Tomb Raider [2013]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν εχει κολυμπι για την Λαρα σε αυτο το παιχνιδι,καθολου underwater scenes.

Kαλυτερα παντα εχανα τον προσανατολισμο σε αυτες,ετσι και αλλιως ουτε ο Ναθαν κανει μακροβουτια.

https://twitter.com/tombraider

Εμένα μου άρεσε να την πνίγω επίτηδες... :P

Τετοιο κοριτσι ειναι να το'χεις στα οπα οπα!

Δεν θέλεις να δεις τι παθαίνουν αυτές που δεν τις έχω στα ώπα-ώπα. :diablotin:

Καθρεφτακια και χαντρες για τους ιθαγενεις...

[h=1]Tomb Raider - Developer 11 minute walkthrough ...[/h]

Φοβερή δουλειά κάνανε οι τυπάδες...τεχνικά τουλάχιστον

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν θυμάμαι το Tomb Raider να ήταν έτσι... εγώ θυμάμαι ότι εξερευνούσα κρυμμένους αρχαίους ναούς και κατακόμβες που ένιωθες ότι κανένα πόδι δεν τα πάτησε για χιλιετίες, υπήρχε ατμόσφαιρα, μυστήριο και μία αίσθηση ότι αν ενεργοποιήσεις κάποια αρχαία παγίδα κανείς δεν θα ανακαλύψει το κουφάρι σου στα επόμενα 100.000 χρόνια.

Αντίθετα, αυτό είναι τελείως κινηματογραφικό action στο στιλ του Uncharted... δηλαδή πάλι τίποτα καινούριο, πάλι τα ίδια και τα ίδια, πάλι εύπεπτο linear action, με πολύ πίου πίου, QTEs κλπ. Λες και όλα τα games βγαίνουν από το ίδιο καλούπι πια και το μόνο που αλλάζει είναι τα γραφικά και το σενάριο. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το video.

Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι έχω παίξει μόνο το Tomb Raider 1 και λίγο το 2, οπότε ίσως η σειρά να χάλασε από πολύ πιο πριν :(

Imgema είπε:
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν θυμάμαι το Tomb Raider να ήταν έτσι... εγώ θυμάμαι ότι εξερευνούσα κρυμμένους αρχαίους ναούς και κατακόμβες που ένιωθες ότι κανένα πόδι δεν τα πάτησε για χιλιετίες, υπήρχε ατμόσφαιρα, μυστήριο και μία αίσθηση ότι αν ενεργοποιήσεις κάποια αρχαία παγίδα κανείς δεν θα ανακαλύψει το κουφάρι σου στα επόμενα 100.000 χρόνια.
Αντίθετα, αυτό είναι τελείως κινηματογραφικό action στο στιλ του Uncharted... δηλαδή πάλι τίποτα καινούριο, πάλι τα ίδια και τα ίδια, πάλι εύπεπτο linear action, με πολύ πίου πίου, QTEs κλπ. Λες και όλα τα games βγαίνουν από το ίδιο καλούπι πια και το μόνο που αλλάζει είναι τα γραφικά και το σενάριο. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το video.

Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι έχω παίξει μόνο το Tomb Raider 1 και λίγο το 2, οπότε ίσως η σειρά να χάλασε από πολύ πιο πριν :(
Οντως σαν το ενα δεν υπαρχει! Αμα ετρεχε στα 60 καρε το καινουργιο δεν θα μας χαλαγε! :P

Ανυπομονώ λεμε!!!

Παπαδες θα κανει η Λαρα στο PC με πολλα extra features.

Pc-Koνσολες 1-0,finally σκοραρε και αυτο.

PC gamers with the right specs will enjoy high resolution textures with up to 16 times the data of the console versions, detail tessellation to make surfaces pretty, higher quality shadows, some sexy HQ bokeh depth of field effects and improved cloth, SSAO, wetness and post-filter effects.

High-end graphics
  • Very high resolution textures with up to 16x the amount of data
  • Detail Tessellation to enhance the detail on many surfaces in the game
  • Higher quality shadows
  • High quality bokeh depth of field with near-blur
  • Tessellation algorithms used to smooth out geometry
  • Improved cloth, SSAO, quality wetness effects, and post-filter effects.
  • LOD quality is adjustable for better quality on higher-end machines.

http://www.computerandvideogames.com/393021/tomb-raider-pc-specs-and-enhanced-features-detailed/

Laraaaaa

original.gif

Αφού είδα το vid 3-4 φορές σε HD, αποφαίνομαι υπέρ της Sony.

Αν και σε γενικές γραμμές είναι περίπου ίδια η εικόνα, υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου βλέπεις περισσότερη λεπτομέρεια και καλύτερο φωτισμό στο PS3.

Σήμερα, μου ήρθε κι ένας κατάλογος, που δίνει release date την 5η Μαρτίου για όλες τις εκδόσεις....

Φυσικά, εννοείται ότι περιμένω να "μαζευτεί" η τιμούλα και μόλις έρθει στα λογικά για την εποχή επίπεδα, το "χτυπάω"! ;)

Νεο trailer για την Lara.... :)

Παντως αν εχει αρκετα περιθωρια/ευκολιες για modding ,

ειναι <<ταμαμ>> για

Arrow-nuova-immagine.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_(TV_series)

total conversion (επικεντρωνοντας στα 5 χρονια στο νησι ...)

Ναι, ωραία τα βιντεάκια, αλλά πάνω που ήθελα να ρωτήσω αν θα βγει κανένα demo, σκόνταψα σ' αυτό: http://www.gamefreaks.co.nz/2013/01/18/playable-demo-planned-tomb-raider-reboot/

Μπορώ να πω ότι συγχίστηκα επαρκώς, μιας και δεν πρόκειται να δώσω ~55 euro για να το πάρω μόλις κυκλοφορήσει....

:rant: :rant: :rant: :rant:

Ασχοληθηκα για καμμια ωρα.

Τεχνικα (γραφικα, ηχος, παρουσιαση) εξαιρετικο. Μαστορια οι Crystal Dynamics, μανουλες στο platforming.

Αυτο που με ξενισε κατ αρχην, ηταν η επιτηδευμενη βια που περιεχει. Κανει μπαμ οτι θελει εξ επι τουτου να σοκαρει. Η καλυτερη μαντεψια που μπορω να κανω ειναι οτι διαφημιστηκε ως reboot, δανειστηκε ομως πολυ πραγμα απο αλλους τιτλους (πραγμα οχι κακο) και οι δημιουργοι του θελησαν να του δωσουν κατι να ξεχωρισει απο τους "πιστωτες". Οποτε το φουσκωσαν στο gore.

Απο ενα franchise που επηρεασε τοσο πολυ το gaming θα περιμενα ισως καπως λιγοτερα δανεικα και περισσοτερη μπανκα.

Τα παραπανω τα γραφω εχοντας ασχοληθει μολις μαζι του, για μικρο ομως χρονικο διαστημα. Η τελικη γευση παντως που μου αφησε ηταν θετικη...

Στο επομενο απαιτω την ιδια τεχνικη αρτιοτητα αλλα reboot σε εξερευνηση mode σε καταπρασινη Νεα Ζηλανδια, καταγαλανη Κερκυρα και λοιπα ονειρικα μερη του γηραιου πλανητη μας.

Χασαμε και τον Aardvark...πρεπει να εχει λιωσει

Ρε παιδιά, με το συμπάθειο....

Υποτίθεται ότι demo δε βγήκε και το παιχνίδι στην Ελλάδα κυκλοφορεί μεθαύριο!....

Πού στο καλό το βρήκατε και το παίζετε?! :what:

Πίσω
Μπλουζα