Λοιπόν παίδες νεότερα από το μέτωπο!
Κάθισα σήμερα κι έκανα το χειρουργείο, αντικατέστησα τα thermal pads του DC με κομμάτια akasa adhesive tape ίδιου μεγέθους, αφού καθάρισα πρώτα τις επιφάνειες όπου θ'ακούμπαγε από λιπαρότητα και οτιδήποτε άλλο
επ'ευκαιρίας καθάρισα πάλι το μάτι με μπατονέτα/οινόπνευμα και πείραξα πάλι το ποτενσιόμετρο του drive, το γύρισα αριστερόστροφα όσο μπορούσα,δηλαδή μείωσα τις στροφές (υποτίθεται ότι αυτό κάνει, ποιος ξέρει αν όντως ισχύει
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
)
Έδεσα πάλι το DC και με την πρώτη δοκιμή όλα φαίνονται μια χαρά, προχωράω τις πίστες στο Under Defeat χωρίς κανένα πρόβλημα
Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα εξαφανιζόταν το πρόβλημα, αλλά να που μου έκατσε
Δεν είμαι και σίγουρος αν έπαιξε ρόλο και ο καθαρισμός πάλι του ματιού, η ρύθμιση στο ποτενσιόμετρο ή η αλλαγή των thermal pads με την tape της akasa
Αλλά το θέμα είναι ότι δουλεύει!!! :2beers:
Τώρα παρά την χαρά μου, η οποία όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη, που επιτέλους θα μπορέσω να χαρώ το Under Defeat, κρατάω μια πισινή μήπως σε μερικές μέρες μου κάνει πάλι τα ίδια
Γιατί και όταν μου είχε έρθει από ebay μια χαρά ήταν στην αρχή αλλά μετά από λίγες μέρες/καμια βδομάδα, μου έκανε αυτά που μου κάνει
Οπότε η εγχείρηση πέτυχε, αλλά περιμένουμε να περάσουν λίγες μέρες να σταθεροποιηθεί ο ασθενής για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα!
Για τυχόν αλλαγές στην κατάσταση της υγείας του θα βγει ανακοίνωση
Ελπίζω να μην απογοητευτώ σε μερικές μέρες πάλι...
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας, τις συμβουλές και την συμπαράσταση σε αυτές τις δύσκολες ώρες!! :thanx2: