Δε θα σε λιθοβολίσουμε αλλά δε θα εκτιμήσουμε και τα κινηματογραφικά σου γούστα ιδιαίτεραPT8 είπε:Zzz.. αν σας πω ότι αποκοιμήθηκα σε κάποια φάση θα με λιθοβολίσετε?
Καλή ταινία αλλά ίσως την ξανάβλεπα στο Σταρ μετά από καμιά 3τία.
Κουραστική κοιλιά σε κάποια στιγμή - δε θυμάμαι που. (μάλλον εκεί που κοιμήθηκα).
Ο Joker - άριστος.
χαχα! Άριστη και διαχρονική ατάκα! Η αλήθεια είναι πως αν ο παγκόσμιος κιν/φος περίμενε να ζήσει από καταναλωτές σαν και εμένα, δε θα υπήρξε ποτέ το χόλιγουντ. Πάω cinema 1 φορά το χρόνο και αυτή μετά από παρότρυνση.DeadOrganPlayer είπε:Επίσης, θα μπορούσα να ανατρέξω σε γνωστή ατάκα του Clint Eastwood (από το Dirty Harry νομίζω) σχετικά με τις απόψεις....
Λιθοβολισμός ; Μα εμείς είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.PT8 είπε:Zzz.. αν σας πω ότι αποκοιμήθηκα σε κάποια φάση θα με λιθοβολίσετε?
Δεν τρέχει τίποτα, ο telonios θα στην περιγράψει, ξέρει τους διαλόγους και το τι γίνεται στην ταινία απ'έξω και ανακατωτά!manos426f είπε:Δεν την έχω δει ακόμη,οπότε μάλλον θα περιμένω για να τη δω σε HD....!
Ετοιμαζόταν για παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής (μεταμεσονύχτιας).Pooky είπε:Ο Batman ... μίλαγε με βραχνή φωνή όταν εμφανιζόταν σαν νυχτερδάνθρωπος.
Προφανώς δεν έχεις δει ποτέ τα πρώτα αμερικάνικα κόμικ του batman σωστά; Η ταινία ήταν πιο κόντα στο the real thing (ασφαλώς μέχρι ενός σημείου). Την παιδικότητα των ταινιών του burton ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν την είχε στο τόσο βαθμό. Και μια άλλη άποψη του batman δεν είναι κακή.Tzonias είπε:Η ταινία έμοιαζε περισσότερο με αστυνομική περιπέτεια και όταν πας να δείς Batman δεν είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοια. Γι' αυτό και με Ξενέρωσε!!!
telonio είπε:Και εδώ η φωνή (ή μάλλον τα γροφόμενα) της λογικής και της εξήγησης!
Όντως η φωνή του ακούγεται κάπως περίεργα και δίνει την εντώπωση γιατί μιλάει έτσι μας δουλεύει; Το λοιπόν. Θυμάστε στο Batman begins την σκηνή κατα την εκπαίδευση του wayne που ο ducard μοιάζει να χάνεται ανάμεσα στους άλλους νίντζα και ο wayne έχει φτιάξει κεφάλι από τα παραισθησιογόνα; Ακούγεται που ο ducard του φωνάζει you have to became a wraith (δηλαδή φάντασμα). Γενικότερα ο σκοπός του wayne γυρνώντας στο gotham city είναι να γίνει οπτικά κάτι τρομαχτικό - εξού και ο προβληματισμός με την μάσκα στην σκηνή της δημιουργίας με τον alfred. Συνεπώς η βραχνή φωνή συμβάλλει στο οπτικό τρομακτικό πακέτο.
Είπαμε εγώ έχω κάνει διατριβή στο batman! Πωωωω τι μου κάνετε τώρα! Θα βάλω την ταινία να την δω ξανά!
Προφανώς δεν έχεις δει ποτέ τα πρώτα αμερικάνικα κόμικ του batman σωστά; Η ταινία ήταν πιο κόντα στο the real thing (ασφαλώς μέχρι ενός σημείου). Την παιδικότητα των ταινιών του burton ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν την είχε στο τόσο βαθμό. Και μια άλλη άποψη του batman δεν είναι κακή.