Δεν χρειαζεσαι δευτερο χειρηστηριο γιατι δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι μεχρι τωρα που να σηκωνει δυο Wii U gamepads και δεν θα βγει και συντομα.Απλα καποια στιγμη περνεις και ενα pro controller για να παιζεις με την ανεση σου ωσα δεν τα γουσταρεις με το Wii U gamepad και εισαι αρχοντας η πολυ απλα παιζεις με το Wiimote του Wii που υποστηριζεται πληρως.Rygar είπε:Οι τιμες αυτές είναι για ΕΝΑ χειριστήριο. Βαλτε κανα κατοστάρι για ενα δευτερο. Μιλαμε για 400+! Θα περιμένω κανα 2 χρόνια μου φαίνεται.
Δεν θα χρειάζεται εξαρχής να πάρεις δεύτερο gamepad γιατί απλά δεν θα υπάρχει παιχνίδι που να το υποστηρίζει. Για αυτό τον λόγο μάλιστα δεν θα κυκλοφορούνε καν στο εμπόριο αρχικά.Rygar είπε:Οι τιμες αυτές είναι για ΕΝΑ χειριστήριο. Βαλτε κανα κατοστάρι για ενα δευτερο. Μιλαμε για 400+! Θα περιμένω κανα 2 χρόνια μου φαίνεται.
Η υπαρχουσα εγχωρια αντιπροσωπεια δεν εχει και τις καλυτερες σχεσεις με εμπορους και καταστηματα εδω και πολλα χρονια, δεν θα μου κανει εντυπωση αν δεν το φερουν και καθολου. Στη τελικη ολοι αυτοι κυριως κονσολες με το pro μεταπωλουν, οχι βιντεοπαιχνιδια.Aardvark είπε:Τα δικα μας plaisio multirama δεν το ανεβασαν για προπαραγγελια να δουμε τιμες....στα 300 με 350 καλα ειναι και εχει ελπιδα να πουλησει εδω.
Αν δεν κανω λαθος το πλαισιο δεν εχει πια συνεργασια με την Νορτεκ , αρα μαλλον δεν θα το φερει καθολου.. Ελπιζω να το φερουν στα public αλλιως απο Νορτεκ κατευθειαν μετα...Aardvark είπε:Τα δικα μας plaisio multirama δεν το ανεβασαν για προπαραγγελια να δουμε τιμες....στα 300 με 350 καλα ειναι και εχει ελπιδα να πουλησει εδω.
metalcandyman είπε:Δεν χρειαζεσαι δευτερο χειρηστηριο γιατι δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι μεχρι τωρα που να σηκωνει δυο Wii U gamepads και δεν θα βγει και συντομα.Απλα καποια στιγμη περνεις και ενα pro controller για να παιζεις με την ανεση σου ωσα δεν τα γουσταρεις με το Wii U gamepad και εισαι αρχοντας η πολυ απλα παιζεις με το Wiimote του Wii που υποστηριζεται πληρως.
Μα νόμιζα ότι το καινούριο gamepad είναι που θα ζμπρώξει την κονσόλα, όπως εκανε το wiimote με το Wii. Αλλιώς ρε παιδιά, τί νεο θα μου προσφέρει σε σχέση π.χ. με το PS3;; Μέχρι και το kinect εχει κατι παραπάνω να προσφέρει! Και γράφουμε και σε λάθος θρεντ!divined είπε:Δεν θα χρειάζεται εξαρχής να πάρεις δεύτερο gamepad γιατί απλά δεν θα υπάρχει παιχνίδι που να το υποστηρίζει. Για αυτό τον λόγο μάλιστα δεν θα κυκλοφορούνε καν στο εμπόριο αρχικά.
http://www.zeldainformer.com/news/comments/nintendo-replacement-wii-u-gamepads-available-for-a-fee?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Ρε αλανι τι δεν καταλαβαινεις;Ναι το χειρηστηριο ειναι ενας απο τους λογους που θα σπρωξει την κονσολα απλα δυο Wii U gamepad δεν υπαρχει παιχνιδι στην αρχη που να τα σηκωνει.Θα παιζονται με ενα wii U gamepad και με ωσα αλλα θελουμε wiimote η pro controller.Rygar είπε:Μα νόμιζα ότι το καινούριο gamepad είναι που θα ζμπρώξει την κονσόλα, όπως εκανε το wiimote με το Wii. Αλλιώς ρε παιδιά, τί νεο θα μου προσφέρει σε σχέση π.χ. με το PS3;; Μέχρι και το kinect εχει κατι παραπάνω να προσφέρει! Και γράφουμε και σε λάθος θρεντ!
υγ. Wii U=κονσόλα για 4, χρήση από έναν;;;
Ρίγανη, πολύ σωστά. Κατ' εμέ όμως, η κονσόλα είναι κάτι παραπάνω από πλήρης. Δεν με ενδιαφέρει δεύτερο χειριστήριο, άλλωστε ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ στο computer room δεν πατάει δεύτερο άτομο, ούτε σκέφτεται καν να αγγίξει τα μηχανήματά μου, είτε κονσόλες, είτε υπολογιστές.Rygar είπε:Αυτό που λεω λοιπόν είναι ότι η κονσόλα, κατ'εμέ, είναι ελλειπής.