http://www.metacritic.com/game/xbox-360/tomb-raider/critic-reviews
- Tomb Raider earns its score for daring to go big and then executing on that goal with considerable aplomb in every important area. It looks great, plays well, and is fun from beginning to end. Even more than that, it does all of those things with more skill and finesse than almost any other game before it.
Aυτην την στιγμη το Amazon το δινει καινουργιο Ελλαδα στα 39,38 με Free Delivery,συντομα θα το τσιμπησω και εγω.Rygar είπε:Μολις πέσει στα 30? θα το πάρω. Παντως δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, ακριβώς όπως τα λέει ο τύπος.
Πολλά και απίθανα πράγματα ζητάς.Wally είπε:Στο επομενο παιχνιδι ελπιζω στην ιδια τεχνικη αρτιοτητα, λιγοτερα QTEs, λιγοτερο gore και πραγματικο reboot σε εξερευνηση mode
:augenrollen: ...Ι second thatWally είπε:Στο επομενο παιχνιδι ελπιζω στην ιδια τεχνικη αρτιοτητα, λιγοτερα QTEs, λιγοτερο gore και πραγματικο reboot σε εξερευνηση mode στη καταπρασινη Νεα Ζηλανδια, στη καταγαλανη Κερκυρα και λοιπα ονειρικα μερη του γηραιου πλανητη μας και να φοραει λευκο μπλουζακι (-σκετο-) με τα απαραιτητα cloth physiques - π.χ. οταν βρεχεται το μπλουζακι .....:[
Εμένα πάλι μου φαίνεται τελείως ψεύτικο όταν είναι ενεργοποιημένο... Λες και η κάθε τούφα έχει δική της λογική και κατεύθυνση σε μηδέν βαρύτητα...Ajax87 είπε:Αυτη η επιλογη να φανταστω υπαρχει μονο στο PC;Και η διαφορα που χρειαζεται στην ισχυ ειναι μεγαλη;; Πολυ πιο "φυσικο" οταν ειναι ενεργοποιημενο!
Το δοκίμασα χτες στο PC. Δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά και πάλι δείχνει όμορφο, ψεύτικο, αλλά όμορφο. Γενικότερα στο PC το παιχνίδι είναι αρκετά πιο πάνω σε ποιότητα, αλλά πρέπει να έχεις ένα κτηνάκι για να το απολαύσεις στο έπακρο. Με Core Quad 9550 και μια 5850 και 4 gb Ram, έπρεπε να αποχωριστώ το TessFX μαλλί, αλλά και το tessellation, αφού μου έτρωγαν ένα κάρο frames. Κυρίως το tessellation βέβαια, το οποίο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να διακρίνω την εφαρμογή του, αν και με ανεπαίσθητο τρόπο διέκρινα μια καλύτερη ομοιογένεια όταν ήταν ενεργοποιημένο. Όπως και να έχει, σε PC είναι πολύ-πολύ πιο όμορφο, ακόμα και με απενεργοποιημένα τα παραπάνω.Fred Madison είπε:Εμένα πάλι μου φαίνεται τελείως ψεύτικο όταν είναι ενεργοποιημένο... Λες και η κάθε τούφα έχει δική της λογική και κατεύθυνση σε μηδέν βαρύτητα...