argy είπε:
Η sandra ειναι η ιερια της italo disco για μενα το αγαπημενο μου τραγουδι της ειναι το around my heart αν κ ολα της ειναι τελεια κ μοναδικα!!!!!!
Και για μένα, η Sandra κατείχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου
(και στη δισκοθήκη μου! ) - ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια των παιδικών μου χρόνων τη δεκαετία του '80, μαζί με την Madonna!!
argy είπε:
Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορουσα να παω στην συναυλια της στο γκαζι
spyros_s είπε:
δεν ηταν τοσο καλή στο γκαζι...καλύτερα να την θυμάσαι όπως ηταν τοτε
argy είπε:
Ναι πραγματι ακουσα απο πολυ κοσμο οτι δεν τους αρεσε κ αυτο γιατι ηταν playback.Αλλα αμα δειτε εμφανησεις της απο παλια οι περισσοτερες ηταν playback!!Οπως κ να το κανεις ομως ειναι η sandra !!!!
Παιδιά, όταν είχα μάθει ότι θα εμφανιζόταν στο Γκάζι, είχα κλείσει εισητήριο και είχα κατέβει στην Αθήνα από το Λονδίνο, ειδικά για τη συναυλία
(τέτοια αγάπη της έχω!! #)
).
Θα συμφωνήσω όμως μαζί σας ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...!!
Κατ' αρχάς, άργησε υπερβολικά πολύ να εμφανιστεί στη σκηνή
(νομίζω 1,5 ώρα + μετά την προκαθορισμένη έναρξη της συναυλίας), σε σημείο που ο κόσμος που ήταν εκεί για να την δει
(όλοι fans της, εννοείται!) άρχισε να σφυρίζει για να εκφράσει τη δυσαρέκειά του!! Είχαμε όλοι κουραστεί τόση ώρα ορθοστασία και να μην εμφανίζεται και προσωπικά το βρήκα λίγο άκομψο από τη μεριά της να μας "στήσει" τόση ώρα...
Και όταν με τα πολλά βγήκε, η δεύτερη απογοήτευση ήταν όντως το γεγονός ότι τραγουδούσε playback και μάλιστα σε πολλά σημεία οι τεχνικοί κατέβαζαν την ένταση του τραγουδιού προς το τέλος
(χωρίς η ίδια να το γνωρίζει) και το αποτέλεσμα ήταν άσχημο / αστείο... Εκτός από τα κλασικά "Maria Magdalena", "In the heat of the night", "Litlle girl", κτλ, είπε κυρίως τραγούδια από τη δεκαετία του '80, αλλά όχι αρκετά κατά τη γνώμη μου. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι συνολικά κάθησε μία ώρα στη σκηνή, το οποίο το βρήκα πολύ λίγο, δεδομένου ότι το "Maria Magdalena" το τραγούδησε δύο φορές
(μία στην αρχή και μία στο τέλος), επομένως πολλά τραγούδια που θέλαμε να ακούσουμε, δεν τα είπε... Νομίζω ότι επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στα δύο πρώτα LPs της, με αποτέλεσμα να πει ελάχιστα τραγούδια από το "Secret Land" και από τα επόμενα Albums της δεκαετίας του '90... Προσωπικά, όταν τελείωσε η συναυλία, έμεινα με την πικρή "αίσθηση" της "αρπαχτής" και ήμουν απογοητευμένος σε τέτοιο βαθμό, που από τσαντίλα έκανα 2/3 μήνες για να ξανα-ακούσω τραγούδι της... Ο ενθουσιασμός μου για την συναυλία δεν είχε σβήσει πολύ απότομα...
evan73 είπε:
Η
SANDRA διέψευσε αυτή τη φορά όλες τις Κασσάνδρες!!! Ήταν απλά
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Τραγούδισε
LIVE όλες της τις επιτυχίες σε καινούριες, φρέσκες και πιο rock εκτελέσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τη σημερινή της φωνή. Στο club γινόταν απίστευτος πανικός! Πάνω από 700 άτομα σε ένα χώρο που μετά βίας χωράει 500!!! Ο κόσμος ξετρελαμένος με τη SANDRA η οποία ήταν γλυκύτατη, φιλικότατη και τόσο ενθουσιασμένη με την ανταπόκριση του κόσμου που προς το τέλος του show δεν άντεξε και
ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ προκαλώντας σε όλους μας
ΣΟΚ!!! Ένα μόνο έχω να πω σε όσους δεν ήρθαν:
ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΤΕ!!!
Πολύ χαίρομαι για αυτό που διαβάζω!! Τραγούδησε LIVE, συγκινήθηκε επί σκηνής, κτλ!! Μπράβο! Φαίνεται επέλεξα να πάω σε λάθος event...