Θυμαμαι οτι στο anime ο Τερρυ σκεφτεται κατι του στυλ, "
σε συμπαθω Σουζανα (μανια με την συμπαθεια αυτοι οι ΕΡΤικοι
)
αλλα για μενα υπαρχει μονο η Καντυ" :heartcloud: Αααααχχχχχ, δεν μπορω κατι παθαινω οταν φερνω την θεϊκη φωνη του Παυλιδη στο μυαλο μου :wub: ...συγχωρηστε με παιδια, κολλημα χρονων ειναι αυτο.
Τελωσπαντων, ας προσπερασω
ΤΗΝ φωνη και ας ερθω στο προκειμενο. Ο Τερρυ δεν ειναι κανενας χαζος, τυφλος, ασχετος. Eιναι ενας κουκλος ανερχομενος ηθοποιος και εχει ματια και βλεπει οτι η Σουζανα ειναι μια ομορφη ανερχομενη ηθοποιος! Εχουν πολλα κοινα και φυσικα η αριστη εξωτερικη εμφανιση ειναι ενα απ'αυτα. Ομως, πως να το κανουμε ρε παιδια, ο ανθρωπος ειναι ερωτευμενος με την Καντυ :hurrah: Kαι η Μπελουτσι να του την "επεφτε" αυτος "οχι" θα ελεγε.
Καλα εχω εκτροχιαστει και βρισκομαι στο 10 συννεφο :heartcloud:
Oυτε κ'εγω δεν τα πιστευω αυτα, αλλα στον Μιζουκικο κοσμο ολα ειναι δυνατα, ας αυτοπαραμυθιαστω λιγακι κ'εγω το αμοιρο.
Oποτε η Σουζανα δεν εχει ελπιδες. Σας παρακαλω, μη με προσγειωσετε
Ξερω ποσο φανταστικο ακουγεται το ολο σκηνικο...η ξανθια πανεμορφη συμπρωταγωνιστρια την πεφτει στον κουκλο πρωταγωνιστη αλλα αυτος δεν εχει ματια παρα μονο για την καλη του, την μικρη και ασημη Καντυ μας :wait2: Ουτε ο Φωσκολος δεν θα μπορουσε να φανταστει αυτο το σκηνικο, αλλα η Μιζουκι τα καταφερε
...καπως αρλεκινικο δεν ακουγεται παντως?
Μην παραμυθιαζεστε οι γυναικες του φορουμ :nono: Aναφερομαι σε anime, ουχι στην σκληρη πραγματικοτητα
Ρε κακο κ'αυτο μ'εμενα :shake: ουτε να αυτοπαραμυθιαστω δεν ειμαι ικανη