Ο Γκιούλιβερ, ωραιο!stayros είπε:Και καθως ξεφυλλιζα το σημερινο ευρημα,να σου 4 αυτοκολλητα ξεχασμενα μεσα... Προστεθηκαν ηδη με τα υπολοιπα...
Sorry...αλλα θα προτιμησω Ορνελα....:dribble:pardalotzatziki είπε:Ο Γκιούλιβερ, ωραιο!
Τα αυτοκολλητα με τα αυτοκινητα τα ειχα!!!geotsi. είπε:Τα αυτοκίνητα είναι από την εταιρία Carousel που είχε φακελάκια με αυτοκόλλητα για διάφορα θέματα νομίζω,
stayros είπε:Οριστε και τα υπολοιπα...
Exει γινει αναφορα για αυτα απο εδω και κατω.pardalotzatziki είπε:Γουσταρω τα ασπρα κυκλακια για τις κομμενες σελιδες....
Τα εχω διαβασει...και εχω και γω μερικα σε ενα παλιο ντοσιε......stayros είπε:Exει γινει αναφορα για αυτα απο εδω και κατω.
filmmusic είπε:να ρωτησω κάτι (το είχα ξαναρωτήσει στη σελίδα 2).Μήπως ξέρει κανείς ποιά αυτοκόλλητα είναι αυτά; ήταν τα αγαπημένα μου!
Είναι Caruzel; και αν ναι, τι χρονιά; Μπορούν να βρεθούν;
[photos]
Μήπως ήταν αυτά εδώ;
[photos]
stayros είπε:Αυτα ειναι τα Stickers της CAROUZEL.Κυκλοφορουσαν την δεκαετια του '80 αλλα ποτε ακριβως δεν ειμαι σιγουρος... :wait2: ...νομιζω '84 με '86.
Τωρα το αν μπορεις να τα βρεις...λιγο δυσκολο... :xm:
Ισως αν ξεψαχνισεις το e-bay να βρεθει κατι.
filmmusic είπε:Οκ ευχαριστώ!Τα πακέτα που έβαλα από κάτω σου λένε τίποτα; Μήπως ήταν αυτή η συσκευασία τους;
Αν ήταν αυτή, τότε είναι τα Carousel Crazy Crazy stickers όπως λέει..
Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα σε ebay..
stayros είπε:Αν δεν με απατα η μνημη μου αυτη ηταν η συσκευασια τους.
Το εχω ακομα αυτο με το καπελο. Θυμαμαι οτι τα μαζευαμε και καναμε ανταλλαγες στο Δημοτικο. Αρα καπου αναμεσα 1982-88;filmmusic είπε:Επανέρχομαι στο θέμα γιατί τελικά όπως φαίνεται δεν ήταν αυτή η συσκευασία τους.. Αυτό ειδικά με το καπέλο που λέει Congratulations μου'χει μείνει έντονα!!