Χαίρομαι που μπαίνουν και αυτές στα ενδιαφέροντά σου Kambia!!!! Είθε να προχωρήσεις και σε συλλογή!Kambia είπε:Το ομολογώ. Μετά τη συλλογή σου Αετέ έχω αρχίσει να βλέπω με διαφορετικό μάτι τις φιγούρες Star Wars.
Ευχαριστώ πολύ! Προσπάθησα να διαμορφώσω τη βιτρίνα με θεματικά κριτήρια από τις ταινίες, αλλά ο χώρος (2 φορές από 4 μέτρα) αποδείχθηκε μικρός. Έτσι τα στοίβαξα περισσότερο από όσο έπρεπε και πάλι δεν χώρεσαν όλα. Περίπου άλλα μισά είναι σε κουτιά αποθηκευμένα και τα βγάζω τώρα για φωτογράφιση, θα τα αναρτήσω στη συνέχεια. Η σύζυγος δεν εγκρίνει επέκταση του "μουσείου" (έτσι το λέει) παρά του ότι κάθε επισκέπτης που έρχεται στο σπίτι, γνώστης ή όχι των Star Wars εντυπωσιάζεται....Stratulator είπε:Πολύ ωραία συλλογή!...Αυτό που θαύμασα πέρα απο τις φιγούρες και τον R2-D2 στο βίντεο,
είναι το πόσο όμορφα και τακτοποιημένα τα έχεις όλα στα ράφια!...
Λίγα, αλλά...... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Οι φιγούρες της Κotobukyia είναι απίστευτα ωραίες και γνωστές για την λεπτομέρειά τους, τις θαύμαζα πάντα!!!!! Όσο για το X-Wing το έχεις κάνει πάρα πολύ καλό με την τεχνητή παλαίωση να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη (ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι έβαψες πλαστικό μοντέλο για πρώτη φορά!!!). Μου άρεσε πολύ που έβαλες και κύκλωμα φωτισμού, είναι όντως εντυπωσιακή η φωτογραφία σου!!!! Προσπαθώ να βάζω και εγώ στα μοντέλα μου (Ναυτίλος, Ju 87 κλπ.), αναβαθμίζονται πολύ. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση του πολύ καλού υλικού σου, εύχομαι διεύρυνση της συλλογής σου!!!!telonio είπε:Eδώ είναι τα δικά μου, λίγα πράγματα. 4 φιγούρες της kotobukyia σε κλίμακα 1/7 νομίζω. Toν vader τον είχα αγοράσει από την Αμερική όταν είχε βγεί για 100 ευρώ, εδώ τον είχα βρει αργότερα να τον πουλάνε στο τριπλάσιο.Και εδώ το x-wing του Luke από την Revell. Δεν θυμάμαι σε τι κλίμακα είναι αλλά είναι αρκετά μεγάλο. Το έχω βάψει ελαφρώς να φένεται πως είναι ταλαιπωρημένο. Όπου βλέπεται μαύρο χρώμα το έχω βάλει εγώ. Πρώτη φορά πάντως δοκίμασα να βάψω πλαστικό μοντέλο. Επίσης του έχω βάλει 5 led (δεν είχε καθόλου φωτισμό). 4 κόκκινα led πίσω στους 4 κινητήρες και ένα λευκό led στην καμπίνα του πιλότου. Το καλώδιο ρεύματος φεύγει πίσω από την βάση του x-wing και έχω βάλει έναν μικρό διακόπτη.
Αυτά τα ολίγα.
Εύχομαι να σου στείλει αυτό. Είναι εκπληκτικό και μεγάλο μοντέλο. Εμένα μου το έστειλε πριν 25 χρόνια εις διπλούν. Έφτιαξα το ένα το 1992 για έναν ανηψιό (και μάλιστα το είχα βάψει με αερογράφο, έκανα τεχνητή παλαίωση, έβαψα μικρές προεξοχές με φωσφορίζων χρώμα και έλαμπε στο σκοτάδι σαν να είχε φωτάκια), αλλά αυτός το έστειλε στο υπερδιάστημα. Το άλλο έμεινε όπως βλέπεις στο κουτί του και περιμένει τη μέρα που θααααα......Kambia είπε:Άγιε Βασίλη, φέτος τις γιορτές θέλω τα συναρμολογούμενα (οχι τα easy kit όμως) τις Revell
Εντυπωσιακότατη η συλλογή σου φίλε Σταύρο!!!! Τι βιτρίνες είναι αυτές!!!!!! Χάρηκα που την ξαναείδα φρεσκαρισμένη!!!! Εύχομαι διεύρυνση και κοίτα να ταίζεις καλά το σκύλο για να την φυλάει αποτελεσματικά!!!!!!stayros είπε:Ομορφιες ολα τους!!!
Δραττομαι της ευκαιριας και σας δειχνω και τα δικα μου (εχει γινει refresh)
Το x-wing που έχω easy kit είναι skill level 2. Δεν έχω υπομονή με τα συναρμολογούμενα με τα πολλά κομμάτια. Θα το πιστέψεις πως αυτό μου έφαγε 3 ολόκληρες ώρες για να το στήσω;Kambia είπε:Άγιε Βασίλη, φέτος τις γιορτές θέλω τα συναρμολογούμενα (οχι τα easy kit όμως) τις Revell
Αλήθεια!; Με κάνεις να το κοιτάω διαφορετικά πλέον το easykit. Είχα την εντύπωση πως είναι ένα - δυο που λέει ο λόγος μεγάλα κομμάτια που απλά τα κολλάς και τέλος. Και επειδή πλεον τα συναρμολογούμενα τα βρίσκεις με το στανιό απογοητεύτηκα.telonio είπε:Το x-wing που έχω easy kit είναι skill level 2. Δεν έχω υπομονή με τα συναρμολογούμενα με τα πολλά κομμάτια. Θα το πιστέψεις πως αυτό μου έφαγε 3 ολόκληρες ώρες για να το στήσω;
Έχει διάμετρο 25 εκατοστά περίπου, αλλά όταν εκτείνεται σε διόραμα ξεπερνά τα 50 εκατοστά. Είναι όντως πολύ εντυπωσιακό, αλλά δυστυχώς δεν χωράει στη βιτρίνα.NIOBH είπε:Πολύ εντυπωσιακό!!!! Τι διάμετρο έχει Eagle 1?