Το προβλημα ειναι οτι εχω και μπολικα roms/discs απο Nes, SNES, Genesis, Sega CD, TurboGrafx16, Atari 2600/7800/800/ST, Colecovision, Dreamcast, Gamecube, Amiga, N64, C64, GBC, GBA, Lynx, κ.λ.π.
Ψαχνοντας λοιπον ενα Frontend που να με καλυπτει σε ολα αυτα χωρις να θελει απειρες ωρες στησιμο μεχρι να δουλεψουν ολα τα emulators σωστα, κατεληξα σε αυτο:
https://www.launchbox-app.com/
Βασικο πλεονεκτημα ειναι η μεγαλη ποικιλια συστηματων που καλυπτει και το οτι περιλαμβανει ηδη τις ρυθμισεις για τα περισσοτερα γνωστα emulators! Για το Sega Genesis π.χ. το μονο που ειχα να κανω ηταν να επιλεξω τα roms που ηθελα (τα οποια ειχα σε .7z) και να διαλεξω το KegaFusion σαν default emulator. To Launchbox τα αναγνωρισε ολα και συνδεθηκε με το
EmuMovies για να κατεβασει φωτογραφιες (box, gameplay, title, cartridge, κ.λ.π.) και πληροφοριες για τα παιχνιδια.
Σε ενα λεπτο ειχα ετοιμη την λιστα με τα roms μαζι με τις φωτογραφιες τους και πληρη περιγραφη του καθε παιχνιδιου, χωρις να μου μετακινησει τιποτα απο τα αρχικα roms. Που σημαινει οτι και αν καποια στιγμη αποφασισω να το αλλαξω δεν θα χασω τιποτα απο οτι ειχα οργανωσει ως τωρα.
Το δευτερο πλεονεκτημα ειναι οτι αναβαθμιζεται συνεχεια (μου εχει ηδη κατεβασει 2 αναβαθμισεις τις τελευταιες 3 μερες) και ειναι δωρεαν! Υπαρχει μια premium εκδοση με πληρωμη αλλα η μονη διαφορα ειναι στην εμφανιση, καθως σε αυτην μπορεις να αλλαξεις theme, χρωματα, font size και την μορφη της λιστας ειδικα αν το θες για καμπινα ή μεγαλη TV. No big deal αν θες να το τρεχεις σε PC με μια κανονικη οθονη!