The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πότε βγαίνει το Halo II για PC;

Το γραφει στο πρωτο link που εδωσε ο Shadow - 31 Μαιου 2007

Thanks telamon!!!!!!

Μάλλον 8 Ιουνίου φαίνεται να έρχεται τελικά αλλά θα περιμένω official reviews από non hyped respected sites.

Το είδα σήμερα στο Πλαίσιο της Στουρνάρη. Δείχνει να είναι βάρυ, γιατί το pc στο οποίο έτρεχε είχε κάτι μικρά σπασιματάκια η κίνηση.

Απο το λίγο που είδα, εκτός απο τα γραφικά και τον χειρισμό δεν είδα κάποια διαφορά με το halo 2 του xbox. Δεν είχα βέβαια την δυνατότητα να το δω online αλλά φαντάζομαι πως εκεί θα είναι αρκετά καλό.

Το μόνο κακό βέβαια είναι πως είναι vista only...

Halo 2 and Shadowrun for Windows XP

Falling Leaf Systems has announced that they will be providing compatibility software that will allow Halo 2, an exclusive Vista title, to run on Windows XP. If you order Halo 2 through their site, you'll get the compatibility libraries FREE when they're released (current estimate is July).
On the heels of the merger also comes the announcement of Falling Leaf Systems' intention to provide compatibility software to allow Windows XP users to play two upcoming, Windows Vista-only titles: Halo 2 and Shadowrun. These games are available for immediate preorder through the companies' website. Orders will be fulfilled by Amazon.com, and those who purchase will receive a free copy of the compatibility software within a few months.

Κώδικας:
http://www.prleap.com/pr/77567/

Παντως το Shadowrun το περιμενα πως και πως μιας και ημουν φαν της Megadrive εκδοσης και γενικα του ShadowRun Universe...

Mια που το φορτωσα στο 360 και μια που εκανα σουβερ το DualLayer :D

Δεν θυμαμαι μεγαλυτερο χαραμισμα License...

Επόμενο ήταν τα Vista έχουν πατώσει, σιγά και μη πουλήσουν αν δεν κάνουν αυτή τη κίνηση.

Δυστυχώς, αν δεν ξέρεις να στήσεις ένα μηχάνημα ΣΩΣΤΑ (λέγε με 4 giga ram ) η εμπειρία Vista θα αποδειχτεί τζούφια. Και αν κρίνω από τα έτοιμα συστήματα που διαφημιζονται ακόμα και με 512 ram (!!!!!!!!). Χάλια μαύρα.

Χάλια μάυρα. Αν είναι έτσι το exclusive Vista gaming, περνάω 1000% σε κονσόλες. Και λιγότερο θα μου κοστίζει και η εμπειρία θα έιναι καλύτερη.

Σε βλέπω να γυρνάς στα ΧP...άσχετο αλλά το ExtraGalactic RetroEntity! με φτιάχνει!

Κι εμένα με βλέπω. Υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να κάνεις με τα XP ή ακόμα καλύτερα, κάτι που να κάνουν τα Vista καλύτερα;

Ελπίζω μετά το πρώτο service pack τον Οκτώβριο να φτιάξουν τα πράγματα.

Σε μισό χρόνο ίσως...λέω ίσως να έχουν ωριμάσει... :D

Παιδια πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ωριμοτητας του λειτουργικου...ειναι θεμα κακης υποστηριξης απο κατασκευαστες.

Με την ιδια λογικη το Solaris δεν λεει μια αφου δεν αναγνωριζει τη νεα σουπερ ντουπερ καμεριτσα.

Ειναι ενα πολυ καλο λειτουργικο,με μεγαλες απαιτησεις.

Το DX10 ειναι το Α και το Ω των nextgen graphics.

Αν ειχε και το WinFS θα μιλαγαμε για πραγματικο breakthrough...IMHO

Wally τι είναι το WinFS?

Xοντρικα ειναι ενα filesystem σαν το FAT,NTFS κτλ που χρησιμοποιει σχεσιακη βαση δεδομενων απο πισω...

Επειδη η περιγραφη ειναι δυσκολο (για μενα) να γινει με Ελληνικους ορους και χωρις να γραψω κανα σεντονι ριξε μια ματια εδω

Οταν τελικα φτασει σε εμας με καποιο απο τα επερχομενα service packs θα ανοιξει νεους οριζοντες στην ταχυτητα ανακτησης,στην αναζητηση,στο data mining.

Δεν νομιζω να υπαρχει αλλο filesystem που να προσφερει τοσα...

Για να προλαβω τα αγριεμενα ποστ του Telamona και του Shock να πω οτι ειχαν γινει και στο παρελθον προσπαθεις με flat-file databases (μπουυυυυυυ :D )

Aλλα με σχεσιακες δεν ειμαι σιγουρος οτι ολοκληρωθηκε ποτε κατι.

Ενα ενδιαφερον αναγνωσμα ειναι αυτο.Εκει βλεπουμε τις δυσκολιες που αντιμετωπισαν οι προγραμματιστες οταν προσπαθησαν να το ενσωματωσουν στο BeOS.

Εδω επισης ενα νεκρο open-source project.

Tωρα αν εχει γινει κατι και δεν το εχω παρει χαμπαρι..χαρα μου να το μαθω!

Κάτσε να έρθει με το καλό το DX10 να κάνουμε σύγκριση και μετά λέμε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσουμε 600Ε για μια κάρτα!!

Pooky δεν ξέρεις το WinFS?????Δεν ξέρεις τι συμαίναι το WinFS?

Θα σου πω εγώ...Windows Fanatic Spectrumgamers!!!!!! :D :diablotin:

Με το WinFS σπάσανε τα μούτρα τους τόσο άσχημα όταν προσπάθησαν να το συμπεριλάβουν στα νέα Windows που δεν νομίζω να το δούμε πριν το 2011... :biglaugh:

Όσο για το Halo 2, δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σόι killer app είναι αυτό για τα Vista (θα έβαζα και μερικά σημεία στίξης σαν το @ αλλά πάλι θα μας κυνηγάει ο telamonas...)

Αν έβγαινε το Halo 3 σαν Vista only, το καταλαβαίνω.

To Halo 2 όμως μπορείς να το παίξεις στο XBox εδώ και 2 τόσα χρόνια, δεν είναι λίγο old news πλέον; Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καν ιδιαίτερα, αλλά πήρα την Limited Edition (στο μεταλλικό κουτί) για 20 ευρώ τιμής ένεκεν. Συν άλλα 100 που είχα πάρει το XBox, πάμε στα 120 ευρώ κόστος, που δεν είναι ούτε το 1/5 από αυτά που θα χρειάζονται για μια super-duper κάρτα γραφικών και 2 giga μνήμης...

Α, τώρα που το είπα και αυτό, γιατί κάτι που στο XBox χρειαζόταν 64 ΜΒ μνήμης φτάνει στο PC να θέλει minimum 1 GB; (και προφανώς να σέρνεται όταν έχεις μόνο ένα!) :confused:

Μάλλον μας έχουν πάρει για τελείως... :mad:

Καλά λέει ο pooky, console gaming FTW! Και κατά προτίμηση μια γενιά πίσω... :D

Βεβαίως μια γενιά πίσω. "Τσάμπα" παιχνίδια πάντοτε πρωτότυπα, απίστευτα φτηνό hardware σε σημείο κοροϊδίας, τίποτε το ακριβό σε ανάγκες απεικόνησης, και το παιχνίδι παιχνίδι.

Ανάθεμα, έχω στήσει ένα PC με προορισμό τα games, και αν δεν υπήρχε το OBLIVION και το STALKER δεν θα είχε νόημα ύπαρξης. Ωραία τα τελείωσα και τα δύο και τώρα τι; Περισσότερο (πολύυυυυυυυυυ περισσότερο) έχω λοιώσει το Dreamcast από ότι το PC και μη μιλήσω για το DC.

Το μέλλον του PC gaming είναι θολό.........

Το DX10; Σαν έλληνα πολιτικό έπειτα από τις εκλογές μοιάζει. Όλο αρχικές υποσχέσεις και από πράξεις, ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα