S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγω ζητω συγνωμη αν η οποια αναφορα απο μεριας μου σε...''μουλαρους'' (ακομη κι ετσι δηλαδη) δυσαρεστησε εσενα φιλε shock και πιθανοτατα και καποιους ακομη,οποτε δε θα το επαναλαβω εγω τουλαχιστον....

Συγνώμη Mάνο και Γιώργο δεν είχα δει ότι την είχε σβήσει. Ρε Γιώργο την Παρασκευή είχαμε αυτή την κουβέντα με τα Edits!!!

Edit. Αφού έσβησα όλα τα σχετικά post μου θεωρώντας ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης πια, είδα ότι ΔΕΝ έχει σβήσει την quoted φράση!!!

Δεν ξέρω τι έσβησες Γιώργο αλλά σίγουρα δεν ήταν η

Και μετά είναι κλέφτης αυτός που το κατεβάζει;;;;;;;; ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!

Wally είπε:
Αθανατοι αντιπαλοι (http://www.fileupyours.com/files/88432/Animation4.gif)->μετρησα 19 headshots :D
LOL του άδειασε μια γεμιστήρα στο κεφάλι για να πεθανει. :biglaugh: :biglaugh:

Πάντως, κι εμένα που το παίζω στο ευκολότερο επίπεδο, μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι οι αντίπαλοι δεν σκοτωνόντουσαν με ένα (1) headshot.

Μάλλον το έχουν κάνει επίτηδες υπερβολικά δύσκολο ....

God mode on :tease:

shock είπε:
Συγνώμη μάνο και Γιώργο δεν είχα δει ότι την είχε σβήσει. Ρε Γιώργο την Παρασκευή είχαμε αυτή την κουβέντα με τα Edits
Αδιόρθωτος ο George :D :D :D

Ρε σύ πού πήγε το πόστ σου? :animeek: :animeek:

Αυτό λέω. Τα έφαγα, αφού δεν είχαν λόγο ύπαρξης :confused:

Βασικα εγινε ενας στιγμιαιος ΤΡΕΛΟΣ χαμος με edit απο ολες τις μεριες.... :D :D

Flame begins... :diablotin:

Τι να περιμενει κανεις απο κουλαδια κονσολαδες (αναφερομαι στα αμερικανακια 16 χρονων που εχουν και αποψη τα μ@λ..κ.να???:biglaugh:

1 headshot και παπαλα!!!!!!!!!!

Εκτος αν χτυπας απο 1km με σφεντονα,δυνατο ανεμο και μυωπια 8

Τα περι ΑΙ δεν θελω να τα ακουω απο ατομα που γουσταρω ... Wally.

Respawning???Εγω προσωπικα εχω "καθαρισει" περιοχες 100%.

Με πολυ συμπαθεια και διαθεση για πειραγμα σε ολους τους απιστους:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Wally όπου γάμος και χαρά πάντα η Βασίλω πρώτη!!!!!

Μην ακούσεις για flame ε; Βασίλω μου εσύ!!!!!

@ Shock: Αναφέρω πολύ καθαρά και με bold ότι έσβησα φράση. Και όσο γι'αυτό που λες νομίζω σου απάντησα ήδη. Διάβασε παραπάνω post μου. Αναφέρομαι στο ότι ενώ ένα παιχνίδι ανακοινώνεται από την μαμά εταιρεία ότι θα κοστίζει 30 ευρώ, στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα πωλείται 50.

Ξέρω και άλλους που ήθελαν να το αγοράσουν και με πήραν στο ψιλό σήμερα μόλις είδαν την τιμή, γιατί όντως έξω πωλείται 40 δολλάρια. Από ότι είδα πριν από ένα λεπτό η ισσοτιμία δεν έχει έρθει τούμπα!!!!! Αλλά τα λαμόγια εδώ μυρίστηκαν ψητό, κοπάνα στο κεφάλι, για άλλη μία φορά.

Για το FSS και την τιμή του στην Ελλάδα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται.............

@Wally: Ρε σεις τι ποστάραμε τόσο καιρό; Το παιχνίδι έχει ζωντανό οικοσύστημα. Καθαρίζεις κάποιους, η περιοχή δεν μένει ελέθυερη έρχονται άλλοι και την κατοικούν. Έλεος. Δεν σημαίνει ότι καθάρισες ένα σπίτι και ότι αυτό θα μείνει ακατοίκητο για πάντα, δεν είναι Oblivion εδώ.

@Keeper. Αν πας με λάθος επιλογή όπλου, αυτά θα πάθεις. Πρόσεξε ότι κάποιοι φοράνε αλεξίσφαιρα οπότε με το πιστολάκι όσο και να τους βαράς δεν ψοφάνε εύκολα. Τώρα, αν τους πήραν οι σφαίρες στο κεφάλι, δεν το νομίζω..........

Ασε ρε Pooky...δε διαβαζουν τιποτα τα παλιοπαιδα

Συμφωνώ με τον άρχοντα.

Κονσολάδες όλου του κόσμου, κρυφτείτε. Περιμένετε κανά Halo 3 να πορωθείτε. Τα διαδρομάκια σας περιμένουν.....

(Καλά πάει το flame ρε Wally;;; E; Καλά πάει;;; ):biglaugh: :biglaugh: :D :D

ρε φιλε οικοσυστημα ,οικοσυστηαμα αλλα οι εχθροι βγαινουν συνεχως σαν τις κατσαριδες!

Και ελεος 19 headshos στα 10 μετρα ειναι πολλα!

Ο Χριστος με 4 καρφια απεβιωσε! :D

Να σε ακούσει o Akmakas και ποιός σε σώνει!!!!!!

:diablotin: Εισαι και βλασφημος Wally:diablotin:

Pookyyyyyyyy shoot the motherfuNkers:D

Δε γουσταρετε αλλα ολοι το καταβασατε και παιζετε πουλακια μου...

Ε,με εχει φαει πραγματικα η περιεργεια ομως για το παιχνιδι αυτο....!!! :D :D :D

Karalol άρχοντα!!!!!!!!

Τα έιπες όλα.

P.S. έτοιμο το final version του συστήματος. Προχωράω σε αγορά αύριο μεθαύριο, να στρώσω μερικές λεπτομέρειες.

Open fire

αστα Μανο,σκεψου και τα side effects απο τα βαρη και τα μεταλλαξιογονα που περνουμε κατα καιρους...Τσιμεντο ο cpu μου

Πίσω
Μπλουζα