Susana... she's crazy in love with him...

Ντομενικα απο Τερρυ η Αλμπερτ ποιον διαλεγεις; παντως εμενα ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας παραμενει η Καντυ, παντως να συμφωνησω η Σουζι ηταν πανεμορφη.. νομιζω οτι υπαρχουν Καντυ και στην εποχη μας!!!
 
Ευχαριστω Αριαδνη μου παντα με καλα λογια! Tώρα οσον αφορά το μέγα διλλημμα Αλμπερτ ή Τέρυ; Προσωπικά πιστεύω πως κανενας από τους δύο αν και οι δύο φαινοταν καλοί φίλοι δεν νομίζω πως κανείς ήταν ιδανικός για συζηγος. Νομίζω όμως πως ο Τερυ ταιριαζε με την Σουζάνα και ο Αλμπερτ με την Κάντυ. Οντως υπάρχουν πολλές αληθινές Κάντυ αλλά εγώ έχω μια συμπάθεια στους προβληματικούς χαρακτήρες τι να κάνουμε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη γνώμη μου για τη Σουζάννα την ξέρετε, την έχω γράψει κι άλλες φορές, αλλά θα την γράψω άλλη μία...

Εμένα μου είναι προσωπικά από αδιάφορη εώς και αντιπαθητική.

Οπότε σίγουρα δεν συμφωνούμε...

Και αυτό γιατί ήξερε πολύ καλά ότι η καρδιά του Τέρρυ ήταν στην Κάντυ.

Του έκλεβε τα γράμματα που του έστελνε η Κάντυ, όχι ένα και δύο, αλλά πολλά (αυτό είναι στοιχείο καινούριο από τη νέα νουβέλα της Κάντυ)

Ακούω βερεσέ το ότι ο Τέρρυ δεν είχε ξεκαθαρίσει την θέση του στη Σουζάννα.

Η Σουζάννα ήξερε πάρα πολύ καλά ότι ο Τέρρυ αγαπάει μόνο την Κάντυ.

Δεν το σεβάστηκε και συνέχισε να τον πολιορκεί. Αυτό και μόνο επειδή είναι αντίθετο από το δικό μου χαρακτήρα και τις αρχές μου, με κάνει να απορρίπτω γυναίκες σαν τη Σουζάννα.

Μετά ήρθε το ατύχημα. Σίγουρα η Σουζάννα αντέδρασε ενστικτωδώς, όπως θα το έκανε και η Κάντυ αν ήταν στη θέση της. (εδώ η Κάντυ προσπάθησε να βοηθήσει το Νηλ, δεν ήταν σε καμμία περίπτωση ερωτευμένη μαζί του, μην τρελαθούμε!!!)

Το ότι πήγε η Σουζάννα να αυτοκτονήσει, δεν μου λέει κάτι.

Τα έβλεπε όλα μαύρα, έχασε το πόδι της, έχασε το ρόλο της Ιουλιέττας, η Κάντυ ήταν επιτέλους με τον αγαπημένο της, και η Σουζάννα ήξερε πολύ καλά ότι ο Τέρρυ δεν την αγαπάει, και ότι νιώθει ευγνομωσυνη και οίκτο για κείνην.

Από κει και πέρα όμως, την θεωρώ πολύ εγωίστρια διότι δεν σκέφτηκε ούτε την Κάντυ, ούτε τον Τέρρυ. Όταν κάνεις μια θυσία δεν ζητάς ανταλλάγματα!!!

Και ήξερε πάρα πολύ καλά ότι ο Τέρρυ θα ήταν δυστυχισμένος μακριά από την Κάντυ!!!

Τέλος πάντων, ότι και να λέμε, εφόσον δεν έχω αλλάξει τόσα χρόνια γνώμη για τη Σουζάννα, δεν νομίζω να αλλάξω τώρα.

Μου έχει τύχει να ερωτευτώ΄και μάλιστα πάρα πολύ έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν αλλού. Ουδέποτε έδειξα κάτι, κανείς δεν το έμαθε, σεβάστηκα ότι υπάρχουν άλλα δυνατά συναισθήματα και πήγα παρακάτω. Δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, όσο ερωτευμένη και να ήταν....
 
Καλή μου akalialoukou ισως και να μην έχεις εντελώς άδικο αλλά πως είναι δυνατόν να είσαι τοοοσο σκληρή;Και τι σημασία είχε που το ήξερε; Δεν μπορουσε ο Τέρυ να αλλάξει τελικά; Ασε που εγώ πιστεύω πως εν τέλει έμεινε μαζί της από έρωτα και το πόδι ήταν απλά το πρόσχημα! Ρίξε μια ματιά και στην πλοκή που τους έχω δώσει οσον φορά το κοινό τους μέλλον δηλ. ο Τέρυ με την Σούζυ! Θαυμάζω την στάση σου αλλά από την άλλη γιατι να μην δοκίμαζες να είσαι ευτυχισμένη; Τα αισθήματα δεν ειναι γραμμένα σαν τις 10 εντολές! Το μονο κακό με την Σούζυ ειναι πως ήταν εμμονοληπτική και κάπως ψυχαναγκαστική πράγμα όμως που δεν πείραζε γιατί και ο Τέρυ είχε την ψυχοσύνθεση του ᾽᾽καταραμένου, ρομαντικού καλλιτέχνη᾽᾽. Η Κάντυ ήταν πλάσμα φωτεινό,γήινο και προσγειωμένο. Αν έμενε με τον Τέρυ αυτός θα ένιωθε σαν να του κοβει τα καλλιτεχνικά φτερά παρά την αφοσίωση της. Η Σουζάννα μπορεί να τον βασανιζε λίγο αλλά του έδινε έμπνευση και πάθος. Αφήνω που κανείς δεν μένει με τον άλλον από λυπηση πρόφαση βρήκε. Και δεν το ειπε εξαρχής στην Σουζάννα γιατί του άρεσε να την ταλαιπωρεί και εκείνη. Ευτυχώς που απέτυχε η αυτοκτονία. Υπέροχη η Καντυ μας αλλά παραήταν τέλεια, κυρία και ανιδιοτελής. Στην ζωή οι άνθρωποι έχουν τραυματα και ελαττωματα. Εγώ πάντως έχω λατρεία στους προβληματικούς χαρακτήρες. Δικαιολογώ στο θρεντ της και την Αννυ.
 
Σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά και νομίζω ότι είναι αδύνατον να συμφωνήσουμε!

Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή. Σε αυτό το θέμα, μάλλον είμαστε στα δύο αντίθετα άκρα.

Αν δεν έπεφτε ο προβολέας πιστεύω ότι η Σουζάννα δεν είχε καμμία μα καμμία ελπίδα. Ο Τέρρυ έπαιζε για την Κάντυ, η Κάντυ δεν πιστεύω ότι σε καμμία περίπτωση θα έκανε τον Τέρρυ δυστυχισμένο ούτε θα του έκοβε τα φτερά όπως λες παραπάνω. Ίσα ίσα, ο Τέρρυ αντλούσε δύναμη από την αγάπη που ένιωθε για την Κάντυ. Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας γιατί έχω πολλά κοινά μαζί του. Η Κάντυ ήταν ο προσωπικός του ήλιος και ακόμη και στη νέα νουβέλα της Μιζούκι, αφότου πέθανε η Σουζάννα, ο Τέρρυ έγραψε γράμμα στην Κάντυ ότι δεν έχει αλλάξει (λογικό και επόμενο ήταν κατά τη γνώμη μου)

Λυπήθηκα που ήρθαν έτσι τα πράγματα για τη Σουζάννα από την άλλη, άλλο αυτό, όμως δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι εκείνη ταίριαζε του Τέρρυ.

Άλλο η συμπόνια και η ευγνομωσύνη και άλλο ο έρωτας. Όπως και η Κάντυ με τον Άλμπερτ, πιστεύω ότι τον αγαπάει πάρα πολύ και ο Άλμπερτ μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής, όμως δεν διακρίνω έρωτα ανάμεσα σε Κάντυ και Άλμπερτ.

Οπότε, μάλλον συμφωνούμε ότι διαφωνούμε!!! ;)
 
Καλη μου δεν έχω δυστηχώς διαβάσει την νουβέλα που λές. Πέθανε η Σουζάνα; Πως; Μηπως μπορεις να μου πεις; τι στο καλό ολοι μου οι παιδικοί ηρωες ειναι ατυχοι; φανταζομαι πως δεν θα ενθουσιαστηκες με την πλοκή μου! Μην ξεχνάς ομως η Σούζυ δεν ήταν καμμιά φαμ φατάλ απλά μια κοπελίτσα που αγάπησε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ατυχησαν και αλλοι παιδικοι σου χαρτινοι φιλοι, ντομενικα μου; παντως η Σουζανα ηταν ο πιο ατυχης μιζουκικος χαρακτηρας..επρεπε να ψαξει η Μιζουκι( η συγγραφεας της καντυ) για κατι καλυτερο, ο Τερρυ νομιζω οτι δοθηκε ψυχη και σωματι στην καντυ, τουλαχιστον να εβρισκε και αυτη κατι...να εδινε την ψυχη της στο θεατρο!!!!!!!!!!
 
Εγώ Αριάδνη μου πάντως τους έδωσα μια δευτερη ευκαιρία στο᾽ἠ δική σας πλοκή᾽᾽! Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Ατυχησαν ολοι μου οι ήρωες και οι χάρτινοι απο καρτουν και κομικς και οι λογοτεχνικοί και οι κινηματογραφικοί! Ακομα και στον Τουίτυ εγώ ήμουν με τον δύστηχο Σιλβέστρο. Και στους ᾽Ἀθλιους᾽᾽ ο Μάριος διάλεξε την Κοζέτ (γνωστή και ως Τιτικα) αντί για την αγαπημένη μου Επονίν η οποια και τελικώς απεβίωσε (ηρωικά μεν αλλά απεβίωσε).

Στο θέμα Σουζάνα τώρα ας μου πει pleeease κάποιος τι της έκανε η Μιζούκι τελικά διότι έχω χάσει την νοβέλα!
 
Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα Domenika μου, ειλικρινά δεν έγινε επίτηδες.

Απλά ο καθένας μας βλέπει σύμφωνα με το χαρακτήρα του και τα βιώματά του από διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.

δεν μπορώ να αναφέρω εδώ λεπτομέρειες για την καινούρια νουβέλα γιατί φοβάμαι το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων κλπ αν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω!

Όσο αναφορά τη Σουζάννα, δεν έχω διαβάσει αυτό που έχεις γράψει δεν το ήξερα, θα το δω κα΄ποια στιγμή και θα το σχολιάσουμε μετά
 
παιδια να πω και εγω την γνωμη μου για την Σουζανα, δεν την θεωρω εναν χαρακτηρα 24 καρατιων, δεν ηταν σαν την Καντυ, σαν τον γιατρο Μαρτιν, σαν τον Αλμπερτ ή σαν τον Τομ, τοσο καθαρη, τοσο ξαστερη αλλα δεν της αξιζε το τελος που ειχε σε καμια περιπτωση..τοτε μικρη ειχα θυμωσει μαζι της που εκρυβε τα γραμματα της Καντυ απο τον Τερρυ, ακομα και αν εισαι ερωτευμενη με εναν ανδρα αυτο δνε μπορεις να το κανεις, ακομα και αν δεν θεωρεις την αλλη ισαξια σου και οτι εσυ θα δωσεις περισσότερα..αν δεν αφηνεις τον αλλο ελευθερο, για τι σοι αγαπη μιλαμε..αστον να διαλεξει αν διαλεξει εσενα τοτε ποτε δεν τον χανεις και μετα επεσε ο προβολέας και αναγνωριζω οτι ειχε πολλα ωραια στοιχεια μεσα της..δεν νομιζω οτι κινηθηκε ενστικτωδως σε κατι τετοιο η θυσια της ηταν πολυ, πολυ μεγάλη και το γεγονος πως φτανει να πεσει απο ενα κτιριο, σημαινει τι ειχε ανθρωπια, συνειδηση, γενναιοτητα, αλλωστε ειναι ενα νεοτατο παιδι, δεν της αξιζει , αυτο που με εκνευριζει καποιες φορες ειναι που μολις ειδε τον τερρυ κολλησε αμεσως πανω του, θα μπορουσε να στρεψει την προσοχη της προς το θεατρο, ηταν πανεμορφη και μοιραια κοπέλα, πολλα θα μπορουσε να ειχε κανει αν δεν ειχε αυτον τον ψυχαναγκασμό και την εμμονη με τον Τερρυ, πιστευω οτι η αγαπη της ηταν μονοπλευρη δεν το ειχε καταλαβει!

..θα μπορουσε η Μιζουκι να βαλει καποιον αλλο ωραιο ηθοποιο να κλεψει την καρδια της και να γινει και αυτη ευτυχισμένη και ο Τερρυ να μεινει ελευθερος, αν τον ηθελε με την Καντυ ντομενικα θα διαβασω την ιστορια σου..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να πω την αλήθεια μου... το Σουζανάκι το συμπαθώ και εγώ πολύ... :flower:

Διεκδίκησε με κάθε τρόπο τον άνθρωπο που αγάπησε, και όταν κατάλαβε πως η παρουσία της μόνο δυστυχή μπορούσε να τον κάνει, δε δίστασε να βάλει τέρμα στη ζωή της ώστε να είναι τουλάχιστον εκείνος ευτυχισμένος.

Τώρα... αν η Κάντυ εγκατέλειψε νωρίς τον αγώνα ή αν ο Τέρρυ επέλεξε τη Σούζυ... σ' αυτό μόνο ευθύνες στη Σούζυ δεν μπορεί να ρίξει κανείς... :xm:
 
Πίσω
Μπλουζα