Ηρακλή δεν είναι το πρόβλημα τα λεγόμενα σου άλλα το ότι πολλές φορές είμαστε ενθουσιασμένοι με κάτι και θέλουμε να το συζητήσουμε πάσι θυσία. Σε αυτή την περίπτωση βρήκαμε τσιμέντο γιατί είναι ένα δύσκολο
τεχνικά θέμα. Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στο
site του reiser όπου οι άνθρωποι εκεί προσπαθούν με πολύ απλό γράψιμο να εξηγήσουν το design του reiser4. Φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα δυσκολευτούν να καταλάβουν το design πόσο μάλλον να το συγκρίνουν με άλλα designs και τεχνολογίες.
Ο Wally δεν το δέχεται αυτό και θεωρεί δικαίωμα του
και φυσικά έχει δίκιο να σχολιάσει και να συγκρίνει. Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω τεχνικά το αντικείμενο. Το οποίο δεν είναι μια μουσική τεχνοτροπία, δεν είναι ένα παιχνίδι που είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει ή όχι, δεν είναι μια τηλεοπτική σειρά, δεν είναι μια κονσόλα που έχεις δει 20 παιχνίδια. έχεις δει άλλες 10 κονσόλες πιο πριν και έχεις αφιερώσει κάποιο χρόνο μαζί τους, είναι ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα που
υποθέτω κανείς(?) εδώ μέσα δεν έχει εμβαθύνει.
Τώρα στο ερώτημα "μεγάλε ποιος ζήτησε την άποψη σου για αυτό το θέμα και μπουκαρες?". Η απάντηση είναι
"Είδα το όνομα μου και μπήκα".
Λάθος μου
Τώρα γιατί τραβήξαμε τέτοιο ζόρι δεν έχω καταλάβει.