Street fighter VS Mortal kombat

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Street fighter VS Mortal kombat

• Mortal kombat

Ψηφοφορίες: 6 25,0%
  • Street fighter

Ψηφοφορίες: 18 75,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    24
Nαι , ρε φιλε, ποσο μεγαλο δικαιο εχεις. Εγω λυπαμε, ολους αυτους που αντι να χαρουν ενα παιχνιδι, χρισημοποιουν το παιχνιδι για να αναδειξουν το μηχανημα η το προγραμμα. Ενω αυτα τα δυο υπαρχουν μονο και μονο για να αναδειξουν ενα παιχνιδι. Να δειτε παιδια, που οταν παρουμε "Σοφουλες" στο σπιτι, αντι να μας ντυνουν, να μας στολιζουν, να μας νοικοκυρευουν, σαν την Πειραικη-Πατραικη, θα γινουν αντικειμενα κοινωνικου στατους και επιδειξης

ένας λόγος που και εγώ παράτησα τα online. Χώρια το τρολαρισμα, απαιτεί να κάνεις προπόνηση σε σημείο τενοντίτιδας με ρομποτικες κινήσεις για να τα βγάλεις πέρα και αν δεν ακολουθείς ή θυμάσαι και την παραμικρή λεπτομέρεια των οδηγών και συμβουλατορων θεωρείσαι τεμπέλης και παρεισακτος

Τώρα που είναι να βγει το Capcom vs SNK 2 ίσως ασχοληθώ λίγο (με το mvc2 με καμία Παναγία online!) αλλα ως εκεί.

Nαι, αυτήν. Απορώ πως μ' αυτό το αριστούργημα καταδέχτηκαν την ίδια περίοδο να βγάλουν την εμετική live action ταινία και την τρισάθλια cartoon σειρά. Και τα δύο σε στυλ G.I.Joe για να πουλήσει στο Αμερικάνικο κοινό.

Αν είσαι fan των παιχνιδιών Darkstalkers, αξίζει να δεις το anime OVA που βγήκε βασισμένο στο Darkstalkers από την Madhouse (που δημιούργησε και την Street Fighter II The Animated Movie). Έχει βγει και σε bluray.
Σαν απόλυτος φαν του street fighter
τα έχω όλα...την δε ταινία street fighter 2 the animated movie την έχω και σε 4κ.

Τοτε πηγαιναμε να παιξουμε SF και ΜΚ, για να κανουμε πλακα, με την παρεα, τον κολλητο... Σημερα, κοιτανε τα γραφικα πως ειναι και να το παιξουν σαν επαγγελματιες σε τουρνουα κτλ. Εννοειται δεκτα ολα... απλα ειναι τι ψαχνει κανεις απο ενα παιχνιδι.
Με συγχωρείς αλλά και το Mortal Kombat πούλησε λόγω των γραφικών του μιας και τα περισσότερα fighting games ήταν με sprites γραφικά που τα κάνανε πιο "καρτουνίστικα" ενώ το Mortal Kombat ήταν με digitalized γραφικά που το έκανε πιο "ρεαλιστικό" κι εντυπωσιακό σε εμφάνιση.

Και γενικά αρκετά retro games πούλησαν λόγω γραφικών, συμπεριλαμβάνοντας αυτά που από άποψης gameplay ήταν μέτρια ακόμα και για τα τότε δεδομένα όπως το Altered Beast τ' οποιό ακόμα αποθεώνουν σήμερα αρκετοί Σεγκάκηδες ενώ η Sega είχε βγάλει τότε και πιο πριν πολύ καλύτερα παιχνίδια.

Θα συμφωνήσω και με το παραπάνω στο κομμάτι που σχολιάζεις για τα τουρνουά. Όταν έπαιζα fighting games (είτε μόνος είτε με παρέα), τα λάτρευα όταν έπαιζα με φίλους ή με άλλα άτομα για το χαβαλέ μόνο. Δεν έχει σημασία αν εσύ ή ο αντίπαλος ήταν άσχετος, ο χαβαλές ήταν που μετρούσε. Όταν όμως άρχισε ακόμα κι η κουτσή Μαρία να ασχολείται με τα fighting games σε πιο "επαγγελματικό" επίπεδο με τα τουρνουά και τις online μάχες, τότε χάθηκε η μαγεία. Και δεν το λέω από προκατάληψη καθώς δοκίμασα να παίξω κι εγώ σε τουρνούα και σε πιο "επαγγλεματικό" επίπεδο...αλλά δεν μου κάνανε κλικ ποτέ και γι' αυτό δεν ασχολήθηκα για πολύ σε "επαγγελματικό" επίπεδο.

Η μεγαλύτερη ειρωνεία; Όταν ακόμα και το Super Smash Bros, ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε για πιο χαβαλέ παρτίδες που μπορεί να απολαύσει ο οποιοσδήποτε λόγω της απλοϊκότητάς του που δεν χρειάζεται να θυμάσαι περίπλοκες κινήσεις, combos και τα συναφή, για κάποιο λόγο κατέληξε να γίνει από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε fighting games τουρνουά. Κι εκεί δοκίμασα να παίξω σε "επαγγελματικό" επίπεδο ως fan του Super Smash Bros Brawl και του Super Smash Bros for 3DS/Wii U...αλλά μου άρεσε. Το Smash Bros είναι να το παίζεις ως παρεΊστικο ή χαβαλετζίδικο παιχνίδι με 4 εως 8 χαρακτήρες και με αντικείμενα. Όταν παίζεις 1 εναντίον 1 και δίχως αντικείμενα είναι βαρετό. Σαν να παίζεις Mario Kart δίχως αντικείμενα. Γι' αυτό στην συνέχεια παράτησα τα fighting games. Kαι κυρίως επειδή με την πάροδο των χρόνων προσπαθούσαν να τα κάνουν ακόμα πιο "περίπλοκα", μετατρέποντάς την εκμάθησή τους σε αγγαρεία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα ποσοστό της τεράστιας επιτυχίας του Street Fighter II οφείλεται στα επαγγελματικά τουρνούα. Τουλάχιστον σε χώρες όπως στην Ιαπωνία όπου τα τουρνουά Street Fighter II από άποψη δημοτικότητας και προβολής ήταν ένας πρόδρομος των σημερινών esports.

Τώρα που είναι να βγει το Capcom vs SNK 2 ίσως ασχοληθώ λίγο (με το mvc2 με καμία Παναγία online!) αλλα ως εκεί.
Και τα δύο είναι ένα από τα αγαπημένα μου fighting games. Kαι ναι, άμα δοκιμάσεις να τα παίξεις online θα κλάψεις λόγω των προχωρημένων skills των αντιπάλων. Κι επειδή όλοι τους παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους χαρακτήρες και δεν υπάρχει ποικιλία στις online κόντρες παρόλο που υπάρχει ποικιλία χαρακτήρων. Aυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που δεν μου αρέσουν τα τουρνουά και τα "επαγγελματικά" matches: έλλειψη ποικιλίας μιας και όλοι παίρνουν μόνο τους top tier χαρακτήρες (ή τουλάχιστον χαρακτήρες που οι κλικαρίες των τουρνουά θεωρούν top tier). Γι' αυτό θα συμφωνήσω με το παλιό Smash Bros μιμίδιο "Tiers R 4 queers".

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα