Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
alkis21 είπε:Wally έγραψες!![]()
Μα δεν μπορεί να συνεννοηθεί κανείς με αταράδες... δεν είναι τυχαίο ότι το πράσινο είναι το χρώμα της ζήλιας! Πράσινο desktop και πράσσειν άλογα...![]()
άλλοι κόβουν την όρεξη, άνοιξε τα μάτια σου και δες. Δε νομίζω να βρεις ποστ μου εδώ με ειρωνίες, αγγλικά και κάθε λογής "σοφίες". πλάκα ήταν οι πρώτες φορές, από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό το πράμα...DINO είπε:[..]
Είχα σκοπό να το πάρω στην πλάκα το όλο θέμα, αλλά το τελευταίο ποστ του keropi, μου έκοψε την όρεξη...
Sorry Άλκη...
Case closed για μένα...keropi είπε:άλλοι κόβουν την όρεξη, άνοιξε τα μάτια σου και δες. Δε νομίζω να βρεις ποστ μου εδώ με ειρωνίες, αγγλικά και κάθε λογής "σοφίες". πλάκα ήταν οι πρώτες φορές, από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό το πράμα...
DINO είπε:
alkis21 είπε:Wally έγραψες!![]()
Μα δεν μπορεί να συνεννοηθεί κανείς με αταράδες... δεν είναι τυχαίο ότι το πράσινο είναι το χρώμα της ζήλιας! Πράσινο desktop και πράσσειν άλογα...![]()
Τα γνωστα - τα οποια αντιστοιχα τα βλεπουμε και στα Atarothreads - καποιες "εμπρηστικες" δηλωσεις, καποιοι χαρακτηρισμοι επι προσωπικου και το "αναψαμε" το thread.Κλειδωνει για λιγο μεχρι να καταλαβω τι εγινε