Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
E,εδώ που τα λέμε,αν σου έβγαζαν και πρόβλημα μόλις στον 1.5 μήνα,θα ήταν για κλωτσές η WD !!!markk είπε:Εδώ και 1,5 μήνα δουλεύουν οκ και οι 2 και δεν έχω κανένα παράπονο.
Ωραία στοιχήματα βάζω!!!!manos426f είπε:Οφείλω να πω εδώ πάντως,ότι τον παρακάτω δίσκο έχω βάλει στοίχημα να τον έχω σε λειτουργία (κι έχοντας έτοιμο φυσικά το λειτουργικό σε image file,αλλά και σε άλλον δίσκο,για όποτε γίνει αυτό) έως ότου "σκάσει"![]()
![]()
Daytime Dreamer είπε:Εχω παρει ολες τις μαρκες σχεδον ... ολοι χαλανε!
Και στο επόμενο laptop με δύο σκληρούς μη σου πω.......Paspartoo είπε:RAID1 σε "προσωπικο" pc ?
Εισαι σιγουρος για αυτο που λες ?Γιατί 1) δεν είναι ασφαλές όσο το raid1
Μα εννοειται οτι εκανα πλακα - ειναι υπερβολικο εως ατοπο να συστηνει καποιος λυσεις RAID για οικιακο υπολογιστη - εκτος και αν ο οικιακος αυτος ειναι και επαγγελματικος ταυτοχρονα.2) θες τουλαχιστον 3 δίσκους, και 3) πρέπει και ο controller να το υποστηρίζει.
Όχι λιγάκι Φώτη,πάρα πολλή από την αξιοπιστία της και χιλιάδες πελάτες!Fotis_kfor είπε:με το πρώτο firmware που βγάλανε να το διορθώσουνε τα κάνανε χειρότερα, πιστεύω πως λιγάκι έχασε την αξιοπιστία της και αρκετούς πελάτες.
Xα,χα, Quantum Bigfoot !!!!0raid είπε:quantum , τι μου θύμισες , ακόμα έχω έναν Quantum Bigfoot 6.4GB!! , κάπου στην ντουλάπα μου!!