Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.422
Εγώ θα είμαι ειλικρινής, οταν πρωτοείδα αυτά τα loading screens δεν το πίστευα ότι είναι πραγματικά. Είχα καλομάθει με το NES σίγουρα αλλά εδώ μιλάμε για το άλλο άκρο. Οταν είδα να παίζει ο Spectrum για πρώτη φορά σκεφτόμουν ότι αυτό που βλέπω είναι κάποιου είδους user error ή ότι η κασέτα έχει πρόβλημα και δυσκολεύεται να διαβαστεί. Και πιο μετά όταν είδα το ίδιο πράγμα σε emulators αρνήθηκα να πιστέψω ότι ο κόσμος περίμενε τόση ώρα για να φορτώσει ένα παιχνίδι και με τέτοια γραφικά. Έλεγα είναι κάποιο bug ή κάτι εγώ δεν κάνω σωστά, δεν μπορεί να ήταν τόσο χάλια η κατάσταση.
Πραγματικά σας θεωρώ ήρωες τους computer users της εποχής. Αλλά είναι και δίκοπο μαχαίρι λίγο για μένα αυτό που δεν το πέρασα. Γιατί όταν βγήκαν οι κονσόλες με CD μου κακοφάνηκε. Για εσάς θα πρέπει να ήταν περίπατος στο πάρκο.
Πραγματικά σας θεωρώ ήρωες τους computer users της εποχής. Αλλά είναι και δίκοπο μαχαίρι λίγο για μένα αυτό που δεν το πέρασα. Γιατί όταν βγήκαν οι κονσόλες με CD μου κακοφάνηκε. Για εσάς θα πρέπει να ήταν περίπατος στο πάρκο.