Star wars arcade cabinet


Σήμερα μετά από πολύ καιρό είχαμε πρόοδο ,συνδέθηκε το PC με την tv εγκαταστάθηκε το frontend Launchbox έγινε mapping των control και έχουμε ένα βίντεο με οχι τόσο καλό φωτισμό αλλά θα επανέλθω....

Να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Μάριο 1@telonio[/USER] για τη βοήθεια του.



 
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά δεν έκανα και τίποτα το αξιόλογο. Όσο αφορά την καμπίνα, αλλο να την βλέπεις από κοντά και άλλο από τις φωτογραφίες που την αδικούν. Το άψογο βαμμένο μαύρο ματ χρώμα, μαζί με τα άρτια αυτοκόλλητα βυνιλίου και η επιλογή οθόνης crt έναντι σύγχρονης flat, καθιστούν μια καμπίνα επαγγελματικής κατασκευής. Ότι πρέπει για βιτρίνα, σίγουρα θα τραβούσε πολλά βλέμματα. Απο τις πιό όμορφες custom upright mame καμπίνες που έχω δει.
 
Update στο Star Wars cabinet,θα ήθελα την βοήθεια σας,σκέφτομαι ένα τρόπο που να μην φαίνεται το πλαστικό της τηλεόρασης ,όταν θα βάλω τζάμι στην καμπίνα,υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω ένα πλαστικό bezel ή κάποια άλλη ιδέα ;; Ευχαριστώ πολύ.
 
Βαφή με σπρέι μαύρο στην πισω πλευρά στο τζάμι περιμετρικά της οθόνης ή πιο απλά, μαύρο χαρτόνι κομμένο περιμετρικά της οθόνης και το τζάμι ανέπαφο. Με ακριβώς αυτό το θέμα ασχολούμαι αυτές τις ημέρες. Πάρε με ένα τηλέφωνο να τα πούμε. ;)
 
Μπορείς να βάλεις και μαύρο αυτοκόλλητο πάνω στο τζάμι για να μη μπλέκεις με μπογιές.
 
Εγώ έφτιαξα ένα πλαίσιο από χοντρό χαρτόνι μακέτας, το έτριψα με γυαλόχαρτο δίνοντας μια κλίση στην εσωτερική του οπή και το έβαψα με σπρέι...
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ιδέες που μου δίνετε
 
Τελικά δεν κρατήθηκα και ανεβάζω φωτογραφίες πρίν το ξάκρισμα ,το cp έχει μπει πρόχειρα για τις ανάγκες τις φωτογράφησης .

Περιμένω τη μαρκίζα,και ξεκινάω με καλωδιώσεις,σύνδεση tv στο PC και software.
Δεν κρατιέμαι μέρος 2.

Η καμπίνα είναι έτοιμη από software ,έχει το Launchbox με πολλές κονσόλες και φυσικά το mame.

Χρειάζεται το προστατευτικό τζάμι και τέλος η περιπέτεια που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.

 
Επιτέλους το τελείωσα μετά από 3 χρόνια .....και πολλές καθυστερήσεις λόγω διάφορων προσωπικών και μη προβλημάτων .

έχω την δική μου ολοκληρωμένη καμπίνα!!

ευχαριστώ τον Μάριο για την πολύτιμη βοήθεια του.

 
Mπράβο Θοδωρή η καμπίνα σου είναι πραγματικά πανέμορφη. Επειδή την έχω θαυμάσει από κοντά, τα αυτοκόλλητα είναι κολλημένα τέλεια χωρίς την παραμικρή φουσκάλα και δείχνει άριστη επαγγελματική κατασκευή. Επίσης μπράβο που έβαλες crt οθόνη και όχι σύγχρονη flat. Μα το μεγαλύτερο μπράβο είναι για την επιμονή που έδειξες να ολοκληρώσεις αυτό το project, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Άντε και στα δικά μας.
 
Θα ήθελα να πω πως το arcade είναι βασισμένο σε windows 10 pc Core 2 Duo  με 8gb μνήμη .Μπορούν να γίνουν πολλά upgrades αργότερα εφόσον θέλω να κάνω emulation σε κονσόλες νέας γενιάς .

το frontend που τρέχει είναι το launchbox Bigbox σε προσαρμοσμένη ανάλυση για crt τηλεοράσεις.

περιέχει γύρω στα 11000 παιχνίδια αρχικά σε Mame ,NES,Super NES ,Sega Mega Drive.

Σίγουρα θα περάσω και άλλα αργότερα .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλόπαιχτη Trelle :) Είναι κούκλα! 
 
Πίσω
Μπλουζα