cyberknight
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 8
Θα συμφωνήσω ότι το real thing χαλάει και τρέχεις να αντικαθιστάς αλλά και αυτή η διαδικασία δεν είναι μέρος του ρετρο-χόμπυ μας ;
Συμφωνω και εγω 100%, αλλιως κατεβαζεις ενα emulator και ησυχαζειςnoxrider είπε:nothing better than the real thing...
off topic:ChrisTOS είπε:UPoJ δηλαδή
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα σίγουρα
Όχι είναι πραγματικότατη. Βέβαια αν έρθουν 500000 παραγγελίες θα πέσει γύρω στα 100 ευρώ. Economy of scale...Gryzor είπε:Όχι ότι δεν θα γούσταρα τρελλά, και τα έσκασα τα φράγκα για το HxC floppy emu ας πούμε, αλλά αυτή η τιμή είναι εξωπραγματική...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.krhtikos είπε:Ευτυχώς έχω 3 ST και ένα για ανταλλακτικά.....Με αυτή την τιμή πέρνεις ένα φορητό Η/Υ που πετάει και με ένα ΕΜΙΟΥ έχεις ότι κομπιούτερ θέλεις.
Παρακαλώ όποιον το πάρει να μου στείλει 1000 λίτρα βενζίνη που τα χρειάζομαι..... μιας και θα είναι Η πολύ πλούσιος Η πολύ στόκος!!!
Δεν φτανει δηλαδη που θα σου λυσει το προβλημα της βενζινης, τον λες και στοκο..Παρακαλώ όποιον το πάρει να μου στείλει 1000 λίτρα βενζίνη που τα χρειάζομαι..... μιας και θα είναι Η πολύ πλούσιος Η πολύ στόκος!!!
ναι φίλε είναι ιδιαίτερα βαρετό όταν ξεχνάμε ότι αγοράζουμε "ιδιαίτερο hardware" που δεν παράγεται με το κιλό και όταν ξεκινάνε σχόλια όπως αυτό στην αρχή της σελίδας.Gryzor είπε:Χμ, ενδιαφέρον, δεν ήξερα ότι η τιμή ενός αγαθού είναι "βαρετό" θέμα... για δες! Θα το πω στην εταιρία που δουλεύω, καιρός να αλλάξουμε στρατηγική