη φράση σου.pooky είπε:Παρεξήγησες. όμως, τα λεγόμενά μου. Εγώ αναφέρθηκα στα ελληνολαμόγια και τις αρπαχτές τους. Γιατί στο εξωτερικό (Ευρώπη) με τα ίδια λεφτά να αγοράζεις την συλλεκτική έκδοση κι εδώ πάρε στη μάπα το DVD case, α, συλλεκτική τι έιναι αυτό; Λάθος κάνεις φιλάρα δεν ξέρεις τι σου γίνεται συλλεκτική έκδοση ΔΕΝ υπάρχει.
!
Και μετά είναι κλέφτης αυτός που το κατεβάζει;;;;;;;;
Δικό τους θέμα. Ακούγεται άσχημο αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Παράγουν ένα προιόν και άμα δε μας κάνει απλά δεν το αγοράζουμε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτή. Μπορεί να βγάλω ένα κλώνο του pong και να τον χρεώσω 100?. Τι σημασία έχει? Θα αναγκάσω κανένα να το πάρει με το ζόρι? Το ότι δε θα πουλήσω ούτε ένα κομμάτι είναι πάλι δικό μου ζήτημα.pooky είπε:Γιατί να πληρώνουμε 50άρα κάτι που οι άλλοι πληρώνουν 30άρα; Για να κάνουμε πλουσιότερους τους κωλοαντιπροσώπους που βρήκαν ευκαιρία να θησαυρίζουν, περιστασιακά, και πάλι;
Με εσένα έχω περισσότερη οικιότητα λόγω γνωριμίας. Αν παρεξηγείς πάσο. Το βασικό ήταν να γίνει μια αρχή να κοπεί λίγο ο διατυμπανισμός της πειρατίας στα παιχνίδια (που πιστεύω ότι όλοι τα αγαπάμε ιδιαίτερα εδώ μέσα).pooky είπε:Άλλωστε γιατί πειράχτηκες με μένα και μόνο; Άλλοι διαλαλούν για "μουλάρια" εδώ μέσα και πόσο έχει απομείνει ακόμα.
Μην γενικεύεις μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων!pooky είπε:Και μη βρεθεί κανείς το καλό που του θέλω να μου πει πώς τα αγοράζει ΟΛΑ πρωτότυπα, μια τέτοια δήλωση είναι γελοία από μόνη της.
Σωστός και συμφωνούμε εδώ.pooky είπε:Το Oblivion και το STALKER τα κατέβασα, τα είδα και πήγα και τα αγόρασα.
Κάποια άλλα παιχνίδια τα είδα και τα έσβησα όπως ήταν, δεν έκανα καν τον κόπο να τα γράψω, είμαι πολύ τσιγκούνης και εξαιρετικά φτωχός για να χαλάω DVDs για την πλάκα μου.
Μεσα και εγω!!!!Shock πότε θα εμπλακούμε σε flame αδερφέ;;;;;;