Νίκο αυτό θα ίσχυε αν τα σχόλια αφορούσαν κάποιο πρόσωπο και όχι κάποιο μηχάνημα που απλά το χρησιμοποιούμε και προφανώς δεν συμπράξαμε στην κατασκευή του. Δηλαδή που να προσέξω; Αν πω κάτι για την αμίγκα ή το ατάρι; Οχι φίλε μου...αυτό είναι υπερβολή!Rygar είπε:Η εμπειρία μου μού λέει ότι πρώτον το χιούμορ είναι, εκτός εξαιρέσεων, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ και δευτερον δεν κάνεις χιούμορ ονλάιν με ανθρώπους που δεν τους εχεις μιλήσει ποτέ κατάφατσα και δεν ξέρεις πώς θα το εκλάβουν. Αλλωστε, αμα αρχίσει ενα θρεντ με το Χ θέμα, είναι κρίμα να καταντήσει σε Ψ θέμα για χιουμοριστικούς λόγους, ναι; Ναι. Οπότε τέλος εδώ, και συνεχίζουμε στο SOTB trilogy. Τα υπόλοιπα απο κοντά στην επόμενη συνάντηση...
Θεωρείς το δεύτερο πιο εύκολο από το πρώτο;Rygar είπε:Στο θέμα μας τώρα. Το SOTB1 ειναι ενα παιχνίδι που απλά θέλει μαγκια, οι αλλες 2 συνέχειες είναι υποδυέστερες σε μουσική και γραφικά αλλά παίζονταν.
νομίζω οτι δεν έχει και τόσο χιούμορ το θρέντRygar είπε:......δευτερον δεν κάνεις χιούμορ ονλάιν με ανθρώπους που δεν τους εχεις μιλήσει ποτέ κατάφατσα και δεν ξέρεις πώς θα το εκλάβουν....