Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
καλώς, ευχαριστώ pooky, κάποια στιγμή θα το πάρω απόφαση και θα το ανοίξω για το γαμoτο, γιατί δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα βγάλω άκρηPooky είπε:Κύκλωμα γραφικών μου μυρίζει.
Πάντως ακόμα και έτσι κράτα το για ανταλλακτικά και χτύπα ένα ακόμα. Αξίζει το κόπο με τα 1000.
Αν θες να το ανοίξεις, οδηγίες υπάρχουν στο net πάμπολλες, πάντως.
η αλήθεια είναι πως όχι AmigosAmigos είπε:να πω μια βλακεία? σε άλλη τηλεόραση το έβαλες
Για μεταφορικα ανεφερα το ποσο Amigo, οχι για την ακριβη αξια του δεματος. Αυτη δεν αναφερεται και απλα βαζεις ενα ευτελες ποσο 2-5$ και με ενδειξη gift. Ετσι περναει κατω απο το ρανταρ..Amigos είπε:παιδιά οι εξατμίσεις του παιδιού κάνανε 400 ευρώ (Ελλάδα 2000ευρω) και ούτε τελωνείο ούτε τίποτα ..
Δικαιολογείται να κάνει reset μόνο του? :shake:Pooky είπε:Όσο για τη ποιότητα κατασκευής του DC θα διαφωνήσω κάθετα. Οι κονσόλες έχουν δέκα χρόνια στην πλάτη τους και μια μικρή επισκευή τη χρειάζονται φυσιολογικά.
τα reset για να πάψουν αν σας τύχη κάντε το εξής.. εκεί που ενώνετε το τροφοδοτικό μέσα με την μητρική κολλήστε της επαφές με καλάι.. ναι εκεί που θηλυκώνει για να γίνετε ποιο καλή επαφή και είστε κομπλέ..Shinobi είπε:Δικαιολογείται να κάνει reset μόνο του? :shake:
Πωωωωωπω γκαντεμιά... το αγαπημένο μου παιχνίδι στην κονσόλα μου...trabakoulas είπε:η γκαντεμιά είναι ότι το ένα από αυτά τα games είναι το Under Defeat που ήταν από τους κύριους λόγους και η αφορμή για να πάρω το dreamcast![]()