Sons of Odin [Manowar]

καλά μιλάμε αυτη τη στιγμή το σκέφτομαι κ τρέμω απο τη συγκίνηση!

αχ δεν περνάνε οι μέρες ρε γ@μώτο...
 
Alucard είπε:
Μπράβο AEON που δεν αράδιασες ξερά το setlist. Προσωπικά δε θέλω να το γνωρίζω. Μου πρότειναν κάποια σελίδα στο net κι ευτυχώς την έκλεισα αμέσως :D

Ρε τι θα γίνει...φοβάμαι πολύ για τη συναυλία...φοβάμαι πως δε θα τη βγάλω καθαρή......
Μια χαρα θα την βγαλεις!!Η πωρωση δεν θα σου επιτρεψει αλλα πραγματα! :thumbup:
 
Guardian Steel είπε:
Μια χαρα θα την βγαλεις!!Η πωρωση δεν θα σου επιτρεψει αλλα πραγματα! :thumbup:
Για να δούμε φίλε Guardian Steel, γιατί μόλις χθες το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου πως πήγα στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε σε άλλο μέρος αντί για το προβλεπόμενο και γι' αυτό το λόγο δεν είχε κόσμο.

Σε κάποια διακοπή μάλιστα της συναυλίας για διάλειμμα, γνωρίστηκα και με το group και μάλιστα πήγαμε με μερικούς φίλους για καφέ με τον Eric Adams!!!!

Έναν ονειροκρίτη γρήγορα...

Από τους εφιάλτες βέβαια 1.000 φορές αυτό....

@Omenforever

Come join us by our side.....
 
Παλι καλα που δεν ειναι ολα τα ονειρα τοσο καλα.Θα εχανε την αξια της η πραγματικη ζωη.(ενταξει η συναυλια των Manowar μαλλον δεν θα την εχανε και παλι :D )
 
Μόλις πήρα το μαγικό-χαρτί (βλέπε: εισητήριο) !

ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ !!!

Συν-φορουμίτες, μην ξεχάσετε να με πάρετε και εμένα μαζί !!!

Μάλλον κάποιος πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή.

Να πάρει παρουσίες, να ορίσει ώρα/μέρος συνάντησης,

να έχει τα κινητά όλων όσων θα έρθουν κλπ.
 
Επειδή θα έχω άδεια όλη την Μ. Εβδομάδα, άστο επάνω μου ;-)
 
...και διαπλεκομενε!! (ακου αδεια ολη την Μεγαλη Εβδομαδα!!)
 
Παιδία, να ρωτήσω :

Ποιό είναι το "σχέδιο δράσης" ;

Να πάμε από την ώρα που αρχίζει (12:30) ή αργότερα ;
 
Βασικά, θα είναι λίγο ζόρι για τόσο πρωι! άσε που θα χρειαζόμαστε δυνάμεις για το βράδυ! πιστεύω κατα τις 2-3 θα είναι καλά!!
 
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MANOWAR στις 4 Απριλίου... :icon_evil:

Για ακόμα μια φορά διοργανωτές και μπάντες τα κάνανε σα τα μούτρα τους. Αποτέλεσμα είναι να μη μπορούμε να δούμε ακόμα ένα γκρουπ που περιμέναμε διακαώς. Ξέρω ότι πολλοί θα ρίξετε μπινελίκια και δικαιολογημένα. Ας ελπίσουμε να είναι και η τελευταία ακύρωση για φέτος τουλάχιστον. :icon_neutral:

Το νέο έχει ανακοινωθεί στο επίσημο site των Manowar. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μελλοντικά αλλά υπάρχουν φήμες για χαμηλή προπώληση και για ακαταλληλότητα του χώρου. Διαλέξτε την ερμηνεία που ταιριάζει στη λογική σας...
 
Οι Manowar γραφουν ΜΑΛΑΚΙΕΣ (χωρις παπακια),τουλαχιστον αυτο λενε οι Ελληνες διοργανωτες με τους οποιους επικοινωνησα μολις συνηλθα απο το εγκεφαλικο.....(πριν 5 λεπτα)

Αμα παντως ακυρωθει....(δεν ξερω τι να γραψω)
 
Οι Έλληνες διοργανωτές δεν έχουν πάρει γραμμή. Δε νομίζω να βγάζουν ανακοινώσεις για πλάκα στο επίσημο site τους οι Manowar. Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους ζήτημα.

Άσε που μπορώ να υποθέσω λόγους για τους οποίους θα επιθυμούν να το αποκρύψουν οι διοργανωτές. Δε μπορώ πάντως να σκεφτώ λόγους για τους οποίους θα έκανε μια τέτοια κίνηση το συγκρότημα. Ο χώρος πάντως, όσοι είχαν πάει Tool το γνωρίζουν, είναι ακατάλληλος για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο event όπως το έχει σχεδιάσει η μπάντα. Μακάρι παιδιά να αποδειχτεί ράδιο αρβύλα η ανακοίνωση αλλά, μεταξύ μας, δύσκολο το βλέπω.
 
Μακαρι αδερφε...

οποιος μαθει νεωτερα ας ριξει ενα ποστ
 
Ελεος ρε γαμωτο, ΕΛΕΟΣ!!
 
March 27, 2007Demons, Dragons and Warriors Tour 2007 in Athens, Greece, April 4th

The Athens, Greece, April 4th performance of MANOWAR, RHAPSODY OF FIRE and HOLYHELL has been cancelled due to technical difficulties that are beyond the bands' control. More details will follow.

For those who have purchased tickets please find contact information below.

http://www.marchmetalday.gr
Απο το http://www.manowar.com :mad:

--- EDIT -----

Βέβαια, στο site των διοργανωτών δεν λέει τίποτα, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (λέμε τωρα....)
 
Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα κι εγώ στο site τους, πως υπάρχει ανακοίνωση ακύρωσης της συναυλίας.

Το Metropolis συνεχίζει όπως ενημερώθηκα και πουλάει κανονικά εισιτήρια και όλοι (οι εγχώριοι διοργανωτές) κάνουν λες και δεν ξέρουν τίποτα. Αυτό κι αν είναι μέγιστη αλητεία.

Επειδή με τον Emerencio κάποια πράγματα τα μάθαμε και από κάποια άλλη πηγή, αν τύχει και όντως δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία θα σας το αναφέρω για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον απατεώνα νεο-έλληνα.....

Υπομονή......

Θα μου πείτε τη σημασία έχει, εσύ τους Manowar θα τους δεις; Πιθανότατα όχι αλλά θα ξέρω πλέον σίγουρα για τη φάρα των εμπόρων που μένω στη ίδια χώρα....
 
Πίσω
Μπλουζα