Oblivion αποστολές
OK. Και επειδή προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα τεχνικά θέματα του Oblivion για PC εφόσον το έπαιζα σε Xbox, θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου
akmakas.
(1). Όταν σε καλούν σε κάποια οργάνωση (guild) στο παιχνίδι μπορείς είτε να πας μαζί τους, είτε να αδιαφορήσεις και να τους αγνοήσεις.
Γενικά κάνεις ότι θέλεις. Σε περίπτωση που θέλεις να τελειώσεις όλες τις αποστολές του παιχνιδιού, που είναι πάνω από 100, τότε όπως έγραψε και ο Aeon, θα πρέπει να γραφτείς σε όλα τα guilds ανελλιπώς και να κάνεις όλες τις αποστολές τους.
Τα guilds αυτά είναι:
Fighters Guild,
Thieves Guild,
Mages Guild,
Dark Brotherhood. Επίσης υπάρχει η
αρένα, όπου καλό είναι να πας και εκεί και να γίνεις μονομάχος, γιατί έτσι θα βγάλεις πολλά χρήματα που θα σου χρειαστούν για να αγοράζεις πράγματα στο παιχνίδι. Υπάρχουν και άλλες αποστολές που σου τις αναθέτουν διάφορα άτομα που συναντάς καθώς ταξιδεύεις από το ένα μέρος στο άλλο. Καλό είναι να τις αναλαμβάνεις και να τις εκπληρώνεις γιατί έτσι και ανεβαίνεις level και η δημοτικότητά σου αυξάνεται και σαν αμοιβή σου δίνουν διάφορα χρήσιμα αντικείμενα.
(2). Αυτοί που δεν πεθαίνουν είναι οι κύριοι χαρακτήρες του παιχνιδιού, οι οποίοι σε περίπτωση που θα σκοτωνόταν κατά λάθος, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το σενάριο του παιχνιδιού περαιτέρω.
(3). Το main quest είναι ανεξάρτητο από τα quests των guilds. Στο main quest πρέπει να κλείσεις κάποια oblivion gates, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να κλείσεις κάθε oblivion gate που συναντάς και στον δρόμο σου. Γενικά τα gates που πρέπει οπωσδήποτε να κλείσεις είναι συγκεκριμένα και, όπως εξελίσσεται το παιχνίδι, σου λένε οι ίδιοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ποια είναι αυτά. Συνολικά είναι καμιά δεκαριά. Τώρα αν από μόνος σου θέλεις να κλείνεις κάθε Gate που συναντάς, αυτό είναι δικαίωμά σου και μπορείς να το κάνεις. Δεν επηρεάζει μεν την εξέλιξη του main quest, αλλά γίνεται δυνατότερος ο χαρακτήρας σου και ανεβαίνεις level.
(4). Μπορείς είτε να παίζεις το main quest και παράλληλα να κάνεις αποστολές και από τα διάφορα guilds. Είτε να παίζεις μόνο του το main quest και αφού το ολοκληρώσεις να καταπιαστείς με τις αποστολές των διαφόρων guilds. Είτε να κάνεις πρώτα τα guilds και μετά το main quest. Και πάλι,
ότι θέλεις κάνεις. Εξάλλου κάποιες αποστολές για να γίνουν πρέπει ο χαρακτήρας σου να έχει φτάσει σε ορισμένο level, διαφορετικά το παιχνίδι δεν σου επιτρέπει να καταπιαστείς με αυτές.
Προσωπικά, παράλληλα με το main έκανα και τις αποστολές των άλλων guilds. Έτσι δεν βαριόμουν.
(5). Το level σου το βλέπεις στον πίνακα με τα στατιστικά σου. Έχεις βρει αυτό το menu;
Σε πιο στάδιο βρίσκεσαι τώρα στο παιχνίδι;
Ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε.
akmakas είπε:
Το συγκεκριμένο thread σχεδόν ολόκληρο είναι εκτός θέματος συνεπώς είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγκες…Ξανά επαναφέρω την ερώτηση που έκανα σελίδες πρίν……
Έχω κάποιες απορίες με το Oblivion ρε παιδιά!Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις οργανώσεις στο παιχνίδι….τι γίνεται? Έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Όταν σε προσκαλούν σε κάποιες οργανώσεις εσύ πρέπει να αδιαφορείς? να δέχεσαι τι?...Μία οργάνωση την έσφαξα...Κάποιοι γιατί δεν πεθαίνουν?Επίσης αυτά τα quest..είναι τόσα πολλά…Γενικά στο παιχνίδι ο σκοπός είναι να κλείσεις τις πύλες του oblivion και παράλληλα να βγάζεις quest?Που πρέπει να κατευθυνθώ.. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τι level είμαι..! Και να σκεφτείτε που έχω βγάλει και κάποια RPG!!!
Είμαι ένας άχρηστος