Supreme AES

...και βάρος έχει. Κάθε cartridge ζυγίζει γύρω στο κιλό αν δεν κάνω λάθος;
 
Σωστα..Και ετσι οπως τα εχω στα ραφια ελπιζω να μην γινει καμια στραβη και μου πεσει κανενα στην κεφαλα και τα χασω εντελως!!
 
Να το χαιρεσαι φιλε μου Nicksofar..Παντως με ειχες μπερδεψει νομιζα οτι μου ελεγες για το ninja masters οχι για το aggressors dark kombat..
 
Τhanks φιλε Telios, βασικά και τα δύο είναι στην λίστα αγορών μου απλά περιμένω το Ninja Masters να το χτυπήσω χαμηλά σε δημοπρασία, γύρω στα 200... αν το βρώ.
 
nicksofar είπε:
Τρία νέα αποκτήματα στο AES, βάζω τα links και μόλις τα λάβω θα βγάλω νέες pics την συλλογή μου διότι αυξάνεται και πληθένει :) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320423358884&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220488499270&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320430285613&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Καλα ενα σου λεω φιλε Nicksofar το Magician Lord ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Δεν εχω την τιμη να ειμαι κατοχος του AES το εχω στο Neo Geo CD και το εχω λιωσει το παιχνιδι. Καποια στιγμη θα το χτυπησω και το AES αλλα επειδη θελει τρελα λεφτα στο τελος γιατι εχω το κακο να παιζω σε πολλα μετωπα!

Τωρα συλλεγω/παιζω PC Engine, Megadrive, Mega CD και οτι εχει ξεμεινει απο SEGA Saturn που δεν εχω παρει :p

Tα Samurai Spirits τα εχω ΟΛΑ στο Neo Geo CD και στο Saturn! Και ειναι ολα εξισου καλα! Το IV γουσταρα περισσοτερο αλλα ολα ειναι πρωτα! ;)

Peace!
 
Η συλλογή μου όπως έχει στις 21.10.09. Για κάτοχος ένoς χρόνου του Aes πιστεύω είναι καλή, η αλήθεια είναι ότι γίνονται περικοπές για όλα τα άλλα συστήματα και το μηνιαίο budget αγορών πηγαίνει στο AES.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλησπερα και απο μενα. σκεφτομαι να παρω και γω ενα AES. βλεπω στο EBAY οτι τσουζουν οι τιμες... αλλα θα το ηθελα παρα πολυ αυτο το "μηχανακι" για την συλλογη μου.

@ gtsamour εισαι μεγας μαστορας!!
 
geia sas paidia eimai new kai exw kai egw neo geo eimai trelos gia auto bebaia exw kai alla pola mhxanhmata alla to neo geo mou einai o theos mou
 
καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες, γιατι δεν βάζεις καμία pic απο την Neo geo συλλογή σου?
 
SUPER...!!! θα ήθελα ενα τέτοιο consolaki η το neogeo cd...
 
να σαι καλα !!
 
Μέσα στον ένα χρόνο περίπου που είμαι κάτοχος αυτού του υπέροχου μηχανήματος η συλλογή μου έφτασε αισίως με τα νέα Quiz king of fighters & ΝΑΜ 1975, τα 21 cartiges. Αυξάνεσθε και πληθήνεστε τέκνα μου :D

picture.php

 
H συλλογή μου έφτασε αισίως τα 24 κομμάτια :D , βάζω και μια pic.

picture.php
 
Πίσω
Μπλουζα