The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οκ κακως εγραψα οτι εγραψα - φυσικα και δεν εχω τις γνωσεις για να κρινω σοβαρα ενα journaled fs - αλλα επειδη το χρησιμοποιησα για 6 μηνες περσι στο Debian και πριν χρονια στο ΒeOS ειπα 2 κουβεντες γιατι νομιζω οτι πολυ επιφανειακα κρινουμε καποιες ανακοινωσεις εταιρειων.

Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα βεβαια ειναι να κοντραριστουν αλλοι με αφορμη τα λεγομενα μου.

Πω ρε παιδιά....Ώρες ώρες όταν ανοίγει ο Wally και ο Shock το στόμα του...ανάθεμα αν καταλαβαίνω γρι απο αυτά που λένε...πα πα πα πα !!!:whothehell:...:crazy:... :D

Ηρακλή δεν είναι το πρόβλημα τα λεγόμενα σου άλλα το ότι πολλές φορές είμαστε ενθουσιασμένοι με κάτι και θέλουμε να το συζητήσουμε πάσι θυσία. Σε αυτή την περίπτωση βρήκαμε τσιμέντο γιατί είναι ένα δύσκολο τεχνικά θέμα. Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στο site του reiser όπου οι άνθρωποι εκεί προσπαθούν με πολύ απλό γράψιμο να εξηγήσουν το design του reiser4. Φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα δυσκολευτούν να καταλάβουν το design πόσο μάλλον να το συγκρίνουν με άλλα designs και τεχνολογίες.

Ο Wally δεν το δέχεται αυτό και θεωρεί δικαίωμα του και φυσικά έχει δίκιο να σχολιάσει και να συγκρίνει. Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω τεχνικά το αντικείμενο. Το οποίο δεν είναι μια μουσική τεχνοτροπία, δεν είναι ένα παιχνίδι που είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει ή όχι, δεν είναι μια τηλεοπτική σειρά, δεν είναι μια κονσόλα που έχεις δει 20 παιχνίδια. έχεις δει άλλες 10 κονσόλες πιο πριν και έχεις αφιερώσει κάποιο χρόνο μαζί τους, είναι ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα που υποθέτω κανείς(?) εδώ μέσα δεν έχει εμβαθύνει.

Τώρα στο ερώτημα "μεγάλε ποιος ζήτησε την άποψη σου για αυτό το θέμα και μπουκαρες?". Η απάντηση είναι

"Είδα το όνομα μου και μπήκα". Λάθος μου

Τώρα γιατί τραβήξαμε τέτοιο ζόρι δεν έχω καταλάβει.

Φιλε Τελαμονα δεν εγραψες κατι μεμπτο που οδηγησε σε περιπετειες!!

Ειπες αυτο που περιμενουμε σε ενα φορουμ...τη γνωμη σου...

Θεε μου...ειμαι το 3000ο ποστ μου σε 1,5 χρονο!!

WinFS 101: Introducing the New Windows File System

Πάρτε ένα white paper για το WinFS ( όπως βλέπετε σας δίνω το 101, για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας :D )

Πέραν της πλάκας και για να λέμε και του στραβού (Wally) το δικιο, διαβάζοντας το παραπάνω δεν πιστεύω οτι για κάποιον απο τους δυό σας, κείμενα σαν το παραπάνω είναι δυσνόητα (κύριε shock). Για σχεσιακές βάσεις μιλάνε , χρόνους προσπέλασης, data models κλπ οπότε εύκολα μπορεί να σχηματίσει κάποιος (απο εσάς) μια πρώτη άποψη πάνω στο τί διάολο είναι αυτό το FS.

Κοινώς, μπορεί να μήν ξέρουμε (ή να μην μάθουμε ποτέ) την πλήρη αρχιτεκτονική αυτού του πράγματος , αλλα μια εικόνα μπορούμε να την έχουμε πράγμα που συνεπάγεται οτι μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις έστω και σε πολύ υψηλό επίπεδο ;)

Halo 2 + PC + Vista = Έλεος :help:

Νόμισα ότι ξαναέπαιζα Halo 1 το 2003 :confused:

Ο λόγος που τα Vista ήλθαν, τα είδα και απήλθαν, ο δίσκος των 320 giga από χτές το βράδυ έχει αναλάβει άλλα καθήκοντα σε άλλο μηχάνημα.

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ απλά τα έχω τρίτο partition στο σκληρό δίσκο, και τα λειτουργώ μόνο για Halo 2.

Παιδια μην κατηγορουμε το λειτουργικο...

Και μην ξεχναμε οτι το DX10 ειναι πλεον με διαφορα οτι πιο εξελιγμενο...

Το οτι ειναι τεμπεληδες και δεν εκατσαν να αντικαταστησουν ουτε τις υφες (που με το upscale εγιναν ακομα πιο πολυ κ@λ@ς) δεν φταινε τα Vista...

Συνφωνούμε, αλλά εγώ ξέμεινα από HDD space. Οπότε, μια και το Crysis είναι μακριά και όλα τα άλλα παίζουν μια χαρά στα XP, ο δίσκος μετακόμισε στο server.

Τα Χριστούγεννα με το καλό που θα βγουν τα νέα παιχνίδια, στο νέο μηχάνημα που θα στήσω από την αρχή τότε, βλέπουμε.

Pooky...εγώ στα έλεγα...άλλη φορά να τον ακούς τον παλιό. :D

Halo 2 XP Patch Released

Μόλις ανακάλυψα ότι το Patch που επιτρέπει στο παιχνίδι να τρέξει σε Windows XP, κυκλοφόρησε. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε public trackers ή στο greek tracker.

Happy gaming!

Aντε και καλη επιτυχια το βραδυ George! ;)

Eγω θα απεχω μιας και βρηκα κατι εξισου ενδιαφερον :D

Πρέπει να πάρω το Halo 2 πρώτα :D :D:D:D

εννοουσα για το Ebay....

1

2

8

:D

Αααααα ναι.... καραδοκώ απόψε..... στις 12..... έχω πολύ άγριες διαθέσεις.... :D

To έχω πάρει απόβαση βρε Πάνο, αν δεν έχεις πάρει απόφαση να τα χώσεις δε θα δεις προκοπή....

Υπάρχει και άλλο ένα ακόμη καλό που λήγει 4 λεπτά πρίν αυτό που λές... αλλά με χαλάει που δεν έχει το original τροφοδοτικό, έχει extras όμως και είναι 18gbp τα μεταφορικά. έχεις pm

Άχ άτιμε, μόλις είδα ότι το χτύπησες!!!!!! Θα κονταροχτυπηθόυμε.... :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Oχι!!!Δεν μπηκα καθολου στο auction!

Μολις χτυπησα ενα Saturn Model B (ειχα το Α) με το original pad ΑΛΛΑ ΚΑΙ με το NightsΙntoDreams Pad (το καλυτερο χειρηστηριο...by far) σε γελοια τιμη.

Aν τα βρω σκουρα,θα σου τσιμπουρωθω για το τσιπωμα...

Ναι βέβαια, είναι πανεύκολο....

Πίσω
Μπλουζα