Εγώ την είδα σε κάποια από τις επαναλήψεις του '90 (πρέπει να πήγαινα α' γυμνάσιου, άρα το '95). Θυμάμαι έπαιζε μεσημέρι, κατά τις 12:30-13:00 και καθυστερούσα να φύγω, όταν ήμουν απογευματινή για να μην τη χάνω!tsalk είπε:όταν την άκουσα στην πρώτη επανάληψη της σειράς στην αρχη της δεκαετίας του 80
Καλά, δεν το συζητώ! Τα έπαιζα! Αφού προσπαθούσα να ξεχαστώ κάνοντας κάτι άλλο μέχρι να αρχίσει, ότι και καλα δεν με νοιάζει αλλά η ψυχούλα μου το ήξερε... Επίσης με είχε τρομάξει πολύ και η φάση με το Γιουσουφάκι. Επειδή είχα διαβάσει το βιβλίο, ήξερα τι θα γίνει, αλλά όταν το είδα ένα ψιλοσοκ το έπαθα!exetlaios είπε:Δεν τη θυμόμουν τη μουσική.Τώρα που την ξανακούω, είναι ΠΟΛΥ τρομακτική !
Μάλλον εννοείς το "FRIDAY THE 13TH - THE SERIES" ?nicksofar είπε:Η σειρά με τα αυτοτελή επεισόδια- θρίλερ ' Καταραμένα Αντικείμενα' παιζόταν κάθε Παρασκευή στις 11 και κάτι, αλλα το κανάλι μου διαφεύγει.Υ.γ Απο τις καλύτερες σειρές-θρίλλερ που έπαιξε ποτέ η Ελληνική Τηλεώραση, κατα την ταπεινή μου γνώμη, τρέμε 'Buffy' χαχαχαχαχα
Γκραν γκινιολ! Θυμαμαι εκλεινα τα ματια οταν η μουσικη γινοταν αγωνιωδης αλλα απο την τηλεοραση δεν εφευγα λες και με ειχαν κολλησει.exetlaios είπε:Αν δεν απατώμαι, οι μόνες ταινίες της Hammer (Δράκουλας=Chris Lee) που είχε βάλει η κρατική, ήταν τα SCARS OF DRACULΑ και DRACULA HAS RISEN FROM THE GRAVE.
Μου είχαν κάνει απερίγραπτη εντύπωση τότε !