The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μιλάμε για μεγάλη θολούρα ....

Αλλα απ'την άλλη βγαίνουν και βίντεο σαν κι αυτό και τρώγομαι :D

...φρεσκο φρεσκο Crysis!

Keeper το Crysis δεν είναι φρέσκο, απλά γιατί δεν έχει βγει ακόμα. Κράχτης, ναι, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς!!!!!!

Ελπίζω να δούμε καλά πράγματα, αν και η ελπίδα σβήνει τώρα τελευταία.

@Pooky

Το βίντεο βγήκε χθές , πόσο πιο φρέσκο θες; :D

Απο δώ και πέρα θα τα ποστάρω την ώρα που θα βγαίνουν :tease:

Θα θελα να απαντησω αναλυτικα στις "νεες" ανακοινωσεις του φιλτατου Wally - αλλα δεν εχει νοημα - αν ρωταγες παντως καποιον που εχει χρησιμοποιησει 64bit Jurnaled Filesystem (γιατι αυτο ειναι το "πρωτοποριακο" WinFS) σε περιβαλλον BeOS ή Linux θα σου ελεγε οτι τα προβληματα και οι αδυναμιες του δεν εχουν να κανουν με το οτι το mapping δεν ειναι relational αλλα με τα ιδια τα data files και την χρησιμοποιηση της RAM.

Οποτε συγκρινουμε σχεσιακη βαση δεδομενων με flat files?

Oπως ελεγα και με τον Αντωνη,στη πρωτη περιπτωση εχουμε restore,προληψη λαθων,απιστευτες δυνατοτητες αναζητησεις,data mining,metadata...στα αλλα...δεντρα σε αρχεια

Aν διαβασες την συνεντευξη θα ειδες τι παλουκι εφαγαν στο ΒeOS οποτε η επιτυχημενη εφαρμογη του WinFS θα ειναι κατι πολυ σημαντικο

Πολλοι λενε οτι θα χανει σε ταχυτητα.

ΙΣΩΣ να υπαρχει μια καθυστερηση στο γραψιμο αλλα στην αναγνωση και κυριως στην αναζητηση λογικα θα μιλαμε για εξωφρενικες ταχυτητες αναζητησης-ανακτησης.Μην πουμε για data mining,σχεση αρχειων μεταξυ τους...

Το πιο προχω filesystem για τους αντι-MS ειναι το ReiserFS

Φυσικα και δεν εχει βαση απο πισω αλλα μου αρκουσε να διαβασω τη παραγραφο Criticism για να μου κοπει η ορεξη.

Παντως για να λεμε και την αληθεια τα υπαρχοντα FS-es του Linux ριχνουν στο κεφαλι στο αρχαιο NTFS...

EDIT Παντως θα ηθελα να μεταφερθουν σε αλλο thread διοτι προσωπικα,αλλα και για ολους πιστευω,θα ειναι πολυ καλο να μαθω-ουμε μεσα απο τη κουβεντα για παλια και νεα FS

Βρε Wally κουβέντα να γίνεται που λένε άλλα εσύ μπορεί να έχεις τις γνώσεις για να καταλάβεις αν τα btrees του reiser είναι γρηγορότερα και γιατί από ένα άλλο άλλα εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί τεχνικοί και μαθηματικοί για να καταλάβουμε ότι θες να μας πεις.

Άλλη μια κουβέντα στον αέρα. Αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε και για pipelines επεξεργαστών και κατά πόσο προβλέψιμη μπορεί να είναι η επόμενη εντολή τη δρομολόγηση της και πως κρατάμε τις ουρές γεμάτες. Μετά θα μιλήσουμε για compilers και θα λύσουμε το αιώνιο πρόβλημα:

"Ναι ή όχι στους μονολιθικούς πυρήνες"

Πάμε καλά ή να βάλω τις φωνές?

Αα και μη ξεχάσω την επόμενη φορά όπως σου είπα και στο MSN κάνε την ριμάδα την έρευνα πριν postάρεις 2.4 και 2.6.2 πυρήνας όχι last year άλλα before 10+ years.

Δεν ειπα κατι που να χρειαζεται διπλωμα απο το Χαρβαρντ.

Η σοβαρη αναζητηση ειναι γρηγοροτερη σε σχεσιακη βαση απο οτι σε flat-files...

Γι αυτο αφησαμε τη Clipper :D και ξεκινησαμε Sybase "τοτενες"...:biglaugh:

Eγω παντως ευχαριστως θα ακουσω-διαβασω για αναλυση παλιων και νεων FS...σαφως πιο ενδιαφερον και χρησιμο απο το SpotTheMustard!!

Μα δεν έχω τις γνώσεις για να κάνω μια τέτοια συζήτηση Αν θες να μιλάμε στον αέρα (aero) και να μπερδεύουμε άλλες τεχνολογίες δεν έχω πρόβλημα, άνοιξε ένα thread "περί ανέμων και υδάτων". Άλλα χωρίς υπόβαθρο αποφεύγω να μιλάω είμαστε στο ineternet και μας διαβάζουν.

Ουτε εγω...οποτε να κουρνιασουμε και να μιλαμε αποκλειστικα για συγκριση του BombJack στα 8βιτ μηχανακια και πως πεθανε ο Αντονυ

ρε συ Πάνο τι δε κατάλαβες; Ζούμε σε μια χώρα που όλοι έχουν άποψη και ξέρουν τα πάντα. Εγώ ΔΕΝ έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι γιατί δεν έχω ασχοληθεί ή δεν έχω διαβάσει την αντίστοιχη βιβλιογραφία, άλλα επειδή το έχω κάνει και δε κατάλαβα τίποτα. Από αυτό και μόνο ντρέπομαι να βγω να ξεστομίσω @@ μόνο και μόνο για να γράψω κάτι.

χμμμμ..το οποιο υποννοεις οτι κανω εγω...

elitism anyone?

Τεσπα μενεις στα σκορπια αρχεια,μενω στα RDBMS...και παμε να μετρησουμε χρωματα στο Monty On The Run (C64 version).

Πιστευω οτι για το παραπανω τασκ,εχουμε την τεχνογνωσια και δικαιουμαστε και οι δυο να εκφερουμε την αποψη μας χωρις να φοβομαστε...

Rocking in the free world κατα τα αλλα :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εσύ έχεις διαφορετική αντιμετώπιση. Διαβάζεις ένα άρθρο στο Internet και θέλεις να το συζητήσουμε. Πως να το κάνουμε αυτό όμως; Με τι υπόβαθρο; Σου αρέσει να ασχολήσαι με την τεχνολογία (MS τεχνολογία κατά προτίμηση). Ενθουσιάζεσαι με το νέο, άλλα για κάποιον που το έχει δει, έχει σπάσει τα μούτρα του γιατί δεν έχει καταλάβει Χριστό όπως είπα και πριν, είναι χωρίς νόημα (κουβέντα να γίνεται δηλαδή)

Αν θεωρείς ελιτισμό το να μην μπερδεύομαι με πράγματα που δεν γνωρίζω ΟΚ.

Wally είπε:
και δικαιουμαστε και οι δυο να εκφερουμε την αποψη μας χωρις να φοβομαστε...
Μα δε σε σταμάτησε κανεις. ΕΓΩ δε θα εμφέρω γνώμη γιατί πολύ απλά δεν είμαι διαβασμένος.

Wally είπε:
Rocking in the free world κατα τα αλλα :D
ΤΙ σχέση έχει αυτό πάλι?

Ναι...

Οποτε...

μονο

Εγω μπορω να ομιλω για 360 εδω μεσα

Εσυ και ο Tel για Λινουξ

Ο telonios και ο keropi για αμιγκες

Ο Keeper για NWOBHM

O AEON για ΜΜΟRG

Αν δεν λεγεται ελιτισμος...να το πουμε νοικοκυρεμα (stuffing)?

Και εγω ειπα τι ειπα..εσυ γιατι απαντησες?(Δεν ηταν και στο γνωσιακο πεδιο που μπορεις να αποδειξεις με προσφατους μαθησιακους τιτλους :P )

Χρηστο ειναι αναγκαιο αν θελουμε να μην λεμε @@ και εκτιθεμεθα στο ιντερνετ να ενσωματωσεις στο δυναμικο του φορουμ

Καθηγητες:

Μουσικολογιας

Κοινωνιολογιας

Φιλοσοφιας

Ιστοριας της Τεχνης

Μαρκετινγκ

Μηχανικους Υπολογιστικων Συστηματων

DTP

Αρχειοθετησης-Βιβλιοθηκονομιας

Ηχοληψιας

και αλλες 40 ειδικοτητες διοτι ειδα μελη(αναμεσα τους και ο υποφαινομενος) να εκφερουν αποψεις, στις διαφορες κατηγοριες του φορουμ,τις οποιες δεν μπορουν να στηριξουν με προσφατα αποδεικτικα σπουδων τους

Το να μιλήσεις για Amiga είναι το ίδιο με το να αναλύσεις 2 σύγχρονα FSs έτσι? Τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλα. Αφού μπορώ να μιλήσω για τα χρώματα του spectrum μπορώ να μιλήσω και για raw devices. Να σου θυμίσω ότι ακόμα συζητάμε για Spectrum vs C64 και Amiga vs ST. Εδώ σκοτωθήκαμε για την επεκτασιμότητα του spectrum και του C64. Δηλαδή δε βγάζουμε άκρη στα απλά πράγματα που μπορούμε να τα κατανοήσουμε πιο εύκολα και εσύ πας σε συγκρίσεις File systems.

Και ναι οι περισσότερες συζητήσεις γίνονται μη πω όταν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να γράψει ότι θέλει να πατήσει το "καταχώρηση απάντησης" και να πάρει ο διάολος το thread. Δε λέω να μην υπάρχει ελευθερία έκφρασης άλλα είναι σύνηθες φαινόμενο οι παρεξηγήσεις να ξεκινάνε από άγνοια και αυθορμητισμό και να τελειώνουν με ένα "κουβέντα κάναμε".

Ας το κάνει όποιος θέλει ΕΓΩ είπα δε το κάνω. Πως έβγαλες τα δικά σου συμπεράσματα δε ξέρω ελπίζω να μη τελειώσουμε με ένα "κουβέντα κάναμε|

ας το κάνει όποιος θέλει ΕΓΩ είπα δε το κάνω.
Μα.....Συ απαντησες! (σου απαντω με Βιβλικη εκφραση αν και δεν διαθετω πτυχιο Θεολογιας)

Ρωτησε κατι ο Γιωργος-Απαντησα οτι ηξερα-Με μνημονευσε ο Τελαμονας-Απαντησα-Ξεφυτρωσες εσυ

Τώρα είδα το post "προς τον Χρήστο". Απλά δηλώνω ότι το διάβασα. Το αφήνω ασχολίαστο.

Wally είπε:
Μα.....Συ απαντησες! (σου απαντω με Βιβλικη εκφραση αν και δεν διαθετω πτυχιο Θεολογιας)
Ρωτησε κατι ο Γιωργος-Απαντησα οτι ηξερα-Με μνημονευσε ο Τελαμονας-Απαντησα-Ξεφυτρωσες εσυ

Oπως ελεγα και με τον Αντωνη,σ
Με μνημόνευσες και προφανώς αναφέρθηκες σε μια κουβέντα που κάναμε στο MSN. Ακριβώς για αυτό "ξεφύτρωσα".

Ξεφυτρωσες για να κανεις ως συνηθως Μανιφεστο...

Το "μνημονευειν" προς το προσωπο σου δεν ηταν του τυπου

Θα θελα να απαντησω αναλυτικα στις "νεες" ανακοινωσεις του φιλτατου Wally - αλλα δεν εχει νοημα
αλλα ηταν για να δηλωσω οτι εσυ μου μιλησες για το Reiser του οποιου την υπαρξη αγνοουσα.

Εσυ γουσταρεις "ο καθεις στο παγκο του,μεσα το κεφαλι"

Εγω την βλεπω αλλιως...οποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπαρχει συνισταμενη...

(Η χρηση (σωστη-λαθος) καθαρευουσας εγινε ανευ πτυχιου..ελπιζω στην ελαστικοτητα σας)

Πίσω
Μπλουζα