Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
1 μηνα μετά το θυμήθηκαRygar είπε:Ενα instrumental τραγουδάκι του Alan Parsons, το οποίο κυκλοφόρησε 7 χρόνια πριν (1978 ), θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα, όταν διαπιστώσεις ότι σχεδόν το μισό τραγούδι είναι η εισαγωγή του Samurai! Δεν εχω ΥΤ απο τη δουλειά, αν το θυμηθώ θα το βαλω το βράδι, νομίζω όμως ότι είναι το Gold Bug. Για ψαξτε το....
DINO είπε:Σημάδεψαν ανεξίτηλα και οι δύο την χρυσή εποχή των '80s!Όποτε ακούω το παρακάτω, το μυαλό μου ταξιδεύει:
Και για μένα, η Sandra κατείχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου (και στη δισκοθήκη μου!argy είπε:Η sandra ειναι η ιερια της italo disco για μενα το αγαπημενο μου τραγουδι της ειναι το around my heart αν κ ολα της ειναι τελεια κ μοναδικα!!!!!!
argy είπε:Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορουσα να παω στην συναυλια της στο γκαζι
spyros_s είπε:δεν ηταν τοσο καλή στο γκαζι...καλύτερα να την θυμάσαι όπως ηταν τοτε
Παιδιά, όταν είχα μάθει ότι θα εμφανιζόταν στο Γκάζι, είχα κλείσει εισητήριο και είχα κατέβει στην Αθήνα από το Λονδίνο, ειδικά για τη συναυλία (τέτοια αγάπη της έχω!! #) ).argy είπε:Ναι πραγματι ακουσα απο πολυ κοσμο οτι δεν τους αρεσε κ αυτο γιατι ηταν playback.Αλλα αμα δειτε εμφανησεις της απο παλια οι περισσοτερες ηταν playback!!Οπως κ να το κανεις ομως ειναι η sandra !!!!![]()
Πολύ χαίρομαι για αυτό που διαβάζω!! Τραγούδησε LIVE, συγκινήθηκε επί σκηνής, κτλ!! Μπράβο! Φαίνεται επέλεξα να πάω σε λάθος event...evan73 είπε:Η SANDRA διέψευσε αυτή τη φορά όλες τις Κασσάνδρες!!! Ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!Τραγούδισε LIVE όλες της τις επιτυχίες σε καινούριες, φρέσκες και πιο rock εκτελέσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τη σημερινή της φωνή. Στο club γινόταν απίστευτος πανικός! Πάνω από 700 άτομα σε ένα χώρο που μετά βίας χωράει 500!!! Ο κόσμος ξετρελαμένος με τη SANDRA η οποία ήταν γλυκύτατη, φιλικότατη και τόσο ενθουσιασμένη με την ανταπόκριση του κόσμου που προς το τέλος του show δεν άντεξε και ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ προκαλώντας σε όλους μας ΣΟΚ!!! Ένα μόνο έχω να πω σε όσους δεν ήρθαν: ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΤΕ!!!
![]()
Rygar είπε:Πριν ενα διμηνο η Sandra κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ το οποίο σήμερα ανακάλυψα. Και έχω μείνει με το σαγώνι στο πάτωμα. Κάνει αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να κάνουν όσοι καλλιτέχνες έγιναν γνωστοί στα 80'ς με το στυλ μουσικής εκείνης της εποχής. Δηλαδή το άλμπουμ είναι σα να ξεπήδησε από τα 80'ς, εκεί καπου στο 1986-87. Θυμίζει κατά 85% ιταλοντίσκο, με σύγχρονα όργανα. Οι φαν της θα το λατρέψουν, όπως κι εγώ. Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα ακούγονταν όλα εκείνα τα hard rock γκρουπάκια αν δεν είχε επηρρεαστεί ο ήχος τους.