...Εννοείς εικοστή φορά;telonio είπε:Η ταινία βλέπεται ευχάριστα και δεύτερη φορά
Τον πάω τον Σταλόνε,το ξέρεις....Aardvark είπε:Σοβαρα μιλαω ,για την ειδηση.Τωρα αν δεν σου αρεσει σαν ιδεα ,σκεψου αυτο,ενας Μπατμαν στο μελλον κουρασμενος και αηδιασμενος απο ολα μεθυστακας-μεσηλικας που να σερνεται ,κατι σαν τον Ροκυ στο τελευταιο του.
TallMan είπε:Ολίγον σουρεάλ με αυτά που διαβάζω
Χμμμμ.....Ο Μπάτμαν τύφλα στο μεθύσι, εν μέσω βροχής να περπατάει σε ένα στενό σοκάκι και να φωνάζει "Έιντριααααννννννν"!!!!!!;;;;
Και εγώ τον παω τον Σταλόνε αλλά ασε δεν θα θέλει κανείς να ξέρει τι φαντάζομαι για την περίπτωση του Batman!manos426f είπε:Τον πάω τον Σταλόνε,το ξέρεις....Αλλά απλά δε θέλω να δω τέτοιο...ανοσιούργημα,όπως μου το περιγράφεις.Και σκέψου ότι εγώ δεν είμαι καν αυτό που λέμε batman-fan,φαντάζομαι λοιπόν ο Μάριος τι θα σκέφτεται για όλ' αυτά !
Όχι ακριβώς. Απλά όταν ρωτήθηκε ο Frank Miller (o δημιουργός του the Dark Knight Returns) είπε ότι σκεφτόταν ένα χαρακτήρα σαν τον Ρόκυ Μπαλπόα για την μεταφορά στον κινηματογράφο.Aardvark είπε:Λενε και για τον Σταλονε να κανει τον Batman ,βασισμενο σε ενα κομικ που εχει παρει συνταξη ο ηρωας.Serious.