Δες σε παρακαλώ πολύ τα hardware specs του xbo60 και του wii u και πες μου:metalcandyman είπε:Την γνωμη μου για την micro$oft δεν την λεω γιατι ειναι η χειροτερη και ουτε το xbo60 με τραβηξε παρα τα καποια κΛα παιχνιδια που εχει.Αλλα οχι και μοιαζη το Wii U με το xbo60.Οχι και ισα και ομοια η κορυφαια εταιρια videogames ολων τον εποχων με μια εταιρια που βγαζει software και windows.Δεν γεινεται να συγκρινουμε την ...... με την βουρτσα.Τα γουστα του καθενως ειναι σεβαστα αλλα να παταμε στην γη οταν συγκρινουμε καποια πραγματα.
Θες να καταλάβεις οτι λέγοντας "είναι παρόμοια στο hardware" εννοώ οτι θα είναι πιο εύκολο το port τον παιχνιδιών στο wii u; Αυτό εσύ το θεωρείς κακο;! Και ναι συνεργάζεται αλλά με chip σχεδιασμένο ειδίκα απο την ΑΤΙ για το gamecube, όχι κάποιο τις σειράς πχ. radeon κλπ. Άλλωστε είναι γνωστός ο "κομπλεξισμός" της ν με τα ειδικά σχεδιασμένα για τις κονσόλες τις chips απο το nes! Και σε ραμ να σου πω, περίμενα 2GB. Η τιμή της μνήμης είναι πλέον χώμα...metalcandyman είπε:Kαταρχην η NINTENDO συνεργαζεται με την AΤΙ απο το game cube και κατα δευτερον τι σχεση εχει που η αρχιτεκτονικη του Wii U μοιαζη με αυτη του xbo60.Καμια σχεση δεν εχει η μια κονσολα με την αλλη.Εβαλαν ισχυροτερη καρτα γραφικων και 512 παραπανω MB μνημη ram τι περιμενες δηλαδη να βαλουν 8GB μνημη καμια PNY NVIDIA QUADRO 4000 2GB και μετα να πουν πληρωστε ενα χιλιαρικο τωρα για κονσολα και αμα σας αρεσει;Aστα αυτα για της micro$oft και $ony που θα πουλησουν παλι της καινουργιες κονσολες του κανενα 700αρι ευρω και θα γκρινιαζετε ολοι.Οποιος ξερει την NINTENDO γνωριζει πολυ καλα οτι ακομα και αυτα τα specs που εχει το Wii U ειναι μεγαλο βημα γιαυτην.
Casualαδες,casual και masual εγω δεν ξερω τι θα πει και ουτε επαιξα ποτε μου farmville και τετοια μια ζωη ειμαι hardcore gamer.Εχω ολες της κονσολες που εχουν κυκλοφορησει αλλα στην τηλεοραση μου αυτη την στιγμη συνδεδεμενο ειναι μονο το Wii και καμια αλλη γιατι με καλυπτει πληρως στα παντα σε οτιδηποτε θελω να παιξω και καλυπτει και οποιονδηποτε αλλον εχει Wii και οχι επειδη εχει κατι wiifit και κατι Wii sing ειναι για διαφορετικο κοινο.Eχει τοσες παιχνιδαρες αλλα και ολη την βιβλιοθηκη του game cube που πραγματικα χανεις την μπαλα με τοσα παιχνιδια.Για ολα τα γουστα εχει παιχνιδια για ολους τους gamers και πραγματικες παιχνιδαρες και ολα αυτα σε μια κονσολα που σε ισχυ δεν εχει καμια σχεση με τον ανταγωνισμο και μια κονσολα που ειναι για πλακα πρωτη σε πωλησεις.Το αν καποιος που εχει Wii παιζει και farmville εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο αλλαδεν μπορει κανεις να βαλει ολους τους gamers σε ενα τσουβαλι και να πει οτι αυτη που εχουν wii ειναι ετσι οι αλλοι ειναι αλλιως κλπ.Ασχοληθητε πρωτα με το Wii παιξτε τα παιχνιδια που εχει και μετα μπορειτε να εχετε αποψη γιατι εγω προλογο και θεωρια απο ατομα που δεν εχουν ακουμπησει στην ζωη τους το wiimote εγω δεν τρωω.
Αυτό ξαναπές το! Το οτι είπα οτι μοιάζουν τα hardware, το ξαναλέω, δεν ήταν απαξιοτικό. Εύκολα ports μεταξύ των κονσολων για τα multiplatform και μετά μένει καθαρά στη μαγκιά της κάθε εταιρίας κατασκευής να στηρίξει το μηχάνημα με αποκλειστικούς τίτλους, σωστές τιμές και περιφεριακά.metalcandyman είπε:Φιλαρακι με φαινεται οτι μαζι μιλαμε χωρια καταλαβενουμε.
Αν το έλεγες γενικά, με συγχωρείς... Αλλιώς κατάλαβα... Να πω και του στραβού το δίκιο, το softmod wii είναι άλλο πράγμα. Το καλύτερο mediaplayer/emulation μηχάνημα που είχα πριν αγοράσω την hd tv μου. Τώρα είναι απλά emulation machinemetalcandyman είπε:Εγω για την παρτη μου μιλαω οτι με καλυπτει πληρως και οχι γενικα.Αμα δεν γουσταρεις εσυ να παιζεις jrpg και θες να παιζεις gears of war και god of war και το εχεις το wii να καθετε σικεμε κανταρ εμενα.Το Wii το εχω softmoded εχω βαλει οτι υπαρχει απο παιχνιδια σε nes,snes,mega drive,master system,pc engine εχω και ολα τα παιχνιδια που γουσταρω στο Wii αλλα και απο game cube και ειμαι αρχοντας.Και ποιος σε ειπε εσενα οτι ειμαι μεσα στο σπιτι σου και ξερω διαβασες πουθενα το ονομα σου μηπως.Για περιπτωσεις πολλες δεικες μου μιλαω για ατομα που ποτε δεν επαιξαν παιχνιδι στο Wii και μιλανε λες και τα εχουν παιξει ολα.
Εγώ ειδικά δεν απαξίωσα το wii u. Απλά δε μου άρεσαν 2-3 πράγματα και πραγματικά, έχω βαρεθεί το franchise της ν! Δε μπορώ άλλο μάριο και donkey kong (απο την άλλη, ένα καλό metroid δε θα με χαλούσε καθόλου!)! [ΑΣΧΕΤΟ] Το δικό σου το στόμα στάζει δηλητήριο όταν αναφέρεσαι σε καμια σέγκα, λες και σου έχει φάει μέρος απο το χωράφι σου ο σόνικ [/ΑΣΧΕΤΟ]metalcandyman είπε:Δεν γουσταρω να ακουω συνεχεια απαξιωτικα σχολια για το Wii λες και οι αλλοι απο τα 100 παιχνιδια που εχουν αξιζουν και τα 100 η για το Wii U που ακομα δεν κυκλοφορησε.Πεντακοσιες βλακειες υπαρχουν και στο xbo360 και στο ps3.Αμα εχει καποιος xbo60 η ps3 και δεν γουσταρει να παιζει first party βομβες που καμια αλλη εταιρια δεν εχει οπως zelda,super mario,star fox,metroid,pikmin,donkey kong,mario kart κλπ τοτε δεν υπαρχει λογος να παρει Wii U για να παιζει τα multiplatform παιχνιδια απλα με καλητερη σκεπη οπως ειπες και συ.Αν ομως καποιος δεν εχει xbo60 η ps3 γιατι δεν εχει και ολος ο κοσμος τοτε για πιο λογο να προτιμησει να παρει αλλη κονσολα και οχι Wii U που θα εχει τα περισσοτερα multiplatform oπως θα εχουν και οι αλλοι αλλα και τα first party της NINTENDO;Φυσικα αυτος θα παρει Wii U εκτος αν θελει να παιξει πχ ενα Halo οποτε θα παρει xbo60 και γενικα τα διαφορα αποκλειστικα που υπαρχουν και στης αλλες κονσολες.
Εννοείς στα γραφικά μόνο? Αν είναι για να δω εξελιγμένα γραφικά να πρέπει να παίζω Halo 5 και CoD 28 τότε προτιμώ τα γραφικά 5ετιας (και 20ετίας μην σου πω) αλλά τουλάχιστον εκεί θα έχω περισσότερες πιθανότητες να δω ένα παιχνίδι με περισσότερο βάθος και ενδιαφέρον. Πάντως αν ήθελα ντε και καλά τα πιο "εξελιγμένα" παιχνίδια απλά θα αγόραζα καινούριο PC.grinder είπε:Τελικά τι games θέλετε να παίζετε…5ετίας (1) ή εξελιγμένα (2);
Ανάλογα τα παιχνίδια που έχει το κάθε ένα. Δεν θα αγόραζα ποτέ κονσόλα για την κονσόλα. Χωρίς τα παιχνίδια είναι ένα άχρηστο μηχάνημα. Δεν πάει να έχει και πυρηνικό αντιδραστήρα να τρέxει την Unreal 4 στα 500 fps? Δεν θέλω μηχάνημα να τρέχει engines και graphic demos, θέλω ένα μηχάνημα που να μπορώ να παίζω τα games που μου αρέσουν.grinder είπε:Θέλετε να αγοράσεμε μηχάνημα ακριβό και ισχυρό (1) ή φθηνό και απαρχαιωμένο (2);;;
Ε ναι, όσο πιο εξελιγμένο και δυνατό είναι ένα hardware τόσο πιο ακριβό θα είναι. Όμως προσωπικά δεν αγοράζω κονσόλα για το hardware αλλά για το software. Τι να το κάνω το ακριβό και καλό hardware αν είναι να παίζω games που δεν μου αρέσουν? Προτιμώ να πάρω το φτηνό-μέτριο hardware στο οποίο θα έχω πιθανότητες να παίξω ένα καλό καινούριο Metroid, Starfox ή F-Zero.grinder είπε:Ο συνδυασμός 2 δε νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί…
Πολύ καλές τιμές, όντως. Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση;metalcandyman είπε:WIIU SYSTEM – GM – 11/11/12 $249.99
WIIU SYSTEM W/ – GM – 11/11/12 $299.99
WIIU SYSTEM 349 W/ – GM – 11/11/12 $349.99