Καπου στο 86-87, οταν ημουνα δηλαδη 3-4 χρονων, κυκλοφορησε η ταινια gremlins στα videoclubs.
Παιδικο τραυμα νο #1
Για καποιο πραγματικα ανεξηγητο λογο, μια θεια μου πιστεψε πως ηταν παιδικη ταινια, οπου και την νοικιασε για να την δω. Ειδα μεχρι το σημειο που μεταλλασσοταν τα maguai σε gremlins και εκλεισα το video απο τρομο. Η θεια μου τσαντιστηκε που παρατησα την ταινια στη μεση και προσπαθησε να την δω με το ζορι... Πολυ δυσκολη στιγμη πραγματικα.
Παιδικο τραυμα νο #2
Ισως και τον ιδιο χρονο απο τοτε που ειδα μερος του gremlins, ειχα παει με την μανα μου στο θρυλικο μινιον. Αφου γυρισαμε το μεγαλυτερο μερος του, ανεβηκαμε πανω οπου ηταν το αναψυκτηριο για να καθησουμε. Σε καποια φαση πηραμε χαμπαρι πως υπαρχει και καταστημα πωλησεις ζωων, οποτε πηγαμε να ριξουμε μια ματια.
Αναμεσα στα ζωα που πουλουσανε, ητανε και κατι chihuahua. Στα παιδικα ματια μου τοτε, εβλεπα ενα κλουβι με gremlins. Ειχα τρομαξει τοσο πολυ που παγωσα κυριολεκτικα απο τον φοβο. Δεν εχω ξαναπερασει τοσο μεγαλο τρομο στη ζωη μου, απορω πως δεν μου ασπρισαν τα μαλια απο τοτε.