DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.308
Το hype στα γραφικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο με τα παιχνίδια στο PS3. Ολοι θυμόμαστε το Killzone 2 trailer. H το motorstorm. Μετά θυμάμαι πολύ κόσμο και τους φίλους μου που λέγανε ότι τα πρώτα videos του Final Fantasy ήταν γραφικά παιχνιδιού (ενώ έκανε μπαμ ότι ήταν FMV) και φυσικά το τελικό παιχνίδι ούτε που πλησίαζε αυτή την φαντασίωση.metalcandyman είπε:Προβλημα με τα γραφικα δεν εχω και γω γιατι πολυ απλα οπως εχω πει δεν με απασχολουν τα γραφικα.Απλα ολα ωσα εχω ακουσει απο διαφορους γιαυτο το παιχνιδι μαυτα που βλεπω πραγματικα εχουν τεραστια διαφορα.Φυσικα και δεν ειναι ασχημο αλλα εντυπωσιακο κλπ δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
Φιλαρακι μου αυτα τα βραδι ξεβραδι εγω τακουω βερεσε.Τοσο καιρο εμφανιζαν FMV Videos και ολοι μιλουσαν για τα γραφικα λες και δεν εβλεπαν οτι ειναι FMV.Τωρα που εμφανιστηκε gameplay το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα και ειναι σαφως κατωτερης ποιοτητας τα γραφικα.Οπως ειπα δεν με νοιαζουν προσωπικα εμενα τα γραφικα και το παιχνιδι σαν παιχνιδι μπορει να ειναι παιχνιδαρα δεν το αμφισβητω αυτο αλλα ελεος με αυτη την προπαγανδα της sony με τα FMV οπως γραφει και ο imgema παραπανω που καταριπτετε οταν εμφανιζονται gameplay videos.Rygar είπε:Το παιχνίδι απ'ο,τι διαπιστώνω εχει 2 modes. Το πρωινό που αντιμετωπίζεις κοινούς θνητούς άμεσα (ή έμμεσα με stealth διαδικασίες), όπως σε όλα τα trailer/preview του τελευταίου 1.5 χρόνου και στο...βραδινο, όπου αντιμετωπίζεις ζομπι το οποίο mode μοιάζει καπως με το σκοτάδι του doom. Καθότι βράδι λοιπόν (τ'ακούς Βασίλη; Ναι, να λες! ) είναι μαυρο κι αραχνο (όπως δείχνει) και οι λεπτομέρειες είναι λίγες, αφου το παιχνίδι εστιάζει στο gameplay. Ανυπομονώ!...........ανυπομονώ να πέσει στα 25 ευρώ μαζί με τα μτφ (σε κανα χρόνο από τώρα δηλαδή ).
Ατά.... :baby2:
We were shown two types of infected and were able to play against them in the demo.
•Runners – These are stage one infected who have a slight sense of humanity left but canʼt control themselves. They are fast and attack in packs, but they have limited sight due to the infection growing out of its victims' eye sockets.
•Clickers – These are full-blown, stage three infected, who are completely blind and use echolocation “clicks” to find prey. They can hear the slightest sound, so youʼll want to distract them by throwing bricks and bottles to lead them away from you.
Preview...it provides a fantastic survival horror experience with some truly terrifying moments. The gameplay is smooth and fluid, and we look for more good things to come from this title in the months to come before it launches in May, only on the PlayStation 3