Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Της τελευταιες μερες κυκλοφορει εντονα η φημη οτι πολυ Developers εχουν ματεωσει τα project τους για το psvita λογο των ανυπαρκτων πωλησεως που κανει παγκοσμιως και πως ολα αυτα τα projects οδευουν προς το Wii U.Τα μελοντικα projects θα κυκλοφορησουν κανονικα για το Wii U ενω αυτα που θα κυκλοφορουσαν τους επομενους μηνες θα ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα σε ψηφιακη μορφη απο το eshop του Wii U.Ακομα αυτο να δουμε και θα ειναι το τελευταιο καρφι στο φερετρο του psvita.

metalcandyman είπε:
Της τελευταιες μερες κυκλοφορει εντονα η φημη οτι πολυ Developers εχουν ματεωσει τα project τους για το psvita λογο των ανυπαρκτων πωλησεως που κανει παγκοσμιως και πως ολα αυτα τα projects οδευουν προς το Wii U.Τα μελοντικα projects θα κυκλοφορησουν κανονικα για το Wii U ενω αυτα που θα κυκλοφορουσαν τους επομενους μηνες θα ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα σε ψηφιακη μορφη απο το eshop του Wii U.Ακομα αυτο να δουμε και θα ειναι το τελευταιο καρφι στο φερετρο του psvita.
καταλαβαίνεις ελπίζω ότι αυτή είναι μια φήμη που δεν έχει λογική :P ,δύσκολο ένας developer να μεταφέρει ένα handheld oriented project σε μια οικιακή κονσόλα,να έλεγε στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες θα το καταλάβαινα.εκτός κι αν αναφέρονται στα παιχνίδια που δημιουργούνται για ψηφιακή πώληση,αλλά και πάλι,μετά από το ότι έπαθαν με το wii αυτού του είδους οι developers δύσκολο να εμπιστευτούν τα σημαντικά τους projects μόνο στο διάδοχό του...

είναι και το άλλο,από ότι έχω ακούσει οι πωλήσεις ψηφιακών αντιτύπων παιχνιδιών στο psvita πάνε πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα boxed,άρα γιατί να το εγκαταλείψουν εντελώς και να χάσουν μια πηγή εσόδων,πιο πιθανό είναι να κάνουν ΚΑΙ μεταφορά στο wiiu.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
οχι φιλε δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει λογικη αλλα καταλαβαινω οτι μια χαρα η φημη μπορει να γιννει πραγματικοτητα.Το γραφω και παραπανω οτι αν αυτο το πραγμα εχει εστω και μια πιθανοτητα να γιννει τα παιχνιδια θα διατιθονται σε ψηφιακη μορφη απο το Wii U eshop.Ωσο για το Wii δεν θα το βαζουμε στο ιδιο καζανι με το Wii U.To Wii σαρωσε σε πωλησεις σε σχεση με τους αλλους δυο και ας μην ειχε τους παρα πολλους σοβαρους third party τιτλους αλλα τωρα με το wii U αλαξε τρυπα το παλουκι και ολοι σχεδον οι third party κυκλοφορουν τα εμπορικα τους multiplatform στη καινουργια κονσολα της NINTENDO οποτε ασε το τι εγεινε με το Wii και κοιτα τι γεινεται με το Wii U.Σεβομαι την αναγκη σας να υπεραμυνθητε την αποτυχημενη σας αγορα του υπεραποτυχημενου και γεματο λογια και φανφαρες psvita αλλα δειτε τα πραγματα πως ειναι σταληθεια οτι ειναι ενα παντοδυναμο αλλα αποτυχημενο φορητο με μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου αξιολογα παιχνιδια που δεν εχει καμια σοβαρη υποστηριξη ουτε απο την ιδια την sony.Ενω απο την αλλη μερια υπαρχει ενα αδυναμο 3DS που ειναι γεματο ομως αποκλειστικοτητες εχει τεραστια υποστηριξη απο την NINTENDO και τωρα με την κυκλοφορια του 3DS XL η αντιστροφη μετρηση για το τραγικο psvita εχει ηδη αρχισει.

metalcandyman είπε:
οχι φιλε δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει λογικη αλλα καταλαβαινω οτι μια χαρα η φημη μπορει να γιννει πραγματικοτητα.Το γραφω και παραπανω οτι αν αυτο το πραγμα εχει εστω και μια πιθανοτητα να γιννει τα παιχνιδια θα διατιθονται σε ψηφιακη μορφη απο το Wii U eshop.Ωσο για το Wii δεν θα το βαζουμε στο ιδιο καζανι με το Wii U.To Wii σαρωσε σε πωλησεις σε σχεση με τους αλλους δυο και ας μην ειχε τους παρα πολλους σοβαρους third party τιτλους αλλα τωρα με το wii U αλαξε τρυπα το παλουκι και ολοι σχεδον οι third party κυκλοφορουν τα εμπορικα τους multiplatform στη καινουργια κονσολα της NINTENDO οποτε ασε το τι εγεινε με το Wii και κοιτα τι γεινεται με το Wii U.Σεβομαι την αναγκη σας να υπεραμυνθητε την αποτυχημενη σας αγορα του υπεραποτυχημενου και γεματο λογια και φανφαρες psvita αλλα δειτε τα πραγματα πως ειναι σταληθεια οτι ειναι ενα παντοδυναμο αλλα αποτυχημενο φορητο με μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου αξιολογα παιχνιδια που δεν εχει καμια σοβαρη υποστηριξη ουτε απο την ιδια την sony.Ενω απο την αλλη μερια υπαρχει ενα αδυναμο 3DS που ειναι γεματο ομως αποκλειστικοτητες εχει τεραστια υποστηριξη απο την NINTENDO και τωρα με την κυκλοφορια του 3DS XL η αντιστροφη μετρηση για το τραγικο psvita εχει ηδη αρχισει.
το wii το ανέφερα γιατί στη περίπτωσή του η nintendo φέρθηκε πολύ άσχημα ( =πολύ αυστηροί και παράλογοι όροι) στους indie developers του eshop,άρα δύσκολο να καταπιούν αμάσητα ότι έχει πει η nintendo για τη φιλικότητα της νέας υπηρεσίας,όταν καίγονται στο χυλό το λογικό είναι να φυσάνε και το γιαούρτι ;) .

και κατά τη γνώμη μου παραμένει "παράλογη" φήμη,όπως είπα κυρίως γιατί ουσιαστικά λέει για την ολοκληρωτική εγκατάλειψη μιας πηγής εσόδων,το πιο πιθανό παραμένει να βγει ΚΑΙ για wiiu/psn κτλ .

πέρι multiplatform,αυτό είχε γίνει από τη τωρινή γενιά που οι περισσότεροι τίτλοι έγιναν Multiplatform,τώρα απλώς θα προστεθεί μια πλατφόρμα ακόμα,so what :) .

metalcandyman είπε:
.Σεβομαι την αναγκη σας να υπεραμυνθητε την αποτυχημενη σας αγορα του υπεραποτυχημενου και γεματο λογια και φανφαρες psvita αλλα δειτε τα πραγματα πως ειναι σταληθεια οτι ειναι ενα παντοδυναμο αλλα αποτυχημενο φορητο με μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου αξιολογα παιχνιδια που δεν εχει καμια σοβαρη υποστηριξη ουτε απο την ιδια την sony.Ενω απο την αλλη μερια υπαρχει ενα αδυναμο 3DS που ειναι γεματο ομως αποκλειστικοτητες εχει τεραστια υποστηριξη απο την NINTENDO και τωρα με την κυκλοφορια του 3DS XL η αντιστροφη μετρηση για το τραγικο psvita εχει ηδη αρχισει.
Υπάρχουν τουλάχιστον 20 ήδη.

http://www.metacritic.com/feature/25-best-nintendo-3ds-games

http://www.metacritic.com/feature/25-best-playstation-vita-games

Οι βαθμολογίες για τα παιχνίδια του Vita, ξεκινούν να είναι υψηλότερες του 75 απο την 19η θέση.

Οι αντίστοιχες του 3ds, ίσα που φτιάχνουν τόπ τέν. Βάλε κάτω και την χρονική διαφορά στην κυκλοφορία τους, και μάλλον θα δείς ότι δέν είναι και τόσο αποτυχημένο αυτό το ρημάδι το Vita κόντρα στο υπερμηχάνημα το 3ds. Μπορείς να συνεκτιμήσεις το γεγονός ότι η λίστα παιχνιδιών για το 3ds τελειώνει στο #21, με τα δύο τελευταία να έχουν βαθμολογία κάτω του μέσου όρου.

Και τι με νοιζουν εμενα οι βαθμολογιες που βαζει ο καθε ενας ρε φιλε.Εχουνε θαψει παιχνιδαρες μια ζωη οι καθε τυχαρπαστοι που εχουν παιξει 10-20 παιχνιδια και νομιζουν οτι μπορουν να κρινουν τους παντες και τα παντα.Εχω μαθει απο 8 χρονων που ασχολουμαι με το gaming να μην δεινω σημασια σε κανενα Review και σε κανενα και καλα κρητικο των videogames.Kανενας δεν πρεπει να επιλεγει παιχνιδι απο ενα review η απο μια κριτικη.Αν ηταν ετσι δεν θα ειχα παιξει προσωπικα εγω παιχνιδαρες αν καθομουνα να ασχοληθω με ολους αυτους.Εχω την δεικη μου αποψη και μπορω να κρινω εγω συμφωνα ε την εμπειρια μου και της διασεκατομυηρια ωρες που εχω φαει στα arcades και στης κονσολες οποτε βαθμολογιες και τετοια δεν με νοιαζουν εμενα.Λογικο το βρισκω να εχουν καλες βαθμολογιες γιατι ολοι αυτοι κατα κυριο λογο βαθμολογουν βαση των γραφικων και σαφως το vita εχει γραφικαρες αλλα η πλοιοψηφια ειναι ports και ωσο η sony βλεπει το vita σαν ενα μικροτερο ps3 τοτε ετσι ανυπαρκτο θα ειναι μεχρι να σβησει απο τον χαρτη γιατι ουτε αυτη το πολυδηνει σημασια.Εκτος και αν το μετατρεψουν και αυτο σε emulator machine οπως το psp και σωθει η κατασταση.Γιατι μια ζωη ετσι ειναι αυτη η καταραμενη εταιρια μια ζωη τα τσιπαρισμενα psx την εδειναν ζωη γιατι αν δεν επαιζαν αντιγραφα τα ps1 και 2 που ο καθενας αγοραζε με τα τσουβαλια της αντιγραφες τοτε θα ειχαν ιδιες πωλησεις με το Game cube.Tα παιχνιδια του 3DS οπως λες δεν εχουν τετοιες βαθμολογιες εχουν ομως διασκεδαση και πως γειβνεται να μην εχουν μεγαλες βαθμολογιες αλλα να κανουν τρελες πωλησεις δεν μπορω να το καταλαβω.Το vita ειναι μια αποτυχια και μιση και τοποτα παραπανω απο οποια πλευρα να το δει κανεις με ενα persona 4 που αναθαρησε καμια βδομαδα σε πωλησεις και μετα ξανα στον πατο και με μετρημενα στα δαχτυλα καλα παιχνιδια.Το ανισχυρο 3DS απο την αλλη ειναι γεματο αποκλειστικοτητες και με την κυκλοφορια του XL οπως εγραψα και παραπανω θα μπει και το τελευταιο καρφι στο φερετρο του psvita.

To metacritic δέν είναι απλά μία βαθμολογία, γνωρίζεις ότι αφορά μέσο όρο βαθμολογιών και αποτελεί μέτρο σύγκρισης για την βιομηχανία. Πέρα απο αυτό όμως, δέν στέκομαι εκει. Απλώς τα όσα λές περί ταφόπλακας και αποτυχημένης κονσόλας, εκτός του ότι δέν στέκουν πουθενά παρα μόνο στην λογική σου, την οποία και θα σπεύσω να σεβαστώ ώς gamer myself, κάνεις προκατειλλειμένες βόλτες γύρω απο τα ίδια και τα ίδια (εκτός άν γίνει emulator machine,, μικρό ps3 klp) χωρίς να βλέπεις το γεγονός του ότι ολόκληρη η βιομηχανία (και το κοινό) έχει διαφορετική άποψη.Όπως και να το κάνουμε, ο κόσμος παίζει και FIFA παίζει και Mortal Kombat, παίζει και uncharted και ναί, θέλει τέλεια ports απο τις home κονσόλες. Εγώ θα κατανοήσω το γιατί θέλει κάποιος (όπως εσύ) ένα 3ds, απόλυτα. Άσχετα που σε εμένα φαντάζει κινέζικο μπιχλιμπίδι του jumbo. Όμως, πώς να το αποκαλέσω αποτυχία, ή εσένα ας πούμε "κορόιδο" που το πήρες, αφού βλέπω ότι το γουστάρεις και το φχαριστιέσαι ; Δέν γίνεται. Συνεπώς, δέν είμαστε όλοι οι κάτοχοι του Vita χαζούληδες που την πατήσαμε και τώρα κλαίμε τα λεφτά μας και απολογούμαστε, αλλα μάλλον το φχαριστιόμαστε.

Οχι ρε φιλε μου δεν καταλαβες καλα τι εννοω η μαλον εγω δεν τα ειπα καλα.Κανενας δεν ειναι χαζος και φυσικα και δεν θεωρω κοροιδα ωσους το πηραν γιατι το πηραν για κατι συγκεκριμενο και το ευχαριστιουνται οπως λες.Και εχεις απολυτο δικειο το 3DS σαν κινεζικο μπιχλιμπιδι μοιαζη μπροστα στο vita δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο το vita ειναι τερας ισχυς και το 3DS απλα νανος μπροστα του.Εγω πχ fifa δεν παιζω και το mortal kombat δεν ειναι για πολυ οπως και το uncharted που το απεχθανομαι αλλα ολα αυτα αρεσουν σε καποιους και γιαυτο το αγορασαν δεν μπορω εγω να τους κρινω η να τους πω βλακες καλα εκαναν και το πηραν.Το θεωρω ομως αποτυχια για τον εξης λογο.Εσυ πχ που το πηρες δεν νοιωθης μια απογοητευση μικρη η μεγαλη δεν εχει σημασια που αγορασες μια παντοδυναμη κονσολα που θα επρεπε ολοι να τρεξουν να βγαλουν τα παιχνιδια εκει αλλα αντι γιαυτο κυκλοφορουν ports,λιγα σχετικα καλα παιχνιδια περναει ολοκληρη E3 χωρις να ακουστει τιποτα το ιδιαιτερο ακομα και απο την ιδια την sony και το ειρωνευονται ακομα και devs οπως εγειναι σε παρουσιαση στην βραζιλια που ρωτησαν γιατι δεν θα κυκλοφορησει το pro και ακουστηκε απο πανω να σηκωσουν τα χερια ποιοι εχουν vita και απο την αλλη μερια βλεπεις ενα ανισχυρο μηχανημα αλλα που ολοι ξεσκιζονται να βγαλουν τα παιχνιδια τους εχει ενα σωρο αποκλειστικοτητες και τεραστια υποστηριξη απο την NINTENDO;Αυτα εννοω γιατι οπου και να δεις στο ιντερνετ αλλοι τα πουκλανε τα vita ακομα δεν τα πηραν κυκλοφορουν ειρωνικα βιντεακια και γενικα ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος μαυτη την κατασταση.Κανενας δεν ειναι βλακας η κοροιδο που αγορασε κατι και αν εκρινα εγω καποιον μαυτους τους χαρακτηρισμους τοτε ο βλακας θα ημουνα εγω.Καθε ενας περνει οτι γουσταρει αλλα ακομα και γω να ειχα παρει vita θα ενοιωθα ασχημα με ολα αυτα που συμβαινουν σε αντιθεση με το 3DS.

Εντάξει, εφόσον δέν δίνεις βάση στις βαθμολογίες, αντίστοιχα δέν θα πρέπει να δίνεις βάση στα ειρωνικά βιντεάκια και posts σε gaming sites. Ούτε νοιώθω, ούτε θα νοιώσω περίεργα για μιά κονσόλα που θα αγόραζα. Εφόσον το έκανα, πάει να πεί ότι το μελέτησα, ήθελα - πήρα. Και 3ds βάζουν σε αγγελίες, μέχρι και αμίγκες ! (ε δέν ήθελα και πολύ) . Απλώς υπάρχει αρκετή "μίρλα" γενικά, που απλώς δέν την βλέπω να στέκει !

Υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι, σε ένα αξιόλογο hardware και νομίζω μόνο κάποιος πολύ λεφτάς και κουβαρντάς που πρόλαβε να αγοράσει ολόκληρο το line-up έχει πραγματικά βαρεθεί. Εγώ έξι παιχνίδια έχω και πραγματικά, μου φαίνεται ότι θα ασχολούμαι για πολύ καιρό ακόμα. Το quarterly report του metacritic γι'αυτό στο παρέθεσα, γιατί 25 τίτλοι με καλές βαθμολογίες σε ένα τόσο μικρό διάστημα δέν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Και μιλάμε για πολύ καλές παραγωγές, ενώ ακούγονται τα καλύτερα για το μέλλον. Παιχνίδια κατα βάση "οικιακά" σκάνε μύτη στο Vita (ήδη έχουμε το πρώτο καθαρόαιμο FPS,το Resistance, μαζί με καινοτομίες, και οι περισσότεροι το έκραξαν - εγώ τουλάχιστον στο έντυπο/site που γράφω πιστεύω το αντιμετώπισα ειλικρινά και του εδωσα ένα 8,8 ) Δέν ξέρω τί περιμένει ο κόσμος να δεί δηλαδή απο το Vita. Να τρέχει L.A Noire ; Όχι γιατί θα είναι port. Να έχει ένα τέλειο καινούργιο god of war ; Μα, πάλι GoW ; Και πότε θα βγέι τελικά Gran Turismo για το Vita ; Και λοιπές ρητορικές ερωτήσεις, που τελικά δέν κάνουν καλό σε κανέναν, και απλώς ρίχνουν λάδι στο flame war μεταξύ των gamers. Είπες ας πούμε για το περιστατικό με το Pro, εγώ θα σου απαντούσα άνετα ότι θα ήταν κυκλοφορία αυτοκτονίας απο την στιγμή που το FIFA είναι όπως είναι,ήδη απο το release line-up του Vita, και ότι η ΚΟΝΑΜΙ θα γινόταν ρόμπα και εκεί. Και μετά ξανά πάλι....

Other_Reality είπε:
Εντάξει, εφόσον δέν δίνεις βάση στις βαθμολογίες, αντίστοιχα δέν θα πρέπει να δίνεις βάση στα ειρωνικά βιντεάκια και posts σε gaming sites. Ούτε νοιώθω, ούτε θα νοιώσω περίεργα για μιά κονσόλα που θα αγόραζα. Εφόσον το έκανα, πάει να πεί ότι το μελέτησα, ήθελα - πήρα. Και 3ds βάζουν σε αγγελίες, μέχρι και αμίγκες ! (ε δέν ήθελα και πολύ) . Απλώς υπάρχει αρκετή "μίρλα" γενικά, που απλώς δέν την βλέπω να στέκει !
Υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι, σε ένα αξιόλογο hardware και νομίζω μόνο κάποιος πολύ λεφτάς και κουβαρντάς που πρόλαβε να αγοράσει ολόκληρο το line-up έχει πραγματικά βαρεθεί. Εγώ έξι παιχνίδια έχω και πραγματικά, μου φαίνεται ότι θα ασχολούμαι για πολύ καιρό ακόμα. Το quarterly report του metacritic γι'αυτό στο παρέθεσα, γιατί 25 τίτλοι με καλές βαθμολογίες σε ένα τόσο μικρό διάστημα δέν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Και μιλάμε για πολύ καλές παραγωγές, ενώ ακούγονται τα καλύτερα για το μέλλον. Παιχνίδια κατα βάση "οικιακά" σκάνε μύτη στο Vita (ήδη έχουμε το πρώτο καθαρόαιμο FPS,το Resistance, μαζί με καινοτομίες, και οι περισσότεροι το έκραξαν - εγώ τουλάχιστον στο έντυπο/site που γράφω πιστεύω το αντιμετώπισα ειλικρινά και του εδωσα ένα 8,8 ) Δέν ξέρω τί περιμένει ο κόσμος να δεί δηλαδή απο το Vita. Να τρέχει L.A Noire ; Όχι γιατί θα είναι port. Να έχει ένα τέλειο καινούργιο god of war ; Μα, πάλι GoW ; Και πότε θα βγέι τελικά Gran Turismo για το Vita ; Και λοιπές ρητορικές ερωτήσεις, που τελικά δέν κάνουν καλό σε κανέναν, και απλώς ρίχνουν λάδι στο flame war μεταξύ των gamers. Είπες ας πούμε για το περιστατικό με το Pro, εγώ θα σου απαντούσα άνετα ότι θα ήταν κυκλοφορία αυτοκτονίας απο την στιγμή που το FIFA είναι όπως είναι,ήδη απο το release line-up του Vita, και ότι η ΚΟΝΑΜΙ θα γινόταν ρόμπα και εκεί. Και μετά ξανά πάλι....
Γιαυτο σε λεω οτι αλλη αποψη εχεις εσυ αλλη εγω και φυσικα δεν ειναι καποιος βλακας αν αγορασε vita η εξυπνος αν αγοραζε 3DS η το αντιθετο.Απλα εγω δεν του δεινω πολλα χρινια ζωης ακομα αν συνεχισει ετσι.Για στειλε ενα PM αμα γουσταρεις σε πιο περιοδικο γραφεις για να το αγορασω.Οχι τιποτα αλλο αλλα να σε διαβασω ωστε να σε κραζω πιο ανετα μετα :D :D

Σου έστειλα τις λεπτομέρειες, άν και είναι free press συνεπώς δέν θα σε βάλουμε να ξοδευτείς ! Κράξε και online άμα θές, εδώ είμαστε ! Μόνη ατυχία είναι που δέν παίρνω nintendo τίτλους για review, γιατί εκεί θα έχωνες ασταμάτητα !

Στο Videorama στις Σέρρες θα το βρείς πάντως σε έντυπη έκδοση, τώρα που ξανακοίταξα.

@ other_reality Thanks και παλι για το PM φιλε.

Τα ευχαριστα νεα για τους οπαδους της NINTENDO συνεχιζονται δια στοματος Μike Read παραγωγου της Crytek.Mετα της παλαιοτερες διαψευσεις για λογους στρατηγικης ηρθε η στιγμη που δηλωσε επισημα ο παραπανω κυριως οτι η crytek εχει στενη συνεργασια με την NINTENDO για παραπανω απο εναν τιτλους για το Wii U.Φυσικα παρα της επημονες ερωτησεις αρνηθηκε να αναφερει εστω και την παραμικρη λεπτομερεια αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι ο ενας τιτλος απο αυτους θα ειναι το crysis 3.Επισης δηλωσε οτι με το Tablet controller θα επιλεξουν οι Devs ποια παιχνιδια θα τρεχουν στα 1080p 60fps ενω αν παιζονται με το pro controller τοτε ολα τα παιχνιδια του Wii U θα τρεχουν στα 1080p 60fps.

Πάντως αν υπάρξει επιλογή αγοράς Wii U χωρίς το απαίσιο controller με την οθόνη θα το προτιμήσω χωρίς σκέψη.

Οι χαζομάρες αυτού του είδους μόνο κακό έκαναν στο gaming. Κονσόλα χωρίς κλασσικό pad είναι σαν να πουλάς αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι.

Γιατι ποιος σε ειπε εσενα οτι δεινουμε σημασια στο nintendo power.To καθε οπαδικο εντυπο,site κλπ θα κανει την τριχα τριχια και λογικο ειναι.Θα κυκλοφορησει και θα δουμε τι θα γιννει και πως θα ειναι.Το κομπλεξ που εχετε ολοι να βγαλετε σκαρτη μια κονσολα που ακομα δεν κυκλοφορησετε ειναι περα απο τα ορια της φαντασιας.Περιμενετε να κυκλοφορησει και μετα πητε οτι θελετε αλλα να κυκλοφρησει πρωτα.Εδω νομιζετε απο μονοι σας οτι το psvita ειναι επυτηχημενο θα περιμενετε να κυκλοφορησει πρωτα το wii U για να σχολιασετε.

Σιγά μήν έχω και κόμπλεξ με το Wii U !!! Άλλοι μιλάνε για 1080p και μας βλέπω για 720 καρφωτό σχεδόν σε όλα τα multiplatform. Α, και μιλάμε για το Mass Effect 3 που είναι ήδη 7 μηνών κυκλοφορία. Κάτσε να δούμε και το Batman, το Assasins Creed, και εκεί πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα. Άν είναι το 1080 να το κρατάνε για το Mario, χαίρω πολύ, εδώ και πάρα πολύ καιρό παίζουμε Gran Turismo 5 και Wipeout HD.

Δεν μιλαω αποκλειστικα για σενα αλλα γενικα για διαφορους ξερολες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.Εδω μιλαμε με στοιχεια τους τα δηχνεις και δεν καταλαβαινουν.Αυτο ειναι κομπλεξ δεν ειναι κατι αλλο.Ειναι η μονη κονσολα εδω και τοσα χρονια που την εχει παρει τοσο στα σοβαρα η NINTENDO και εχει μελετημενες ολες της κινησεις της.Οπως και να το κανουμε απο οπου και να το δουμε το Wii U ειναι δυνατοτερο απο την τωρινη γεννια και με το 1GB μνημη ram αποκλειστικα για τα παιχνιδια και με την πιο συγχρονη και καλητερη καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης θα ειναι στα ιδια επιπεδα με την τωρινη γενια.Επιτελους οι πολυ καλοι multiplatform τιτλοι θα κυκλοφορησουν στο wii U και ωσο και να φαινεται αστειο να πανηγυριζουμε γιαυτο δεν ειναι γιατι καποιος κατοχος wii που δεν ειχε xbox360,ps3 δεν ειχε παιξει τιποτα απο αυτα και βασιζοταν πιο πολυ στα first party της NINTENDO και σε μερικα ακομα διαμαντια.Eχει ενα gamepad που οπως και να το κανουμε τραβαει τα βλεματα ειναι κατι το διαφορετικο και γενικα και γιαυτο αλλα και για την κονσολα οι πλοιοψηφια των developers εκτος ελαχιστων εξερεσεων μιλανε με τα καλητερα λογια και επιτελους θα δουμε ενα πολυ αξιολογο Wii U shop που ριχνει πολυ μεγαλο βαρος η NINTENDO σε συνεργασια με παρα πολλους indie developers.Αν τωρα εχει 1080p σε τιποτα παιχνιδια οπως το rayman legend και δεν εχει πουθενα αλλου ε ναι ρε φιλε και γω θα κραξω γιατι τοσο καιρο ακουμε χιλια δυο.Αν ομως πχ δω κανενα zelda,metroid η καποιο αλλο στα 1080p 60fps τοτε απλα θα τους βγαλω το καπελο.Αλλα δεν μπορω και με γυρνανε τα μυαλα οταν ακουω να λενε χιλια δυο για μια κονσολα που ακομα δεν κυκλοφορησε ακομα δεν την πιασαμε στα χερια μας.Ας κυκλοφορησει και τοτε αν υπαρχουν στραβα κραξτε ελευθερα κανενα προβλημα.

Εγώ (και όποιος "κράζει" το Wii U) δεν έχω σκοπό να πλήξω το vibe της Nintendo , η ίδια η Nintendo μου φαίνεται ότι τάζει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να πουλήσει το last gen πόνημά της. Άν δεν άκουγα αριστερά και δεξιά για το πόσο τούμπανο θα είναι το 1080p του Wii U, που επιτέλους θα έφερνε αέρα PC στις τελευταίες κυκλοφορίες, σε σχέση με τα "ταλαιπωρημένα ps360" των απαρχαιωμένων 720p, τότε δεν θα είχα λόγο να πω το οτιδήποτε. Εξίσου λάθος είναι η εκθείαση της κονσόλας, με το κράξιμό της στην τελική, από τη στιγμή που ούτε εσύ, ούτε κανείς μας, δεν την έχει σπίτι του για να παίξει. Συνεπώς, έχουμε για να συζητήσουμε με τα δεδομένα που δίνει ο τύπος, όσο αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια. (Νά'χαμε να λέγαμε δηλαδή)

Λίγο πιο πάνω σε ένα ποστ σου, λες ότι όλα τα παιχνίδια θα παίζονται στα 1080 με 60fps, όπως είπε ο Mike Read δηλαδή, με τον Pro Controller. Και μιλούσε για κάνα Crysis, και όχι για Zelda. Τώρα λες ότι θα τους βγάλεις το καπέλο αν δεις 1080 zelda και metroid, μετά θα λες ποπό τούμπανο το 720 πρώτη φορά είδα τον Link και την Samus έτσι. Και δεν μιλάω για σένα, αλλά για τη Nintendo, που μου φαίνεται ότι έτσι σκέφτεται και το πάει για εκεί μεριά. Θα λανσάρει και ένα Wii emulator που θα κάνει upscale όπως ο καλός ο dolphin και όλα καλά.

Φυσικα και θα τους βγαλω το καπελο ειδικα αν δω zelda η metroid στα 1080p 60fps και να παιζεται με το Wii U gamepad που ολοι εχουν πει οτι μειωνη τα fps.Η οπως εγραψα σε προηγουμενο post και οπως ειπαν επισημα και οχι ανωνυμα οτι ολα τα παιχνιδια μπορουν αν θελουν να τα κανουν να τρεχουν στα 1080p 60fps αλλα με το pro controller οχι με το wii U gamepad.Μια χαρ το παει η NINTENDO και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα αλλα να δω και ωσα υποσχονται γιατι αν δεν δω θα κραξω πολυ ασχημα.Και μονο που βλεπω HD σε κονσολα της NINTENDO με φτανει για πρωτο βημα και περενω τον βαρυ οπλισμο παιχνιδιων της που θα γιννει χαμος.

Σίγουρα όσο οι devs μαθαίνουν τη κονσόλα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Oblivion και Skyrim στο 360 πχ. Το Skyrim είναι πιο "στρωτό" άσχετα αν από γραφικά είναι αιώνες φωτός μπροστά.

Πίσω
Μπλουζα