Tomb Raider [2013]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν δεν κανω λαθος το demo(PC) εχει "διαρρευσει" και ~ 1 μηνα .

Μολις πέσει στα 30? θα το πάρω. Παντως δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, ακριβώς όπως τα λέει ο τύπος.

Ασχοληθηκα για καμμια ωρα.

Τεχνικα (γραφικα, ηχος, παρουσιαση) εξαιρετικο. Μαστορια οι Crystal Dynamics, μανουλες στο platforming.

Αυτο που με ξενισε ηταν η επιτηδευμενη βια που περιεχει. Κανει μπαμ οτι θελει εξ επι τουτου να σοκαρει. Η καλυτερη μαντεψια που μπορω να κανω ειναι οτι διαφημιστηκε ως reboot, δανειστηκε ομως πολυ πραγμα απο αλλους τιτλους (πραγμα οχι κακο) και οι δημιουργοι του θελησαν να του δωσουν κατι να ξεχωρισει απο τους "πιστωτες". Οποτε το φουσκωσαν στο gore.

Απο ενα franchise που επηρεασε τοσο πολυ το gaming θα περιμενα ισως καπως λιγοτερα δανεικα και περισσοτερη μπανκα.

Τα παραπανω τα γραφω εχοντας ασχοληθει μολις μαζι του, για ελαχιστο χρονικο διαστημα. Η τελικη γευση παντως που μου αφησε ηταν θετικοτατη...

Στο επομενο παιχνιδι ελπιζω στην ιδια τεχνικη αρτιοτητα, λιγοτερα QTEs, λιγοτερο gore και πραγματικο reboot σε εξερευνηση mode στη καταπρασινη Νεα Ζηλανδια, στη καταγαλανη Κερκυρα και λοιπα ονειρικα μερη του γηραιου πλανητη μας.

Χασαμε και τον Aardvark...πρεπει να εχει λιωσει

Rygar είπε:
Μολις πέσει στα 30? θα το πάρω. Παντως δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, ακριβώς όπως τα λέει ο τύπος.
Aυτην την στιγμη το Amazon το δινει καινουργιο Ελλαδα στα 39,38 με Free Delivery,συντομα θα το τσιμπησω και εγω.

Πού το είδες; Για δώσε λινκ.

Είχα στα χέρια μου το promo, το έπαιξα αρκετά πριν το επιστρέψω. Εξαιρετική παραγωγή, και μία χαρά reboot σε μία από τις πλέον κλασικές σειρές. Τώρα όταν πέσει λίγο η τιμούλα θα σκεφτώ να το πάρω για το PC, ή το PS3. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα διαφέρουν και πάρα πολύ οι εκδόσεις, αν το δω και σε PC θα κρίνω καλύτερα (το έπαιξα σε Ps3).

Το έχω για πισι αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το εγκαταστήσω!

Είναι πάντως μάλλον απαιτητικό οπότε θα χρειαστεί σχετικά σύγχρονο μηχάνημα για να το ευχαριστηθείτε!

Wally είπε:
Στο επομενο παιχνιδι ελπιζω στην ιδια τεχνικη αρτιοτητα, λιγοτερα QTEs, λιγοτερο gore και πραγματικο reboot σε εξερευνηση mode
Πολλά και απίθανα πράγματα ζητάς.

2s
οταν η τριχα γινεται τριχια (και.... αντιστροφως)

Αυτη η επιλογη να φανταστω υπαρχει μονο στο PC;Και η διαφορα που χρειαζεται στην ισχυ ειναι μεγαλη;; Πολυ πιο "φυσικο" οταν ειναι ενεργοποιημενο!

Wally είπε:
Στο επομενο παιχνιδι ελπιζω στην ιδια τεχνικη αρτιοτητα, λιγοτερα QTEs, λιγοτερο gore και πραγματικο reboot σε εξερευνηση mode στη καταπρασινη Νεα Ζηλανδια, στη καταγαλανη Κερκυρα και λοιπα ονειρικα μερη του γηραιου πλανητη μας και να φοραει λευκο μπλουζακι (-σκετο-) με τα απαραιτητα cloth physiques - π.χ. οταν βρεχεται το μπλουζακι .....:[
:augenrollen: ...Ι second that

:P

Ajax87 είπε:
Αυτη η επιλογη να φανταστω υπαρχει μονο στο PC;Και η διαφορα που χρειαζεται στην ισχυ ειναι μεγαλη;; Πολυ πιο "φυσικο" οταν ειναι ενεργοποιημενο!
Εμένα πάλι μου φαίνεται τελείως ψεύτικο όταν είναι ενεργοποιημένο... Λες και η κάθε τούφα έχει δική της λογική και κατεύθυνση σε μηδέν βαρύτητα...

Fred Madison είπε:
Εμένα πάλι μου φαίνεται τελείως ψεύτικο όταν είναι ενεργοποιημένο... Λες και η κάθε τούφα έχει δική της λογική και κατεύθυνση σε μηδέν βαρύτητα...
Το δοκίμασα χτες στο PC. Δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά και πάλι δείχνει όμορφο, ψεύτικο, αλλά όμορφο. Γενικότερα στο PC το παιχνίδι είναι αρκετά πιο πάνω σε ποιότητα, αλλά πρέπει να έχεις ένα κτηνάκι για να το απολαύσεις στο έπακρο. Με Core Quad 9550 και μια 5850 και 4 gb Ram, έπρεπε να αποχωριστώ το TessFX μαλλί, αλλά και το tessellation, αφού μου έτρωγαν ένα κάρο frames. Κυρίως το tessellation βέβαια, το οποίο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να διακρίνω την εφαρμογή του, αν και με ανεπαίσθητο τρόπο διέκρινα μια καλύτερη ομοιογένεια όταν ήταν ενεργοποιημένο. Όπως και να έχει, σε PC είναι πολύ-πολύ πιο όμορφο, ακόμα και με απενεργοποιημένα τα παραπάνω.

Απο το να βλεπεις μαλι σε στυλ περουκας με λακ που κουναει με το ζορι, φαινετε πολυ πιο φυσικο :D Γουστα ειναι αυτα.

Τα Tomb Raider ολα χωρις καμια εξερεση τα απεχθανομαι οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να αγοραζα το καινουργιο.Χθες ομως το ειδα και το επαιξα σε εναν φιλο μου στο ps3 και μπορω να πω οτι μαρεσε γιατι πολυ απλα με φανηκε πολυ διαφορετικο και με διαφορετικο στυλ απο ολα τα προηγουμενα.Tελικα μαυτα που ειδα με φαινεται οτι θα το αγορασω η επειδη ειχα πολλα εξοδα τελευταια θα το παιξω σκρουτζ και θα περιμενω να το παρω και να το παιξω απο τον φιλο μου οταν το τερματισει :D

Oι τριχες ειναι οτι πιο δυσκολο να αποτυπωθει σε γραφικα,ειτε σε ταινια ειτε σε παιχνιδι.

Η φυσικοτητα και η ακαθοριστη κινηση αυτου ιδιως,oποτε be happy.

Πράγματι, ΜΕΓΑΛΟ θέμα οι τρίχες... :P

Μιας και μιλάμε για τρίχες θυμάμαι ότι τα μαλλιά της Alice είχαν καλύτερο animation.

Πίσω
Μπλουζα