BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.555
παιχνίδι x-men
διαφήμιση 1994
διαφήμιση 1994
Διπλό φάουλ η συμμαθήτριά σου. Και δεν ήταν Game Boy και ήταν Sonic!! Απαράδεκτη!Crimson Moonlight είπε:Θυμήθηκα που στο δημοτικό έλεγα σε μία συμμαθήτριά μου πόσο μου άρεσε το game boy, κι αυτή λέει: "έχω κι εγώ σπίτι". Κάποτε λοιπόν που βρέθηκα σπίτι της το βγάζει να μου το δείξει και ήταν ένα lcd της tiger με τον Sonic. Kαταλαβαίνετε απογοήτευση! Κυρίως για την σύγκριση, που ακόμη και στα παιδικά μου ματάκια ισοδυναμούσε με αμαρτία!
Ξανα κυκλοφορουν με 4 νεους τιτλους τα αθλια Tiger handhelds στα 15 δολαρια. Φρικτα αλλα καλοδεχουμενη η οποια ρετρο νεκρανασταση
Δυστυχως απο οτι βλεπω στα σχολια στα ξενα sites δεν θα 'χει επιτυχια η ρετρο αναγεννηση.
Η πλειοψηφια τα θυμαται με μαυρες αναμνησεις με αθλιο gameplay ,λογικο μιας και οταν κυκλοφορησανε ειχανε ηδη βγει τα GB και οτι αλλο της εποχης που ηταν σκαλες καλυτερα.
Αμα βγαλει η νιντεντο τα δικα της των 80ς οι αναμνησεις θα ειναι καλυτερες καθως και η ζητηση,το ιδιο και με τα Casio.
Αμα βγαλει η νιντεντο τα δικα της των 80ς οι αναμνησεις θα ειναι καλυτερες καθως και η ζητηση,το ιδιο και με τα Casio.
Το είχε η αδερφή μου..ηλεκτρονικο παιχνιδι
η Χιονατη και οι 7 νανοι
1994