Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Oύτε καν αλλά δεν ήταν και ταινίες σπάνιες που δεν υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή. Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες από αυτές τις λίγες που έχω.Ελπίζω να τις ψηφιοποίησες πριν τις ξεφορτωθείς.
Σκέφτομαι να κρατήσω μόνο το the day i became a woman απο αυτές της φωτοΤι ταινιάρες όλες!
Γιατί δεν τις ψηφιοποιείς;Σκέφτομαι να κρατήσω μόνο το the day i became a woman απο αυτές της φωτο
Σιγά μην κάτσω να τις ψηφιοποιήσω…από τη στιγμή που όπως είπε και ο @Chris27 τις βρίσκεις ονλάιν δεν έχει νόημα..θα ψηφιοποιούσα κάτι γραμμένες με καρτούν και Μουσικόραμα που «απεβίωσαν»…Όσο για VHS είχαμε τελευταία ένα απλό Blue Sky σε περίπτωση που θέλαμε να τις τεστάρουμε και να τις δούμε και πήγε ο bro και το χάρισε χωρίς να με ρωτήσει..(οπότε με βλέπω να κρατάω επιλεκτικά μερικές για ενθύμιο)Γιατί δεν τις ψηφιοποιείς;
Εγώ, το 2017 έκανα τη βλακεία και πέταξα ένα video JVC που είχαμε από το 1986. Το μετάνιωσα αλλά ήταν ογκώδες και δεν είχα που να το βάλω. Βλακεία μου.
Αν σε εξυπηρετει το Shinton VHS player ευχαριστως να στο στειλω.VHS είχαμε τελευταία ένα απλό Blue Sky σε περίπτωση που θέλαμε να τις τεστάρουμε και να τις δούμε και πήγε ο bro και το χάρισε χωρίς να με ρωτήσει
Να σαι καλά, το εκτιμώ.. Μάλλον προσανατολίζομαι πλέον στο να κρατήσω επιλεκτικά μερικές βιντεοκασέτες. Δεν με βλέπω να ασχολούμαι καθόλου περαιτέρω. Σίγουρα θα φανεί πιο χρήσιμο στους σινε-λατρεις.Αν σε εξυπηρετει το Shinton VHS player ευχαριστως να στο στειλω.
Δεν λεω οτι σημερα θα δει ταινιες καποιος σε βιντεο, αλλα ειναι συσκευες που μας συντρφεψαν για μεγαλη χρονικη περιοδο και τους αξιζει μια θεση στο "ρακ" μας. Προσωπικα το βιντεο με εβαλε στον υπεροχο κοσμο του home cinema.