S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το 3gb είναι option των windows. Αν δεν ξεκινήσουν με αυτό το option πρακτικά χρησιμοποιούνται τα 2GB και δεν ξέρω και τι επιπτώσεις υπάρχουν

(Όχι πείτε τίποτα για Linux:diablotin:)

Παρόλα αυτά δεν πιστεύω να είναι η μνήμη σου.

Το STALKER αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα με μηχανήματα που δουλεύουν τρελούς συνδυασμούς μνήμης, για παράδειγμα 3 giga. Για δοκίμασέ το με 2 και πες μας.

Τρελοάρχοντα fellow STALKER OCZ μάλλον μια και Corsair δεν πάιζει σε 700 ή 800. Φυσικά ακόμα και το 600άρι πάιζει μια και θα εγκαταστήσω μόνο μία κάρτα γραφικών και μόνο ένα DVD-rom. (To μηχάνημα δεν θα είναι καν συνδεδεμένο στο Internet θα είναι απλά gaming machine. Σκλάβους έχω άλλους δύο αυτή τη στιγμή. ). Επίσης για αρχή θα πάιξει μόνον ένας 250 δίσκος (μου φτάνει και μου περισσεύει φίλε.... )

Άρα ακόμα και το 600 άρι φτάνει και μάλιστα νοείται και overkill. Μνήμη θα παίξουν μόνο 2 giga γιατί το STALKER έχει προβληματάκια με 4, και γιατί σε λίγο καιρό αναμένονται dimms των 2 giga οπότε το ανεβάζω στα 6 giga χαλαρά........

Το μηχάνημα θα με κρατήσει κανά 2 με 3 χρόνια (να είμαστε καλά και πρώτα ο Θεός φίλε και βλέπουμε για τα άλλα.... ).

οχι ρε...μνημη εχω 3 giga

εφοσον ομως εχω κανει καποια saves...αυτα θα τα βαλω σε λευκο φακελο και επειτα θα τα ξαναχωσω μεσα? , ποια εντολη πρεπει να ενεργοποιησω η απενεργοποιησω?

pooky είπε:
οπότε το ανεβάζω στα 6 giga χαλαρά........
Χρήσιμα μόνο σε 64bit Windows. Εκτός και αν το γυρίσεις στο Linux:diablotin:

pepinos είπε:
οχι ρε...μνημη εχω 3 giga
εφοσον ομως εχω κανει καποια saves...αυτα θα τα βαλω σε λευκο φακελο και επειτα θα τα ξαναχωσω μεσα? , ποια εντολη πρεπει να ενεργοποιησω η απενεργοποιησω?
Δε κατάλαβα. Για μνήμη μιλάω και εγώ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ τι σου είπα;;;;;;;

Το παραπάνω πήγαινε στον Pepino....

Τα 6 θα μπούμε μαζί με τα Vista. Άλλωστε η κάρτα γραφικών θα είναι η 8800 με 640 mega. ΔΕΝ θα συνδέσω το μηχάνημα στο Internet και θα περάσω σε DX10 gaming περιβάλλον με την πρώτη ευκαιρία.

τα options που εχω ειναι τα εξεις

game

---------

show crosshair (τσεκαρισμενο)

dynamic crosshair

show weapon (τσεκαρισμενο)

crosshair target distance

npc identification (τσεκαρισμενο)

video

-------

objects dynamic lighting

quality settings medium

resolution 1024x768

Ρε συ pepinos τι κάρτα γραφικών έχεις φιλάρα; Για κάνε μια ανάλυση του μηχανήματος γιατί μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Αν το έχεις κάνει στο παρελθόν δεν θυμάμαι, 75 σελίδες το φτάσαμε το thread ζωή νά'χουμε.

@Shock: Το C&C3 είναι ήδη διαθέσιμο φίλε. Αλλά δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τύπος παιχνιδιών, ποτέ μου δεν είχα την υπομονή να παίξω.

I like it up, close and personal......

εχω την καρτα nvidia 6800 gt

αλλα αυτα τα κολιματα ομως...με πανε για uninstall

pooky είπε:
@Shock: Το C&C3 είναι ήδη διαθέσιμο φίλε.
Δυστυχώς όχι ακόμα στο PLAY.

pooky είπε:
Αλλά δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τύπος παιχνιδιών, ποτέ μου δεν είχα την υπομονή να παίξω.
Ηταν απάντηση στον wally George.

...και ναι στα vista αν δεν είναι 64-bit δεν θα τα δεις τα 6GB

Η 32 bit version των Vista μέχρι πόση ram βλέπει;

4GB με 3 εως 3,5 GB προσπελασιμη

Με 6800 είσαι στο όριο αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς η αναβάθμιση είναι προ των πυλών.

Πάντως σχεδιάζω να βάλω την 8800 στον 3500+ για μια σύγκριση με την 7600GS. (Αφού έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς ένας παλαιότερος επεξεργαστής πάει με μια νεότερη κάρτα γραφικών. )

Θα τσεκάρω φυσικά μόνο STALKER και OBLIVION και θα σας πω τις εντυπώσεις μου από αυτό το τρελλό πείραμα.

4 GB είναι το όριο για 32 bit addressing.

Btw, βάλε Vista με 40 GB, μπορεί να έχει την απόδοση που έχουν τα XP με 4. :P

:D

Παντως ο γενικος κανονας ειναι οτι τα PC games ειναι CPU-stretchers ενω τα Console games GPU-stretchers....

Doc, θα μείνω με 2 giga και XP μέχρι να είναι έτοιμα τα Vista. Λέγοντας έτοιμα, εννοώ να έχουν βγει κανά δυο service packs, να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με drivers σε κάρτες γραφικών και μητρικές αλλά και κάρτες ήχου. Τα υπόλοιπα περιφερειακά, ότι με ενδιαφέρει θα εργάζονται στο άλλο σύστημα το οποίο όπως το βλέπω θα μείνει αιωνίως στα XP.......

pooky είπε:
Πάντως σχεδιάζω να βάλω την 8800 στον 3500+ για μια σύγκριση με την 7600GS. (Αφού έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς ένας παλαιότερος επεξεργαστής πάει με μια νεότερη κάρτα γραφικών. )
Θα τσεκάρω φυσικά μόνο STALKER και OBLIVION και θα σας πω τις εντυπώσεις μου από αυτό το τρελλό πείραμα.
Ενδιαφέρον ακούγεται.... ρίξε κανα post σύντομα :thumb:

BTW για το Oblivion μην μπείς στον κόπο καν - εδώ δεν παίζει με Quad SLI :biglaugh:

Τάκη την κάρτα γραφικών την παίρνω πριν το υπόλοιπο μηχάνημα για να κάνω κανένα τεστάκι με το παλιό υπολογιστή. Τσέκαρα τροφοδοτικό και την σηκώνει ΑΝΕΤΑ, οπότε είναι ενδιαφέρον να δούμε scaling σε επιδόσεις παλιότερης γενιάς επεξεργαστή με "φρέσκια" κάρτα.

Αν και δεν θα περάσω πάνω από 1024 Χ 768, θα τιγκάρω τα πάντα τέρμα δεξιά και ΑΑ, ΑF στο full. Να δούμε τι ψάρια πιάνει το FRAPS.

Πάντως μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι στο όριο. Σε βαριές σκηνές πέφτω κάτω από 20 FPS ενώ ο SD με την 7950 πάει σταθερά πάντοτε πάνω από 40.

Σημείωσε ότι τελικά το παιχνίδι θέλει κόλπο να δει δεύτερο πυρήνα, αλλά και αν το δει οι επιδόσεις πάνε κατά διαόλου, παίζεται καλύτερα με ένα πυρήνα. Οι διαφορές μας με τον επεξεργαστή του SD (σε GHZ και όχι σε μαρκετίστικα νούμερα) είναι μόλις 200 MHZ. Τα αποτελέσματα θα είναι λίαν ενδιαφέροντα φίλε.

Έχω σώσει ήδη το παιχνίδι σε σκηνές που η 7600GS τα τρώει κατακούτελα και γονατίζει κάτω από 20 frame per second και ακριβώς εκείνες τις σκηνές θα τσεκάρω και θα βγάλω το δικό μου συμπέρασμα. Η κάρτα θα μετακομίσει έπειτα στο νέο σύστημα και θα τσεκάρω και πάλι τις ίδιες σκηνές οπότε θα έχουμε μια σφαιρική εικόνα του Scaling των επιδόσεων του παιχνιδιού.

Αναμένομεν κύριοι.......

Πίσω
Μπλουζα