Ευχαριστώ φίλτατε! Και για εμένα η αρχική τριλογία είναι κορυφαία και έπεται η 2η. Σε αυτές τις δύο περιόδους (επεισόδια 1-6) εστιάζεται και η συλλογή, για τα μετά δεν προβλέπεται διεύρυνση για διάφορους λόγους. Όσον αφορά στα διαστημικά ταξίδια, ωραία θα ήταν.....Uskoke είπε:πάρα πολύ καλή συλλογή!!!μπράβο!!είμαι κι εγώ φαν των star wars αλλά μόνο της αρχικής τριλογίας την οποία έχω δει άπειρες φορές. δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τέτοιο διαστημόπλοιο στα αλήθεια και να μπαίναμε μέσα και να πηγαίναμε σε όποιο άστρο θέλαμε; μέσα σε λίγες ώρες;
Τωρα αν ζητησω κοντινες φωτογραφιες εν δραση απο αυτα θα με πεις γκρινιαρη.... #)Eagle 1 είπε:Να σημειωθεί ότι οι φιγούρες των Jawa έχουν στο πάνω μέρος της κουκούλας τους τμήμα με διαφανές καφέ πλαστικό, από το οποίο μπαίνει φως από πάνω και βγαίνει από τα μάτια τους, κάνοντάς τα να λαμπυρίζουν. Έξυπνο κόλπο για αληθοφάνεια χωρίς μπαταρίες και λαμπάκια.....
Η Micromachines είχε βγάλει πραγματικά πολύ ωραία και λειτουργικά διοραματάκια για τον πόλεμο των άστρων. Πολύ καλύτερα είναι αυτά που κρύβονται στις κεφαλές των ηρώων που έδειξα στη βιτρίνα, όπου κάθε μία κεφαλή ανοίγει διπλασιάζοντας το μέγεθός της και εμφανίζεται κάποιο θέμα από τις ταινίες με μικρές φιγούρες και σκάφη. Τα διοράματα αυτά είναι λειτουργικά, δηλαδή με μοχλούς ή ελατήρια μπορεί κανείς και δίνει κίνηση σε φιγούρες ή διαστημόπλοια. Επίσης πρακτικά, διότι με κλειστή την κεφαλή και τα εξαρτήματα μέσα της είναι σαν βαλιτσάκι και το παιδί μπορεί να την πάρει σε ταξίδι και να παίξει όπου θέλει. τα δικά μου παιδιά τα έπαιξαν πολύ. Τις κεφαλές τις έχω όλες και σε πρώτη ευκαιρία θα τις ανοίξω και θα τις φωτογραφίσω από μέσα.stayros είπε:...Ειδικα τα διοραματακια απο τα Micromachines,αγνοουσα οτι υπαρχουν...
Τωρα αν ζητησω κοντινες φωτογραφιες εν δραση απο αυτα θα με πεις γκρινιαρη....
Ευχαριστώ φίλτατε, με τα χρόνια μαζεύτηκαν πράγματι πολλά αντικείμενα. Βοήθησαν και τα παιδιά, που από μικρά ήταν φανατικοί θαυμαστές των ταινιών Star Wars. Για πολλά χρόνια ήμουν καλυμένος με τα δώρα Χριστούγεννα/Πάσχα/Ονομαστική εορτή/Γενέθλια των παιδιών, δεν έτρεχα τελευταία στιγμή να αγοράσω, υπήρχε μεγάλη καβάντζα. Από ένα σημείο βέβαια και πέρα.... έμειναν αρκετά σφραγιστά στα κουτιά, όπως θα δούμε....ΥΓ: Πολύ ωραία η ιστοσελίδα σου, αχτύπητα τα Fanart! Ταλέντο! Μπράβο!Lord_Makro είπε:Πω πω απίστευτη συλλογή,.........Τι έχεις μαζέψει αθεόφοβε;!!