Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επειδή ακριβώς ακόμα δέν κυκλοφόρησε η κονσόλα, και μιλάμε για το ίδιο Batman που είναι στα ράφια εδώ και πολύ καιρό για τις υπόλοιπες κονσόλες (οι περισσότεροι το έχουν τερματίσει δύο και τρείς φορές), υπάρχει θέμα. Όσο για το Mario, φυσικά και θα μπορούσε να το τρέξει οποιαδήποτε κονσόλα. Ακόμα και το Dreamcast. Ένα 2d platform είναι, έλεος. Φυσικά δέν με χαλάει το ότι είναι 2d και oldschool, και το rayman origins φοβερό ήταν και ας βγήκε φέτος, αλλα άς μήν ξαναλέμε τα ίδια.

Υπάρχει τρομερή νευρικότητα στην Nintendo μετά την απογοήτευση που προσέφερε στην τελευταία E3, και θα πρέπει να προικίσει γρήγορα (και καλά) την κονσόλα πρίν αυτή φτάσει στα ράφια, αλλιώς την βλέπω να μένει εκεί. Ακόμα υπάρχει σύγχηση και στους developers, με τους μισούς να λένε είναι "ακόμα ένα xbox 360" και τους άλλους μισούς να λένε "υπάρχουν πολλές δυνατότητες" για το Wii U. Προχθές είχα μιά συζήτηση με άρρωστο νιντεντάκια (πωλητή σε γνωστό κονσολομάγαζο) και μου έλεγε ακόμα και αυτός πόσο ξενερωμένος είναι με το νέο Wii. Είναι περίεργο το κλίμα και πιστεύω ότι μόνο με μπομπάτα exclusives που θα συνοδεύουν την κονσόλα κατα το λανσάρισμα θα υπάρχει ελπίδα για συνέχεια.

Other_Reality είπε:
Επειδή ακριβώς ακόμα δέν κυκλοφόρησε η κονσόλα, και μιλάμε για το ίδιο Batman που είναι στα ράφια εδώ και πολύ καιρό για τις υπόλοιπες κονσόλες (οι περισσότεροι το έχουν τερματίσει δύο και τρείς φορές), υπάρχει θέμα. Όσο για το Mario, φυσικά και θα μπορούσε να το τρέξει οποιαδήποτε κονσόλα. Ακόμα και το Dreamcast. Ένα 2d platform είναι, έλεος. Φυσικά δέν με χαλάει το ότι είναι 2d και oldschool, και το rayman origins φοβερό ήταν και ας βγήκε φέτος, αλλα άς μήν ξαναλέμε τα ίδια.
Υπάρχει τρομερή νευρικότητα στην Nintendo μετά την απογοήτευση που προσέφερε στην τελευταία E3, και θα πρέπει να προικίσει γρήγορα (και καλά) την κονσόλα πρίν αυτή φτάσει στα ράφια, αλλιώς την βλέπω να μένει εκεί. Ακόμα υπάρχει σύγχηση και στους developers, με τους μισούς να λένε είναι "ακόμα ένα xbox 360" και τους άλλους μισούς να λένε "υπάρχουν πολλές δυνατότητες" για το Wii U. Προχθές είχα μιά συζήτηση με άρρωστο νιντεντάκια (πωλητή σε γνωστό κονσολομάγαζο) και μου έλεγε ακόμα και αυτός πόσο ξενερωμένος είναι με το νέο Wii. Είναι περίεργο το κλίμα και πιστεύω ότι μόνο με μπομπάτα exclusives που θα συνοδεύουν την κονσόλα κατα το λανσάρισμα θα υπάρχει ελπίδα για συνέχεια.
Kατσε λιγο ρε φιλε.Δεν μιλαμε εδω για το αν κυκλοφορει το batman arkham city στα ραφια εδω και καιρο η αν το εχουν τερματισει μεχρι τωρα ωσοι το εχουν 2 και 3 φορες.Μιλαμε για τα γραφικα και οτι το παιχνιδι συμφωνα με τα συγκριτικα ειναι καλητερο απο της αλλες εκδοσεις.Και απο την αλλη δεν εχουν ολοι ps3 η xbox360 για να το εχουν παιξει.Αλλοι εχουν μονο Wii και δεν το εχουν παιξει ποτε οποτε αυτοι θα το αγορασουν.Δεν θα δωσει 50-60 ευρω για να το παρει καποιος που το εχει ηδη σε καποια αλλη κονσολα.Και πως γεινεται να αντιλαμβανεστε ολοι το τι γεινεται μεσα στην NINTENDO και οτι υπαρχει νευρικοτητα.Αμα ειστε στελεχοι της NINTENDO πειτε το να το ξερουμε μπας και μας φερετε κανενα παιχνιδι κουτρα.Δηλαδη η NINTENDO απογοητευσε στην E3 ενω οι αλλοι δυο σκορπισαν κυματα ενθουσιασμου στο λαο και δεν προλαβαινουν να φτιαχνουν κονσολες απο την πολυ ζητηση.Εδω η sony για το τραγικο vita δεν εδειξε σχεδον τιποτα υποστηριξη μηδεν την δτιγμη που στο 3DS κυκλοφορει η μια αποκλειστικοτητα μετα την αλλη.Ωσο για τους Developers απο τους 10 πχ βγηκαν 2 και ειπαν τα δεικα τους ε δεν θα πιστεψω εγω αυτους οι καποιους ανωνυμους Developers αλλα θα πιστεψω αυτους που βγαινουν και μιλανε με ονοματεπωνυμο και εκπροσωπουν μεγαλες εταιριες.
Ναι και γω δεν ενθουσιαστηκα απο την E3 και δεν ενθουσιαστηκα οχι γιατι δεν μαρεσαν αυτα που ειδα αλλα το wiifit το NINTENDO LAND κτλ εμενα δεν με νοιαζουν.Αλλους ομως τους αρεσουν αυτα.Οχι ομως και να δυσανασχετη καποιος γιατι δεν ειδε πχ καινουριο zelda για το wii U γιατι μονο καποιος με μυαλο ραδικιου θα περιμενε οτι θα δει καινουργιο zelda την στιγμη που λιγους μηνες πριν κυκλοφορησε το skyward sword.Kαι δεν γεινοταν να εμφανισουν καινουργιο star fox,metroid,mario kart,donkey kond και γενικα ολα τα first party διαμαντια που εχει η NINTENDΟ.Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο τοτε ειναι αξιος της μοιρας του.Ναι δεν γεινεται να αρεσε σε ολους η παρουσιαση στην E3 αλλα να μιλανε με επειχηρηματα γιατι δεν τους αρεσε και οχι για παραλογα πραγματα που δεν ηταν δυνατων να γεινουν.

Βασίλη κακά τα ψέματα πρέπει να είναι με χάπια στη Ninty από το άγχος και τη προσμονή. Μη τα λέμε όλα όπως μας συμφέρει. Παίζει το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή.

Πάντως ότι γραφικά και να έχει (εμένα και πολλούς που συζήτησα μας καλύπτει άνετα το υπάρχον 360, αν θέλω γραφικά και ισχύ ξαναρχίζω με τα pcs) και όσα Μάριο ή Χούλιο και να βγάλει στην αρχή, αν η ΤΙΜΗ της είναι υψηλή θα πάει άκλαφτη. Και ένα άσχημο ξεκίνημα θα την κάνει Gamecube 2.

Όσο για τα παιχνίδια, θα την αποκτήσω μόνο για τα exclusives τελικά, όπως και το Wii. Τα υπόλοιπα θα συνεχίσω να τα παίζω στο 360, βαριέμαι να φτιάχνω συλλογή από την αρχή. Και όταν κυκλοφορήσει το 720 ή whatever και είναι όπως το θέλω (μτχ και χωρίς προβλήματα) σε ένα έτος από τη κυκλοφορία του θα το αποκτήσω και αυτό σαν πραγματική next gen κονσόλα. Η ανάλυση δεν μου λέιε τίποτε όσον αφορά το HD. Είμαι πια συνηθισμένος σε 2440 ή 2880 από τα Mac θεωρώ την full HD ανάλυση πολύ ανύπαρκτη σαν μέσο σύγκρισης.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι τα παιχνίδια που έχω στο 360 εδώ και καιρό ΔΕΝ τα αγγίζω στο Wii U ούτε και αν πέσουν στα 10 ευρώ.

Δεν ισχύει και το επιχείρημα "δεν έχουν όλοι 360, μερικοί έχουν μόνο Wii". Αν η Ninty βασιστεί σε αυτό το κοινό, το έχει κλείσει το μαγαζί, οι περισσότεροι Wii gamers το έχουν και τρώει σκόνη και ούτε που ενδιαφέρονται αν έρθει νέο. Οι casuals έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, back to hardcore gaming. (Και αυτό φαίνεται από τον classic controller, το Wii pad είναι φούσκα μόνο από τη διάρκεια των μπαταριών) .

Ρε γιωργο ενα μολυβι να κυκλοφορουσε καποιος στην αγορα αγχος θα ειχε για την πορεια του ειναι λογικο αυτο.Οχι ομως οτι εχει αγχος λογο της παρουσιασης της στην E3 μην τρελαθουμε κιολας.Και δεν ειπα οτι θα βασιστει στο κοινο που εχει μονο wii αλλα οτι υπαρχει κοσμος που δεν εχει xbox 360 και ps3 αλλα εχει μονο wii και θα θα συνδιαζε την αγορα του Wii U με αυτα τα παιχνιδια για να τα παιξει.Εμενα ουτε συλογες με νοιαζουν ουτε τιποτα και απο οπου μπορω να ελαφρυνω την τσεπη μου θα το κανω και το batman arkham city δεν το εχω ασχετα που εχω xbox360 και ps3 και εχουν πανω 5 δαχτυλα σκονη το καθενα.Το εχω παιξει ομως.Ε στο Wii U θα το παρω ομως.Και ποτε δεν λεω οτι με συμφερει παροπηδες εγω δεν φοραω και εχω κραψει και πολυ ασχημα την NINTENDO δεκαδες φορες.Επειδη ομως εχει πεσει χοντρος πολεμος στην NINTENDΟ τελευταια χωρις λογο μαλιστα ε οποιος λεει πραγματα χωρις επειχηρηματα και μιαλω γενικα δεν μιλα για ατομα απο δω μεσα τοτε θα με βρει απεναντι του.

ΟΚ, μαζί σου κι εγώ. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει η συλλογή και σίγουρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σκάσω 60άρια σε παιχνίδια που ήδη τα έχω ή τα βρίσκω μτχ για 10 και 15 ευρώ στο 360 (ή στο PS3 όποιος γουστάρει) . Και σίγουρα ένα cross platform παιχνίδι θα το πάρω στο 360 και όχι στο Wii U, χάρην συλλογής και μόνο. Μιλάω για μένα αποκλειστικά, μη παρεξηγηθείς. Όσο και αν γουστάρω την Ninty το 360 με βόλεψε τέλεια με το pad που διαθέτει (αν με βόλευε το PS3 θα έπαιζα με αυτό ) αντίθετα το Wii με χάλασε σε μεγάλο βαθμό με το Wii mote μια και σίγουρα δεν θα μπορούσα να παίξω 6ωρα με αυτό το πράγμα.

Θα δω βέβαια και από κοντά τη κονσόλα πριν πάρω τελικές αποφάσεις. Το Mario στο Wii U είναι όνειρο όμως!!!!!!!

Οχι ρε αλανι τι να παρεξηγηθω μουχαμπετι κανουμε εξαλου.Εννοοιται οτι και γω ενα παιχνιδι που θα το ειχα στο xbox360 δεν θα το ξανααγοραζα για το Wii U.Η πχ εγω που δεν κανω συλογες τα παιρνω σε οποια κονσολα με καπνισει.Εσυ εννοοιται οτι αφου κανεις συλογη θα το παρεις στο xbox360.Παντως φιλε το εχω πει και γω χιλιες φορες οτι απεχθανομαι το Wiimote.Eκτος απο τα super mario galaxy η το super mario bros που παιζεται με το Wiimote αλλα σε στυλ χειρηστηριου NES δεν ευχαριστηθηκα και γω κανενα αλλο παιχνιδι.Ειδικα τα zelda που ειναι τα αγαπημενα μου παιχνιδια με το ζορι τα τερματισα λογο του wiimote.Ειχα φαει τον τοπο να βρω το zelda twilight princess για το game cube να το απολαυσω με το gamepad αλλα εδω που μενω δεν ηρθε.Τελικα καταφερα να το παιξω με αλλον τροπο και τωρα το απολαμβανω στην Game cube εκδοση με Gamepad.

Με τι τρόπο το έπαιξες τελικά; Emu; Δεν μου αρέσουν οι emus και τους έσβησα όλους από το pc. Αυτό που έμεινε τέλος πάντων, ο Φρανκενστάιν με 4 λειτουργικά. Όσο για τα DOS παιχνίδια,

http://boxer.washboardabs.net/

pooky(1) είπε:
Με τι τρόπο το έπαιξες τελικά; Emu; Δεν μου αρέσουν οι emus και τους έσβησα όλους από το pc. Αυτό που έμεινε τέλος πάντων, ο Φρανκενστάιν με 4 λειτουργικά. Όσο για τα DOS παιχνίδια,
http://boxer.washboardabs.net/
Στο ιδιο το Wii φιλε το επαιξα.Απλα οπως ειπα ειναι η εκδοση για Game Cube.Παντως ολοι οι emulators γενικα που εχει το Wii ειναι φανταστικοι.

Ακομα ενα βιντεο απο το pikmin 3.Mιλαμε το παιχνιδι ειναι φανταστικο.Ακομα και με την καμερα του τυπου που τραβαει φαινεται υπεροχο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky(1) είπε:
...Και αυτό φαίνεται από τον classic controller, το Wii pad είναι φούσκα μόνο από τη διάρκεια των μπαταριών...
Σχετικά με το Wii U pro Controller βγήκε βρώμα ότι η Activision πίεσε την Nintendo να το βγάλει, διαφορετικά δέν θα έβγαζε call of duty (ή αντίστοιχα hardcore games) στο Wii U. Aπο την μία τα σιχαίνομαι τα COD, απο την άλλη άν αυτό ισχύει τότε η Nintendo πραγματικά δέν ξέρει τί της γίνεται και πιστεύει ότι θα την βγάλει καθαρή όπως και να έχει. Παίζει να είναι και βλακείες του Pachter όλα αυτά, αλλα έχει άκρες ο τύπος οπότε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Το δημοσίευμα στο EDGE :

http://www.edge-online.com/news/nintendo-made-wii-u-pro-controller-secure-call-duty

Δεν ξέρω αν γίνει δεύτερο Gamecube το Wii U. Έχει ένα χρόνο όμως να πείσει ως η νεότερη κονσόλα της επόμενης γενιάς, οπότε ας μην την καταδικάζουμε. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα πουλήσει, όσο το Wii.

Παρατηρώ, απο την άλλη ένα άλλο άγχος των tech-freaks. Μία περίεργη αγωνία να καταδείξουν ότι το Wii U, δεν θα πετύχει το σκοπό του, που είναι να ξαναγίνει hardcore κονσόλα και να αποκτήσει third-party support. Το πετύχει, δεν το πετύχει, το σίγουρο είναι ότι η Ninty θα βγάλει μπόλικα exclusives απο τα πολλά πετυχημένα franchises. Πολλοί, θα την αγοράσουν και μόνο για αυτό.

It`s all about the game, για τους Νιντενντάκηδες.

divined είπε:
Δεν ξέρω αν γίνει δεύτερο Gamecube το Wii U. Έχει ένα χρόνο όμως να πείσει ως η νεότερη κονσόλα της επόμενης γενιάς, οπότε ας μην την καταδικάζουμε. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα πουλήσει, όσο το Wii.
Παρατηρώ, απο την άλλη ένα άλλο άγχος των tech-freaks. Μία περίεργη αγωνία να καταδείξουν ότι το Wii U, δεν θα πετύχει το σκοπό του, που είναι να ξαναγίνει hardcore κονσόλα και να αποκτήσει third-party support. Το πετύχει, δεν το πετύχει, το σίγουρο είναι ότι η Ninty θα βγάλει μπόλικα exclusives απο τα πολλά πετυχημένα franchises. Πολλοί, θα την αγοράσουν και μόνο για αυτό.

It`s all about the game, για τους Νιντενντάκηδες.
Φιλε Divined τα ειπες ολα.Αυτα ακριβως λεω και γω.Εχουν φαγωθει ολοι οτι δεν θα πετυχει και δεν θα πουλησει και δεν,δεν,δεν,δεν,δεν.Φτανει πια ρε μαγκες περιμενετε να κυκλοφορησει και θα δουμε τι θα γιννει.Τα πλεονεκτιματα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα μειονεκτηματα για το Wii U και την NINTENDO.Κυκλοφορει επιτελους κονσολα ισχυρη που δεν θα αποτρεψει τον κοσμο να στραφει σε αλλες λυσεις και σε κατι πιο ιχυρο,πρωτη φορα που οι third party ετρεξαν απο την αρχη να κυκλοφορησουν τα παιχνιδια τους για την NINTENDO κατι που υστερουσε παρα πολυ το Wii,κυκλοφορησαν και κανονικο gamepad οχι mono το tablet και σικεμε κανταρ αν της το προτεινε η activision κτλ το θεμα ειναι οτι ΤΟ κυκλοφορησε.Αυτος ο patcher με την NINTENDO εχει εμονη μια ζωη ολα ασχημα τα βλεπει δεν θυμαμαι εγω να ειπε ποτε καλο λογο για την NINTENDO.Και φυσικα δεν θα παρω την δεικη του εκδοχη αλλα της NINTENDO που ειπαν οτι ακουσαν την φωνη των οπαδων γιαυτο και αποφασισαν να κυκλοφορησουν και το pro controller.Με τους περισσοτερους κορυφαιους third party τιτλους στο Wii U και με της φανταστικες αποκλειστικοτητες που μονο η NINTENDO εχει οταν θα αρχισουν να κυκλοφορουν τοτε θα δουμε ολοι τι θα γιννει γιατι και μονο το βιντεο του HD ZELDA μας εκανε ολους να μας τρεχουν τα σαλια.

Other_Reality είπε:
διαφορετικά δέν θα έβγαζε call of duty (ή αντίστοιχα hardcore games)
Hardcore game το CoD? Σοβαρά τώρα, hardocore game το CoD? Μήπως βγήκε κάποιο CoD που δεν το ξέρω ρε παιδιά? :P

Συμφωνα με δηλωσεις του Mike Gamble της Bioware η εκδοση του Mass effect για το Wii U θα περιλαμβανει ολα τα DLC που εχουν κυκλοφορησει ως τωρα μαζί φυσικα με το Extended Cut ending και το Earth DLC.Επισης οι δημιουργοι του φανταστικου World Of Goo ανακοινωσαν οτι το καινουριο τους project που ονομαζετε Little inferno θα ειναι αποκλειστικο για το Wii U ωσον αφορα της κονσολες.

Να και το ''περιεργο'' πρωτο trailer του παιχνιδιου.

[video=youtube;-0TniR3Ghxc]

Kαι τι έγινε? Αν είναι τόσο καλό όσο το World of Goo, δεν πα να είναι και σαν GBA.... Πάντως εγώ στο PC θα το παίξω και πάλι καλά που είναι έτσι μιας και έχω παλιό PC :P

Imgema είπε:
Hardcore game το CoD? Σοβαρά τώρα, hardocore game το CoD? Μήπως βγήκε κάποιο CoD που δεν το ξέρω ρε παιδιά? :P
Έτσι συνηθίζεται να λέγονται αυτά τα FPS. Ούτε εγώ συμφωνώ, εξάλλου γράφω ότι τα σιχαίνομαι κιόλας. Απο την άλλη δέν το λές και casual. Ντάξει, mainstream σίγουρα.

COD mainstream - hardcore για το on-line και μόνο. Τα μαζεύω στη συλλογή γιατί μου αρέσουν πολύ λόγω της βίας που περιέχουν. Φυσικά είναι πιο hardcore από το cooking mama και τα dance - dance revolution αλλά και τα πάσης φύσεως ηλίθια games που ταίζεις άλογα και μαζεύεις αχλάδια.

Καλά έκαναν και πίεσαν τη Ninty να βγάλει classic controller αλά 360. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε, το πείραμα καλό ήταν όσο κράτησε, χοροπηδήσανε τα τροφαντά 14χρονα γύρω από τους καναπέδες, βέλασαν όσο βέλασαν σαν κατσίκια, γκάριξαν οι γονείς επειδή σπάσαν τις 55άρες tv με το wii mote σαν γαϊδούρια, αρκετά με τη ζωολογία και την άγρια φύση, πάμε το gaming όπου πρέπει να είναι: Στο pad.

pooky(1) είπε:
COD mainstream - hardcore για το on-line και μόνο. Τα μαζεύω στη συλλογή γιατί μου αρέσουν πολύ λόγω της βίας που περιέχουν. Φυσικά είναι πιο hardcore από το cooking mama και τα dance - dance revolution αλλά και τα πάσης φύσεως ηλίθια games που ταίζεις άλογα και μαζεύεις αχλάδια.
Καλά έκαναν και πίεσαν τη Ninty να βγάλει classic controller αλά 360. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε, το πείραμα καλό ήταν όσο κράτησε, χοροπηδήσανε τα τροφαντά 14χρονα γύρω από τους καναπέδες, βέλασαν όσο βέλασαν σαν κατσίκια, γκάριξαν οι γονείς επειδή σπάσαν τις 55άρες tv με το wii mote σαν γαϊδούρια, αρκετά με τη ζωολογία και την άγρια φύση, πάμε το gaming όπου πρέπει να είναι: Στο pad.
Συμφωνω σε ολα.Απλα να δηορθωσω κατι ωστε να μην πλανατε στον αερα.Καμια Activision δεν πιεσε την NINTENDO και την απειλησε οτι δεν θα βγαλει call of duty,σιγα μην καθοταν ολοκληρη NINTENDO να κρεμετε απο την Activision και την καθε Activision.Aυτο ηταν μια βλακεια του κομπλεξικου patcher που ποτε δεν εχει πει κατι καλο για την NINTENDO μονο και μονο για να κλεψει της εντυπωσης οπως κανει παντα.Γιαυτο και χθες η προχθες δεν θυμαμαι καλα με δηλωσεις του ειπε οτι ποτε δεν το ειπε αυτο απλα απο μονος του εβγαλε αυτο το συμπερασμα.Η NINTENDO και μονο η NINTENDO καταλαβε το λαθος της ακουσε την φωνη των οπαδων και επιτελους κυκλοφορει και κανονικο gamepad.Eδω εγω που και ολα τα παιχνιδια του πλανητη να εξαφανιζοταν και να υπηρχε μονο το Zelda τα twilight princess και skyward sword τα τερματισα απο αγγαρια μονο και μονο για το απαισιο Wiimote.

Συνεντευξη

"The pricing of Wii U is going to be one of the most important elements when it is going to be launched," he says. "The environment is different. Wii U is going to be launching in a different environment than when the Wii was launched. Also, the involvement surrounding [mobile and social] businesses is different than several years ago."

"We have not changed our strategy. In other words, we just do not care what kind of 'more beef' console Microsoft and Sony might produce in 2013. Our focus is on how we can make our new console different than [others]."

http://www.gamasutra.com/view/news/174292/Nintendos_Iwata_Being_first_to_market_isnt_important.php

Στο Chicago Wii U Experience tour επιβεβεωθηκε απο την NINTENDO οτι τα Assassins creed III και Batman Arkham city θα τρεχουν στα 1080p.Aρχισαν τα οργανα λοιπον και ανυπομονουμε ακομα περισσοτερο για την μοναδικη Full HD κονσολα αυτη την στιγμη.

Πίσω
Μπλουζα