Star Wars

Σαν teaser ειναι εντελως ασυνδετες εικονες που δε βγαζουν νοημα, κοκκαλο για να γλυφουμε μεχρι να βγει κατι παραπανω. Προς το παρον χαιρομαι που μετα απο τοσα χρονια ξαναειδαμε το Falcon, TIEs και X-wings. Παντως δεν αποκλειεται να βγουν και αλλα teasers.
 
Rakeesh είπε:
Σαν teaser ειναι εντελως ασυνδετες εικονες που δε βγαζουν νοημα, κοκκαλο για να γλυφουμε μεχρι να βγει κατι παραπανω. Προς το παρον χαιρομαι που μετα απο τοσα χρονια ξαναειδαμε το Falcon, TIEs και X-wings. Παντως δεν αποκλειεται να βγουν και αλλα teasers.
Συμφωνω! Αυτο εννοουσα παραπανω. Ειδαμε ολα τα διστημοπλοια που λατρευουμε επιτελους. Τερμα οι κελεμπιες, οι μουσατοι και τα παιδιακια (θελω να πιστευω).

Με τοσο κραξιμο που ριξατε εδω μεσα παντως ηδη νιωθω μια disturbance in the Force χαχαχαχαχαχα
 
Στο παρακατω θα δειτε μια αναλυτικη ματια -Ω,ναι....σε κατι τετοια ειναι μανουλες τα αμερικανακια.... :D - στο νεο trailer

και μια ψηφοφορια για το περιφημο lightsaber.... ;)

Star Wars: The Force Awakens' trailer: A deep dive
 
Nemo είπε:
Ανα-γουλιασαΠλακα μας κανουν ???

Δεν μπορει.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Μηπως ειναι καποιο διαφημιστικο trollo trailer -πλακα ή καποιο ala fan made Star wars movie -alike trailer???

Που στοχευει σε controversy -θορυβο για την ταινια και να μην εχει σχεση με την ταινια ...

Γιατι αλλιως αυτο το ....πραγμα φαινεται (απο το trailer) να ειναι αρκετα χειροτερο και απο τo Phantom Menace .....

Εκεινο τουλαχιστον ηταν STAR WARS .......

Καλα ρε J(ar) J(ar) ABRAMS δεν σου εφτανε το Star Trek
tinysmile_angry_t.png
???

Υ.Γ. Ευχομαι να κανω 100% λαθος και το αποτελεσμα να με διαψευσει οικτρα αλλα ....
Χεχε..

ΝΕΜΟ πάντως οι αντιδράσεις των φαν παγκοσμίως άλλα λένε..

Ακούω να κλαίνε (από συγκίνηση), να νιώθουν πάλι παιδιά κτλ.

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω αυτές τις υπερβολές!

Εμένα πάντως, όπως είχα πει και παραπάνω με αφήνει αδιάφορο..

Ίσως το δω στο σινεμά από περιέργεια, αλλά όσο καλό και να είναι, "το πολύ το κύριε ελέησον...."

Πιστεύω το 3 είναι ο μαγικός αριθμός για μια σειρά ταινιών..

Πέρα από αυτόν τον αριθμό, το ίδιο το υλικό φθείρεται...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Disney, J.J. Abrams και το εμπορικότερο franchise του σινεμά. Πάει για Τιτανικό (το πλοίο όχι την ταινία).

Ο J.J. "βάλε και άλλο lens flare" Abrams είναι απλά μισητός σκηνοθέτης. Μετά την καταστροφή του Star Trek πάει και για το Star Wars (τις πήρε παραμάζωμα τις ταινίας με "Star" τι άλλο έχει μείνει; ). Ψόφο.

Τώρα για το trailer τι να πούμε; Μόνο το φωτόσπαθο έφτανε για να ξενερώσω. Βέβαια μετά τον βιασμό* της σειράς από τον ίδιο τον δημιουργό της δεν μπορεί να της κάνει κάτι χειρότερο. Πιθανότητα να είναι καλή ταινία: λιγότερο από 0,1%. Πιθανότητα να είναι καλύτερη από τα επεισόδια Ι-ΙΙΙ πάνω από 99,9%.

*

[edit] εκτός κανονισμών
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Leon είπε:
Τώρα για το trailer τι να πούμε; Μόνο το φωτόσπαθο έφτανε για να ξενερώσω.
Η φάση με τον τύπο που πετάγεται από το πουθενά, και αυτή με το "κεραυνόσπαθο" ήταν αυτά που με τρόμαξαν περισσότερο... Α! Και ο αφηγητής που μου θύμισε τον αφηγητή από το trailer της ταινίας "17Ν" που (Ευτυχώς Παναγίτσα μου!!) δεν βγήκε ποτέ!!

Αν δεν υπήρχαν αυτά τα 2, ίσως και να είχα καλύτερη άποψη.

Leon είπε:
Βέβαια μετά τον βιασμό* της σειράς από τον ίδιο τον δημιουργό της δεν μπορεί να της κάνει κάτι χειρότερο. Πιθανότητα να είναι καλή ταινία: λιγότερο από 0,1%. Πιθανότητα να είναι καλύτερη από τα επεισόδια Ι-ΙΙΙ πάνω από 99,9%.
Αν καταφέρει και ξεπεράσει και το Ep1 θα είναι "ήρωας"... :p

Πέρα από την πλάκα, προβλέψεις δεν κάνω... Αυτό που ελπίζω είναι να μην βγουν χειρότερα από τα Ep1-3, και θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα πλησιάζουν τα Ep4-6.

Από εκεί και πέρα περιμένω τα πάντα.

Leon είπε:
[edit] εκτός κανονισμών
Χαχαχαχαχαχαχα!!

Αυτή την σκηνή σκέφτηκα όταν είδα το trailer!

Άσχετο Υ.Γ.: Μιας και το ανέφερα, όποιος δεν έχει δει το trailer της ταινίας "17Ν" (Ναι, για την 17 Νοέμβρη ήταν.), να το δει!!

Έχει απίστευτο γέλιο, και εξηγεί γιατί δον ολοκληρώθηκε και ποτέ.. :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[h=1]Ηταν να μην γινει η αρχη.....:biglaugh:

 


Lego Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Teaser Trailer





[/h]
 
Το φωτόσπαθο με τα δύο μικρά... ματσούκια στο πλάι είναι εντελώς άκυρο και μη λειτουργικο... :p
 
@Stayros: Θεϊκό! Πότε πρόλαβαν ρε συ! :)
 
Αυτό θα πει ταχύτητα!! :D
 
D@redevil είπε:
@Stayros: Θεϊκό! Πότε πρόλαβαν ρε συ! :)

Το σχολιο του uploader.... :sealed:

I had nothing to do yesterday so I started once the trailer came out so i built the Falcon, The X-Wing, The speeder bike thingy, a mini tie fighter, tried to build all the sets, and get all my minifigures put together... then just filming took forever especially the the special effects... i tried stop motion in front of the green screen and that was hard and by this time it was 3am so like more than 12 hours (i took a 3 hour break somewhere) and then finally gave up and used sewing string for the X-Wing and just kind of moved my camera around the falcon, i wasn't as happy with the falcon shot but i cant work on it at all today so i had to finish it like 4 hours ago, but i just woke up to go to my grandparents house, and now you know everything about how it was made!!

Ενταξει....ειναι τρελοι.... :eek:
 
Το ξεσκισανε.....:biglaugh:
 
Curt Russell's Star Wars Audition


ως Han Solo
 
filmmusic είπε:
Ίσως το δω στο σινεμά από περιέργεια, αλλά όσο καλό και να είναι, "το πολύ το κύριε ελέησον...."

Πιστεύω το 3 είναι ο μαγικός αριθμός για μια σειρά ταινιών..

Πέρα από αυτόν τον αριθμό, το ίδιο το υλικό φθείρεται...

Leon είπε:
Disney, J.J. Abrams και το εμπορικότερο franchise του σινεμά. Πάει για Τιτανικό (το πλοίο όχι την ταινία). Ο J.J. "βάλε και άλλο lens flare" Abrams είναι απλά μισητός σκηνοθέτης. Μετά την καταστροφή του Star Trek πάει και για το Star Wars (τις πήρε παραμάζωμα τις ταινίας με "Star" τι άλλο έχει μείνει; ). Ψόφο.

Συμφωνώ απολύτως !
 

χιουμοριστικο

(και λιγο προφητικο ? vide-ακι)
 

Μετα απο τις 3 χαζοχαρουμενες τελευταιες ταινιες...το τρειλερ του 7 με ανατριχιασε!!!!!

Εχω ελπιδες οτι θα μας θυμησει τα παλια καλα!!

We are home
 
Θυμαμαι τα θαψιματα που εφαγε το πρωτο τιζερ. Αυτο ειναι αρκετα ανατριχιαστικό :)

Να αναφερω κατι που δεν εχει αναφερθει σε αυτο το θρεντ: απο τοτε που δημιουργηθηκε το Star Wars μεχρι τη μερα που η Disney αγορασε τη Lucasfilm υπηρχε μια μεγαλη μυθολογια που σχηματιστηκε απο τα μυθιστορηματα, τα κομικς και τα video games (το λεγομενο Expanded Universe). Αυτη η μυθολογια εκτεινεται απο την αρχαια ιστορια των Τζενται μεχρι την εποχη μετα τις ταινιες, οπου διαλυεται η Αυτοκρατορια, ανασυσταται η New Republic που πολεμαει τον κλωνο του Αυτοκρατορα, το Imperial Remnant (υπαρχουν ακομα Stormtroopers κλπ) ενω Λουκ και Χαν εχουν παιδια και απογονους.

Οταν βεβαια η Disney αγορασε τη Lucas, εγινε μια μεγαλη φιλολογικη ανατροπη. Καταργηθηκε ολο το παραπανω και κρατηθηκε μονο ο,τι υπαρχει στις ταινιες και στη σειρα κινουμενων σχεδιων Clone Wars, και ξεκινησαν παλι σχεδον απο το 0. Δηλαδη μιλαμε για κατι σαν reboot, μονο που δεν ειναι ακριβως reboot αφου ηδη ισχυουν οι ταινιες :D Βεβαια δεν απορριπτεται τελειως, αφου καποια στοιχεια του Expanded Universe υπαρχουν ηδη στο Clone Wars (πχ ο Darth Bane ως ο ιδρυτης των Sith) και ετσι περνανε εν μερει στο τωρινο canon. Επιπλεον, το Expanded Universe μπορει να μην εχει πλεον ισχυ ως canon και να μην ειναι δεσμευτικο, αλλα αποτελει υλικο απο το οποιο το rebooted canon μπορει να αντλει εμπνευση.

Το σιγουρο ειναι οτι η ταινια δεν θα εχει καμια σχεση με τις γνωστες ιστοριες. Αλλα ειμαι περιεργος κατα ποσο θα χρησιμοποιει στοιχεια απο εκεινο το υλικο, συνειδητα ή όχι.

Edit/Spoiler: Οπως ειδα στη Wookiepedia, στην ταινια θα εμφανιζονται οι οργανωσεις First Order (ο,τι εμεινε απο την Αυτοκρατορια) και η Resistance (κατι σαν Rebellion).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι ωραιο,ποπκορν κοκα κολα και ενα ευχαριστο διωρο,του Λουκας τις μισαωρες πολιτικες συζητησεις για το εμποριο της πρωτης τριλογιας (2ης) δεν θα τις ξαναδουμε.
 
Και να υπενθυμίσω για τους fan ότι είμαστε στη μέση (2η ημέρα) του Star Wars Celebration Anaheim (στο... Anaheim της California) που γίνεται stream Live στο Youtube (και αυτή τη στιγμή, ανάλογα πότε θα διαβάσετε το ποστ ― κρατάει 7-8 ώρες νομίζω κάθε μέρα) στο channel του Star Wars!

Νομίζω αύριο θα είναι σε panel ο Mark.

Οι όποιοι πιστοί της Τhe Force, προσέλθετε...
 
Πίσω
Μπλουζα