S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα πάρω το θάρρος να κάνω μια πρόχειρη ψηφοφορία από τα καλύτερα παιχνίδια τα οποία γνωρίζω...

Βαθμολογώ λοιπόν κατά την προσωπική μου γνώμη το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά.(Μόνο γραφικά)

1)S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

2)Oblivion

3)Half Life 2

4)Dark messiah

5)Condemned - Criminal Origins

6)Fear

6)Peter Jackson's King Kong

Το Half Life το οποίο είναι και το αγαπημένο μου υποτάσσεται στην λίγο βαριά μεν αλλά εξαίσια μηχανή γραφικών του STALKER..

Akmaka δεν το κάνουμε ένα νεο thread "Best PC Games Graphics" αυτό να γίνει και πιο ενδιαφέρον? ;)

Είχες πολύ καλή ιδέα για topic, γι'αυτό το λέω :thumb:

Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι όταν πυροβολείς τους εχθρούς..δίχει πως δεν τους πετυχαίνουν οι σφαίρες...Το Half Life 2 στο Shooting είναι κλάσης πολύ πολύ ανώτερο...Αλλά λεπτομέρειες!

Keeper7k..Πολύ καλή η ιδέα σου!!!

akmakas είπε:
Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι όταν πυροβολείς τους εχθρούς..δίχει πως δεν τους πετυχαίνουν οι σφαίρες..
Κι εμένα που έπαιξα κανα 3ωρο χθές , αυτό μου την ψιλοέσπασε.

Ειδικά κάτι στρατιώτες με αλεξίσφαιρα, είναι πρακτικά αθάνατοι (πρέπει να τους ρίξεις 7-8 σφαίρες εξ επαφής - απο το 1 μέτρο δηλαδή - για να πεθάνουν).

Υ.Γ. Το επίπεδο στο οποίο παίζω είναι το ευκολότερο.....

Αυτό είναι στάνταρ -1 Στον ρεαλισμό του παιχνιδιού. :cool: ........Δεν πειράζει,αν δεν πεθαίνουν υπάρχουν και τα trainer!!!!! :diablotin:

Cheaters!!!!!!!

Αλλά συμφωνώ μαζί σας.!!!!!

ΑΔΕΡΦΕ ΑΚΜΑΚΑ:anim-cheers:

Οριστε ρε ενας ανθρωπος ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ :headbang: .Ελα κατω να σε κερασω ενα,τουλαχιστον μπουκαλι JackDaniels:beerz:

Οχι παλιοπαιδα να φτιαξετε νεο thread για best gfx games αλητες:biglaugh:

Να πω κατι και διαβαστε το αυτη τη φορα απροσεκτα παιδια

οταν φτασετε σε καλο επιπεδο και βγαλετε κι αλλα οπλα,θα δειτε τη ζωη σας να γινετε πιο ευκολη.Αν ειστε σωστοι και κανετε ολα τα side quest...μεχρι και RPG τυπου Rambo θα βρειτε.Μπεσα τωρα ...υπαρχουν οπλα που ειναι αντικειμενα side quest που ειναι modded-σπανια και ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ

α ....και τα trainer δεν ειναι για μας!

Ναι, αλλα άμα δούμε τα σκούρα :biglaugh:

Λοιπόν guys έχω problem : Στην 3η πίστα, όταν σκοτώσω όλους τους στρατιώτες σε αυτό το εγκαταλελειμένο εργοστάσιο (ή οτι είναι αυτο το σύμπλεγμα κτιρίων), πρέπει να βρώ κάτι βάσει ενός χάρτη φτιαγμένου στο χέρι που έχω στο Palmtop. Το πράγμα αυτό αναφέρει κάτι για κτίριο με κολώνες (enter the building with the columns and follow the spiral staircase downwards), πράγμα που δεν κατάλαβα, καθότι όλα τα βρωμοκτίρια κολώνες έχουν (μέσα) - και δεν είδα πουθενά σκάλα που να πηγαίνει προς τα κάτω.

Και η πλάκα είναι οτι όσο περιπλανιέμαι, κάνουν respawn οι στρατιώτες και δεν προλαβαίνω να πώ κιχ...

Επειδή προφανώς απο κεί θα έχετε περάσει όλοι, για ρίχτε μια βοήθεια ....

Shadow.:animeek:..Ωραίο ποστ.. :cool: ..Είναι τα μεγαλύτερα γράμματα που έχω δει ποτέ σε φόρουμ!! :D Σήμερα δεν κοιμάμαι nice guys...Δεν κοιμάμαι. :D

Ναι φίλε μου...θα κατέβω Αθήνα το έχω βάλει στο πρόγραμμα...και όχι ένα μπουκάλι, αλλά δυο,τρία,τέσσερα,ουπς γκούχ γκούχ.....Θα πιούμε..:rolleyes:

Στο θέμα μας τώρα.....Εντυπωσιακότατοι οι random καιρικές συνθήκες...Όλα τα λεφτά.Να φανταστείτε πως η Μs akmaka καρά εντυπωσιάστηκε!!!!

Αυτός είσαι ρε καρντάση. Πήζω κι εγώ τη δικιά μου να μπει στη "ζώνη" αλλά δεν το βλέπω. Γι'αυτό και θα την αλλάξω με κάποια άλλη. :biglaugh: :biglaugh:

Άκου εκεί είναι βίαιο το παιχνίδι..........

Ε, πλάκα κάνω, εδώ μου έδωσε ένα έξτρα χιλιάρικο για να φτιάξω πιό ισχυρό μηχάνημα..... Της δικαιολογώ λοιπόν ότι δεν θέλει να γίνει STALKER. Σπονσοράρει κάποιον άλλο. ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!! :D :D

Εμένα πάλι ο "θείος" που μου το στέλνει πρέπει να είναι απο την Αυστραλία!! Ακόμα μου το "στέλνει". Αύριο όμως θα το έχω και θα ποστάρω και εγώ τις εντυπώσεις μου.

Όσο περίμενα να έρθει, πέρασα μια βόλτα από Στουρνάρη για να δω αν το έφερε κανένας. Ναι σωστά μαντέψατε, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το είχε!! Μόνο το Πλαίσιο, και αυτοί στην χάλια τιμή των 50(!!!)€ . Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!! Απο δω και πέρα μόνο play.com!!

Υπάρχει και Παπασωτηρίου.

Εξαρτάται που θα πέσεις και σε ποιόν θα πέσεις.

Έχεις δίκιο για την τιμή. Αν και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις πιστωτικές με βλέπω να βγάζω μόνο και μόνο για κάτι τέτοιες καταστάσεις.

ΔΕΝ αξίζει να τα δίνεις στους λαμόγιους εδώ.

abit ic 7max3 - p4 3.0 - wd raptor - twinx 2.0g - x1950pro 512 - audigy 2 zs - - hc 525w - VS 22" wide

@1680*1050 , vsync , dynamic light και όλα full !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ζώνη ζωντανή από φυτά , ζώα , ανθρώπους , κάτι geyzer που βγάζουν υδρατμούς......

έχω μείνει άφωνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να υποθέσω ότι έγινε δουλειά!!!!!!!

Μπράβο!

Βλέποντας το σύστημά σου αναρρωτιέμαι μήπως το μόνο που χρειάζομαι τελικά είναι μια 8800 ή κάτι το αντίστοιχο.

AMD 3500+, 1,5DDR dual channel, 120 + 250 giga HDDs, ASUS nForce ULTRA, 495 Enermax.

Το μόνο που κολλάω είναι μήπως η κάρτα αυτή είναι πάρα πολύ για τον επεξεργαστή, μια και σήμερα έγινα μάρτυρας μιας εξωφρενικής πτώσης τιμών και καλά που δεν είχα κλείσει το νέο σύστημα. (για παράδειγμα ο 4600+ Χ2 της AMD έπεσε στα 119 ευρώ!!!!!!! ). Σκέφτομαι λοιπόν, σοβαρά, μετά τα νέα σημερινά δεδομένα, μήπως πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβριο όπου ο Core 2 Duo 6850 extreme edition θα κοστίζει 266 ευράκια για να στήσω το κτήνος......... και μήπως το μόνο που πρέπει να ξεφορτοθώ είναι η 7600GS που μου φρενάρει τα πάντα (δεν παραπονιέμαι, τσάμπα την κονόμησα οπότε χαλάλι η αλλαγή της με κάτι νεότερο).

229 ευρώ για μια high end agp και το μηχανάκι δέρνει!

η επόμενη αναβάθμιση θα είναι ένα full tower lian li , για να χωράνε οι δίσκοι.

Λεφτά για νέα πλατφόρμα ... μετά το γάμο!

Ίσως κάνω λίστα γάμου σε κάνα πλαίσιο!

pooky είπε:
Να υποθέσω ότι έγινε δουλειά!!!!!!!
δε θα πιστέψεις τι τράβηξα μέχρι να βρω τι συμβαίνει!

επιγραμματικά , αν "πεις" στον "μεταφορέα" να κάνει move τα εμπορεύματα σε άλλο αποθηκευτικό χώρο , όταν έχουν παραληφθεί , ο θεΪκός win explorer τα μεταφέρει όπως τον Seth Brundle , στη μύγα, corrupted,damaged, mutated...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την ίδια κάρτα την βρίσκεις και κάτω από 175 για PCI-E.

Βλέποντας τον επεξεργαστή που έχεις αλλά και την οθόνη που χρησιμοποιείς πρέπει να έχει φανταστική απόδοση, πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη 7950 της nVidia. Δεν με ενδιαφέρει η υποστήριξη DX10 αυτή τη στιγμή, μια και τον Οκτώβριο το αργότερο έχω περάσει σε άλλο υπολογιστή. Με ενδιαφέρει απλά μια κάρτα να πάιξει αξιοπρεπέστατα το Oblivion και το STALKER σε αναλύσεις 1024 Χ 768. ΔΕΝ χρησιμοποιώ ΑΑ και τα λοιπά, αλλά είμαι κι εγώ φανατικός του Dynamic Lighting κάτι που στο Oblivion αυτή τη στιγμή με δυσκολεύει πάρα πολύ. Η κάρτα που έχω αυτή τη στιγμή βασίζεται σε DDR ΙΙ μνήμη, με 128 bit bus, συνδυασμός που την φρενάρει πάρα πολύ.

Δεν περίμενα, πάντως, με τον επεξεργαστή σου να φτάνεις σε τέτοια ανάλυση!!!!!! Φαντάσου εγώ που παίζω σε 1024 Χ 768, λογικά μια κάρτα σαν και τη δική σου θα μου φτάνει και θα περισσέυει.

Πάντως για επερχόμενες μειώσεις τιμών για όποιον ενδιαφέρεται, μόλις έμαθα ότι η AMD στις 9 Απριλίου ρίχνει τις τιμές όλων των διπλοπύρηνων επεξεργαστών της κατά 30 με 35%!!!!!!!!!!! Τα νέα είναι χαράς ευαγγέλια για όποιον περιμένει να στήσει ένα καλό συστηματάκι. Ενδεικτικά ο 5200+ υπολογίζεται ότι από 220 ευρώ, σε λιγότερο από 15 μέρες θα πωλείται 150.......... Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στις 22 ακολουθεί η Intel ρίχνοντας τον ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 6700 από 950 στα 500!!!!!! και τον διπυρηνο 6700 από 500 στα 300!!!!!!!!

Οι μνήμες επίσης αναμένεται να φτάσουν κανά 55άρι το gigabyte, ενώ οι δίσκοι του μισού τέρα κοντεύουν να φτάσουν τα 130 ευρώ ενώ από ότι συζητούσα πριν από λίγο με τον Steve αναμένεται να χτυπήσουν υπό 100 σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Να μιλήσουμε για τις motherboards;;;;; Άστο καλύτερα...............

Καλά κάτω όριο υπάρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

asikamin είπε:
229 ευρώ για μια high end agp και το μηχανάκι δέρνει!
Aρα δε χρειαζεται να ανησυχω οτι η 7800 GS που περιμενω θα φρεναρεται απο τον P4 3.0 Ghz...!!

(κολλημα που το εχω φαει κι εγω...!!)

Ωραια...!!:biglaugh: :biglaugh:

Μια χαρά θα είσαι!

(Ρε συ άφησες το μαγαζί μόνο του;;;;;;; )

Πίσω
Μπλουζα