Wally όπου γάμος και χαρά πάντα η Βασίλω πρώτη!!!!!
Μην ακούσεις για flame ε; Βασίλω μου εσύ!!!!!
@ Shock: Αναφέρω πολύ καθαρά και με bold ότι έσβησα φράση. Και όσο γι'αυτό που λες νομίζω σου απάντησα ήδη. Διάβασε παραπάνω post μου. Αναφέρομαι στο ότι ενώ ένα παιχνίδι ανακοινώνεται από την μαμά εταιρεία ότι θα κοστίζει 30 ευρώ, στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα πωλείται 50.
Ξέρω και άλλους που ήθελαν να το αγοράσουν και με πήραν στο ψιλό σήμερα μόλις είδαν την τιμή, γιατί όντως έξω πωλείται 40 δολλάρια. Από ότι είδα πριν από ένα λεπτό η ισσοτιμία δεν έχει έρθει τούμπα!!!!! Αλλά τα λαμόγια εδώ μυρίστηκαν ψητό, κοπάνα στο κεφάλι, για άλλη μία φορά.
Για το FSS και την τιμή του στην Ελλάδα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται.............
@Wally: Ρε σεις τι ποστάραμε τόσο καιρό; Το παιχνίδι έχει ζωντανό οικοσύστημα. Καθαρίζεις κάποιους, η περιοχή δεν μένει ελέθυερη έρχονται άλλοι και την κατοικούν. Έλεος. Δεν σημαίνει ότι καθάρισες ένα σπίτι και ότι αυτό θα μείνει ακατοίκητο για πάντα, δεν είναι Oblivion εδώ.
@Keeper. Αν πας με λάθος επιλογή όπλου, αυτά θα πάθεις. Πρόσεξε ότι κάποιοι φοράνε αλεξίσφαιρα οπότε με το πιστολάκι όσο και να τους βαράς δεν ψοφάνε εύκολα. Τώρα, αν τους πήραν οι σφαίρες στο κεφάλι, δεν το νομίζω..........