Sandybell (1981)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
525
Οι περιπέτειες ενός ιωθετημένου χαρούμενου και άτακτου αγοροκόριτσου (με χρυσή καρδιά όμως) από την Σκωτία. Παραγωγή από το στούντιο TOEI ANIMATION που λάνσαρε και την Candy-Candy. 47 επεισόδια από 24 λεπτά το καθένα...βγήκανε αρκετά από αυτά (νομίζω όλα) σε κασσέτες από την Elite Video και με μεταγλώτιση στα στούντιο της ΕΡΑ από το ίδιο ελληνικό κάστ της κάντυ (Αργύρης Παυλίδης, Ματίνα Καρρά, Γιώργος Μάζης, Γιώργος ΘΕΟΧΑΡΗΣ Βασιλείου, Μάκης Ρευματάς). trivia Σε ένα από τα επεισόδια H Sandybell επισκέπταιται την Ελλάδα μαζί με την παρέα της και μπλέκουνε σε μια περιπέτεια.

http://www.algonet.se/~modehus/sandybel.htm

http://us.imdb.com/title/tt0294099/

 
Σαν την candy candy καμία!!! ;)
 
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά οκ η sandybell είχε πολύ καλύτερο animation (έχουνε και 5 χρόνια διαφορά βλέπεις). Άσχετα με το θρεντ candy περιοδικά της candy έπερνες ??? (ενωω φυσικά το 1ο Manga που κυκλοφορούσε και στην ελλάδα και για όσους δεν γνωρίζουνε ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα anime που έχετε δει στηρίζονται σε Manga (ασπρόμαυρα ιαπωνικά κόμικς)
 
Φυσικά και έπαιρνα Dominion, το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν.Τα χρησιμοποιούσα για να ζωγραφίζω τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση.Έχω γεμίσει μπλοκ ζωγραφικής...:rolleyes:
 
Γουάου πήγαινες κατασκήνωση βρε...αυτά είναι 80ς rules...δεν παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο για τα σημερινά παιδιά...παίζει???
 
5 χρόνια πήγαινα φίλε μου, στο τέλος μας έδωσαν και μετάλλιο για την υπομονή μας!!!Υπάρχουν ακόμα στην Χαλκιδική κατασκηνώσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει ανάλογη συμμετοχή και ζήλος όπως τότε.Ωραία χρόνια...:rolleyes:
 
Στην Πάτρα υπάρχει ακόμα μια κοντά στην παραλία Βραχνείκων είναι εγκατελημένη και μοιάζει με οικιά βγαλμένη από κανα silent hill (ακόμα και μέρα μεσημέρι σε ποιάνει σύγκρυο με τα παιχνίδια που σαπίζουνε από τη σκουριά και τους κισσούς) καμιά μέρα λέω να μπουκάρω στο παράνομο να βγάλω και κάμοια spooky photo εκεί μέσα
 
είναι επικίνδυνο πλέον να στείλεις το παιδί σου κατασκήνωση... υπερβολικά θα έλεγα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dominion είπε:
Στην Πάτρα υπάρχει ακόμα μια κοντά στην παραλία Βραχνείκων είναι εγκατελημένη και μοιάζει με οικιά βγαλμένη από κανα silent hill (ακόμα και μέρα μεσημέρι σε ποιάνει σύγκρυο με τα παιχνίδια που σαπίζουνε από τη σκουριά και τους κισσούς) καμιά μέρα λέω να μπουκάρω στο παράνομο να βγάλω και κάμοια spooky photo εκεί μέσα
Τι στενοχωριεσαι;Τωρα ολοι κατασκηνωνουν απο...Ιμαγκο-Ριβιερα μερια...:biglaugh:
 
Dominion να' σαι καλά που το θυμήθηκες.Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει ήταν τα κόκκινα κοκαλάκια της.Τι τραβήξανε οι δικοί μου για να μου βρούνε ίδια!!!!

f_sandybellm_27a8933.jpg
 
Κ'εγω σε βιντεοκασετες την εβλεπα.

Μονο 47 επεισοδια ειχε η Σαντυμπελ? Νομιζα οτι ειχε περισσοτερα. Καλα, μονο η Καντυ εχει τοσα πολλα???? Παντως η Σαντυμπελ, παρολο το μελο της (κ'αυτη ειχε τραβηξει τα πανδεινα η καημενη) ειχε happy end φυσικα.
 
Σε μερικά επεισόδια σκάσανε μύτη και από Ελλάδα οι ήρωές μας, πάντως το καστ της Σάντυμπελ ήτανε το ίδιο με αυτό της Κάντυ. Εξάλλου στο ίδιο στούντιο νομίζω κάνανε και την μεταγλώτιση (ΕΡΑ)
 
agapame trela sandybell!!!! dn itan san tin candy all itan omos para poli kali!!
 
Πολυ ωραια σειρα.Την εβλεπα μαζι με την canty canty:cool:
 
H θεα (φωναρα) Micchi,ζωντανα το 2001 απο το Χονγκ-Κονγκ και εν τω μεσω επιφημιων τρελαμμενου κοινου, τραγουδαει το δυνατοτερο κοριτσιστικο jingle στο ηλιακο μας συστημα...

[video=youtube;hIKlZE-gEPs]http://www.youtube.com/watch?v=hIKlZE-gEPs

και εδω το 1982

http://www.youtube.com/watch?v=23Ur5A36w_g

χαλαρα την προτιμω στα 50 της! :)
 
Πού το βρηκες βρε Wally????? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Απιθανη η θειτσα :clap:
 
Και εαν θελέτε να κατεβασετε [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπητε/η videomania, καλως ηρθες κατ'αρχην.

Συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ, δεν επιτρεπεται η αναρτηση υλικου για κατεβασμα.

Μπορεις να συζητησεις οτι θελεις για τα αγαπημενα σου παιδικα, αλλα οχι αν αφορα "κατεβασμα" υλικου
 
Δεν μου αρεσε αυτο το ανιμε πολυ μελο ηταν. Ολοι την ωρα την βασανιζαν την καημενη την Σαντυμπελ σε καποια φαση πεθανε και ο θετος της πατερας και βρισκεται ολομοναχη... Μετα αλλα μαρτυρια στο σπιτι του καπεταν φουρτουνα του δημοσιογραφου που την ειχε αναλαβει μετα τον θανατο του πατερα της... Τσ τσ τσ τι τραβηξε και αυτο το κοριτσι.
 
Η Σαντυμπελ δεν ηταν που πηγαινε στο ταφο της μαμάς και μιλούσε με τους λευκούς ασφόδελους ή ηταν απο αλλο παιδικο; Πάντως πηρα απο φοβο τους ασφόδελους! Θυμάμαι νοικιαζα σε κασετες Σαντυμπελ αλλά δεν θυμάμαι πολλά δυστηχώς. Ο τυφώνας Καντυ βλέπετε, έκλεψε ολες τις σκηνες που σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια!
 
Πίσω
Μπλουζα