S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pc-e --> ddr2 ---> νέο σόκετ ---> νέο mb,

φαύλος κύκλος αδερφέ!

Προτιμώ να τα σκάω σε κουτί,πληκτρολόγιο-ποντίκι,οθόνη και δίσκούς!

Αν δεν μου καιγόταν και η 9800xt δε θ'αγόραζα κάρτα!

Aναβάθμιση κάθε 3εία-4ετία και αν τους αρέσει (int*-amd*nv*-ati)!

Στο κάτω κάτω , πάντα συντηρώ δύο καλά μηχανάκια για lan!

Όποιος έρχεται σπίτι παίζει και ένα c&C ή coh, δεν είμαι μοναχοφάης!

A εδω ειμαστε ξενυχτομουτρα φιλε Μανο.Αντε μετα ,χωρις υπνο να κανεις αναπλαση μυικης μαζας μετα το gym

Ελα ντε,τζαμπα ιδρωνεις και σφιγγεσαι αν μετα ξενυχτας.....:biglaugh: :biglaugh:

Τι γίνεται ρε παιδιά......Δεξιά στην οθόνη μου έχω το κλασικό σήμα της ραδιενέργειας μου λέει πως για να περάσω στην τάδε περιοχή χρειάζεται να έχω προφύλαξη..Οπου και να πάω χάνω μετά από λίγο..Τι φταίει?Μήπως επειδή έχω κάτι ραδιενεργά πετρώματα μαζί μου?Εσείς τα βρήκατε αυτά?

Κύριοι τώρα προς το τέλος ξεφύγαμε από το thread..Πάλι για μηχανήματα μιλάτε ωρέ? Διάβαζα και αναρωτιόμουν σε ποια ενότητα μπήκα!!!

Ουφ τρόμαξα οκ το ένα από τα δυο πετρώματα ήθελε δρόμο...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos426f είπε:
Ελα ντε,τζαμπα ιδρωνεις και σφιγγεσαι αν μετα ξενυχτας.....:biglaugh: :biglaugh:

Άμα σφίγγεσαι πολύ μπορεί να πάθεις κακό.

Να το αποφεύγετε σε δημόσιους χώρους, δεν κάνει καλό στο image σας......

akmakas είπε:
Ουφ τρόμαξα οκ το ένα από τα δυο πετρώματα ήθελε δρόμο...

Βρες στολή ειδική και βάλτο πάνω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ολα τα παιδια που λενε για τις σφαιρες και τους αθανατους κακους...

Με 2 μετρημενες σφαιρες και απο μεγαλη αποσταση "στελνω" κοσμο,με το πολυ καλο Vintar bc.Aλλα αυτο στο δινουν δωρο σε side quest.

@Shadow

Προφανώς με κανα γαιδουρο-οπλάκι να έχεις καλύτερη τύχη , αλλα εγώ εξ'επαφής με 7-8 headshots δεν καταφέρνω να τους σκοτώσω. Μπορώ να ποστάρω και αποδεικτικό βιντεάκι :tease:

Μπορώ να έχω και μια απάντηση εδώ ....

keeper7k είπε:
Λοιπόν guys έχω problem : Στην 3η πίστα, όταν σκοτώσω όλους τους στρατιώτες σε αυτό το εγκαταλελειμένο εργοστάσιο (ή οτι είναι αυτο το σύμπλεγμα κτιρίων), πρέπει να βρώ κάτι βάσει ενός χάρτη φτιαγμένου στο χέρι που έχω στο Palmtop. Το πράγμα αυτό αναφέρει κάτι για κτίριο με κολώνες (enter the building with the columns and follow the spiral staircase downwards), πράγμα που δεν κατάλαβα, καθότι όλα τα βρωμοκτίρια κολώνες έχουν (μέσα) - και δεν είδα πουθενά σκάλα που να πηγαίνει προς τα κάτω.
Και η πλάκα είναι οτι όσο περιπλανιέμαι, κάνουν respawn οι στρατιώτες και δεν προλαβαίνω να πώ κιχ...

Επειδή προφανώς απο κεί θα έχετε περάσει όλοι, για ρίχτε μια βοήθεια ....

Δεν έχω περάσει Keeper. Τελειώνω όλα τα side quests πριν προχωρήσω.

Αν φτάσω σου λέω, αν και σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στη SEGA.

Tακη θα σε τσεκαρω με μετρηρη γκαιγκερ τη Δευτερα.

Εχεις χωθει για τα καλα στη Ζωνη! :D

Μου το έφερε επιτέλους ο "θείος" το παιχνίδι και αυτή την στιγμή κάνω εγκατάσταση. Κάποια στιγμή θα ποστάρω και εγώ τις εντυπώσεις μου...

Λοιπόν... μόλις είδα λίγο από το παιχνίδι και έχω ενθουσιαστεί. Το μόνο κακό είναι με τα γραφικά, σε full lighting η κάρτα γραφικών ζορίζεται. Αν βάλω οτιδήποτε άλλο σε full detail και 1024*768 παίζει μια χαρά. Λέτε να βελτιωθεί η κατάσταση αν βάλω 1 giga ram ακόμα?

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα χαζοαμερικανάκια το θάβουν. Επειδή θέλει σκέψη το παιχνίδι και δεν είναι προχωρώ και βαρώ?

Κρίμα όμως που το πουλάνε τόσο ακριβό εδώ πέρα, αλλιώς θα το αγόραζα original..

Welcome to the zone Theoritikos!Το ειπες και μονος σου,ΧΑΖΟ-αμερικανακια.Ρε μιλανε τα 15χρονα που δεν ξερουν τιποτε αλλο απο κονσολες.Προσωπικα δε με ενδιαφερει τι λεει η αγορα.Γενικα εχει φαει πολυ λασπη το παιχνιδακι.Ακομα και "κατα τα αλλα σοβαρα" μεσα ,(βλ gamespot pcgamer etc),εβαλαν ενα 8,5-9 με το ζορι γιατι θα τρωγανε γιουχα-δεν ειχαν αλλη επιλογη.Παντως εχει γινει χαμος με το stalker.

Αν το ειχαν βγαλει αμερικανοι ή ΕU developers θα το εσπρωχναν οπως κανουν με αλλους τιτλους,που δεν το αξιζουν.See you in the zone

Ρε παιδιά τι να πω...Αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί Τα έβαλα με 18 άτομα όλοι οπλισμένοι και στο τέλος από τα όπλα που συνέλεξα περίπου δυο είχαν λίγες σφαίρες!!!!!!!Τι είναι τούτο...Που είναι οι σφαίρες..Μάζεψα 20 όπλα και τις σφαίρες τις μετράω με το σταγονόμετρο!!!!

@akmaka

Εισαι αρχη ακομα,υπομονη και οικονομια.Εχω φτασει σε σημειο να βγαινω παγανια με καμια 400αρια σφαιρες(ιδιου οπλου).Στην αρχη ειναι λιγο δυσκολο

Akmaka υπομονή. Μετά από λίγο θα πετάς πυρομαχικά γιατί οι σφαίρες είναι πολύ βαριές και δεν θα μπορείς να περπατήσεις.

Σιγά - σιγά ρε καρντάση.

παναθεμα σας

με κολησατε και εμενα με το μικροβιο ονοματι stalker

μακραν καλυτερο απο delta force και αλλες αμερικανιες :diablotin: :diablotin:

αλλα ζοριζεται ομως στα 3 giga διοτι μου κανει κατι κουλα με καρε καρε οταν παω να κανω στροφη......

It's Russian baby!!!!!!

Ah the good ols SOVIET times. Like my first Lada........

Παιδια...

ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει EVER!!!!!!

Εχω φτασει Prypiat,ειμαι Expert Veteran Loner με τρελα ΤΡΕΛΑ ΟΠΛΑ και no1 στα rankings.

Πίσω
Μπλουζα