pooky(1)
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 261
Παιδιά μερικές απορίες σχετικά με το Ubuntu, μια και τα Windows δεν την παλεύουν άλλο και μια και δεν έχω καμία διάθεση να τα σκάσω για νέο μηχάνημα με Vista, και παράλογες απαιτήσεις σε hardware. Καιρός να πάμε παρακάτω.
1). Έχει προβλήματα με το nForce chipset;
2). Υπάρχουν δύο εκδόσεις, 32 και 64 bit. Τι έχετε ακούσει για το 64άρι; Παίζει καλά ή θα φάμε τα κολλήματα της ζωής μας;
3). Pls ποστάρετε τα αντίστοιχα προγράμματα για web browser, download managers, office (φαντάζομαι το open office) προγράμματα εγγραφής δίσκων και τα λοιπά, και πάνω από όλα τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίσατε.
4). E, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι emulators από το προσκύνιο. Πείτε κι εδώ την γνώμη σας.
Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να ασχοληθώ με Linux και βλέπω πως καιρός είναι να μάθουμε σιγά σιγά να το δουλεύουμε όλοι μας. Νισάφι πια με την Μ$.
To μηχάνημα στο οποίο θα εγκατασταθούν έχει τα παρακάτω χαραακτηριστικά:
Athlon 64 3500+
nForce 4 chipset,
1,5 giga RAM
40 + 120 HDDs
Geforce 7600GS
DVD + DVDr συσκευές.
Δεν νομίζω να χρειάζομαι τίποτε παραπάνω για το Ubuntu.
EDIT: Και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω: Αξίζει τον κόπο η όλη μετάβαση; Σημείωση ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα games, εκτός από τους Emulators εννοείται!
1). Έχει προβλήματα με το nForce chipset;
2). Υπάρχουν δύο εκδόσεις, 32 και 64 bit. Τι έχετε ακούσει για το 64άρι; Παίζει καλά ή θα φάμε τα κολλήματα της ζωής μας;
3). Pls ποστάρετε τα αντίστοιχα προγράμματα για web browser, download managers, office (φαντάζομαι το open office) προγράμματα εγγραφής δίσκων και τα λοιπά, και πάνω από όλα τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίσατε.
4). E, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι emulators από το προσκύνιο. Πείτε κι εδώ την γνώμη σας.
Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να ασχοληθώ με Linux και βλέπω πως καιρός είναι να μάθουμε σιγά σιγά να το δουλεύουμε όλοι μας. Νισάφι πια με την Μ$.
To μηχάνημα στο οποίο θα εγκατασταθούν έχει τα παρακάτω χαραακτηριστικά:
Athlon 64 3500+
nForce 4 chipset,
1,5 giga RAM
40 + 120 HDDs
Geforce 7600GS
DVD + DVDr συσκευές.
Δεν νομίζω να χρειάζομαι τίποτε παραπάνω για το Ubuntu.

EDIT: Και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω: Αξίζει τον κόπο η όλη μετάβαση; Σημείωση ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα games, εκτός από τους Emulators εννοείται!