Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ρε τις παίρνω χονδρική για το μαγαζί! :D

Αλλά η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ είναι η αγαπημένη μου! Και τα σουβλάκια φυσικά - φυσικά! :acoustic:

Σουβλακια,μαλαματινες και live streaming E3! :P

Και να φάμε ήτα λέει. Θα πέσει φάπα και καζούρα από το Wally που δεν θα έχει γίνει στην ιστορία!!!!!! :P

Ρε μεγαλε δεν πουλανε smartphones gamepad ειναι και η αναλυση ειναι παρα πολυ καλη.Αμα ειχ καμια αναλυση 1024-768 και το εβαζαν 3 κατοσταρικα μονο το gamepad θα ελεγες ακριβο ειναι.

Εν έτη 2012 τέτοια ανάλυση μόνο σε pad για παραγγελίες σε εστιατόρια υπάρχει.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγαλύτερο fail από τα smartphones δεν υπάρχει τελικά. Και έχω 3 (στο συρτάρι) . Και η ανάλυση του pad είναι μια χαρά. Κονσόλα είναι για GAMES όχι προέκταση τσουτσούνας για χρεωκοπημένους ελληναράδες. :P

Mια χαρά είναι η ανάλυση. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην τηλεόραση και θα είναι σε πραγματική HD ανάλυση εξάλλου. Στο pad δεν χρειάζεται να έχει την ίδια ένα smartphone των 400 euro γιατί πολύ απλά το πακέτο (κονσόλα-pad) θα κόστιζε πάνω από 500-600 euro. Εμείς συζητάμε για τιμές της τάξεως 300-350 euro και δεν εννοούμε μόνο το pad αλλά όλο το πακέτο. Επαναλαμβάνω, μιλάμε για την ανάλυση του pad και όχι της κονσόλας.

Και αν πουλάνε αυτό το pad ξεχωριστά και θες να πάρεις δεύτερο θα πρέπει, λογικά, να κοστίζει από 100 euro και κάτω, αλλιώς ποιος θα έδινε παραπάνω για ένα pad, ότι δυνατότητες και να είχε αυτό?

Mε αυτη την αναλυση παντως σιγουρα θα μπορουμε να βαραμε και παραγγελιες.

"Μια τζατζικι, ενα μαρουλι, δυο πατατες, φετα και κολοκυθακια τηγανιιιιιιι"

χαχαχαχαχα

Είπαμε τη πλάκα μετά τις 5 του μηνός!!! You cheat ρε! :P

pooky(1) είπε:
Είπαμε τη πλάκα μετά τις 5 του μηνός!!! You cheat ρε! :P
Ρε πια πλακα,ο τελικος του The new zealand story(Wally:D)μετα της 5 του μηνος θα παει να κρυφτει και θα περιμενει στα μουλωχτα να ρθει η μερα να αγορασει το Wii U:D

Το οτι ειναι αληθινη η φωτογραφια του τελικου σχεδιου του gamepad το ξεραμε αλλα επιβεβεωνεται σημερα αν και με οχι καλο τροπο.Ο game tester που την εβαλε στο Twiter σημερα απολυθηκε οπως λενε οι πληροφοριες.,

Ανακοινωθηκε το Castlevania: Lords of Shadow 2 για Wii U,Χbox360,ps3,psvita.Φυσικα ολοι ξερουμε πια εκδοση θα ειναι η καλητερη :diablotin: και να δουμε τωρα την μαγκια του xbox360 και ps3 που πλεον τα multiplatform ερχονται στο Wii U.Nα δουμε τωρα τι θα επιλεξει ο αγοραστης.

Επισης η NINTENDO ανακοινωσε απο που μπορει να δει live ο κοσμος την παρουσιαση της .H σελιδα ειναι αυτη http://e3.nintendo.com/

Οι διαφορες μεσα σε ενα χρονο.

original.gif

metalcandyman είπε:
:και να δουμε τωρα την μαγκια του xbox360 και ps3 που πλεον τα multiplatform ερχονται στο Wii U.Nα δουμε τωρα τι θα επιλεξει ο αγοραστης.[/url]
Εχμ, τη μαγκιά τους τη δείχνουν, ειδικά το xbox, απο το 2005...

ASiC είπε:
Εχμ, τη μαγκιά τους τη δείχνουν, ειδικά το xbox, απο το 2005...
Μαλον δεν καταλαβες τι λεω.Εχεις απολυτο δικειο σαυτο που λες αλλα την δειχνουν με αντιπαλο το Wii και παιζοντας μονοι τους χωρις αντιπαλο γιατι τα multiplatform στο Wii ειναι ανυπαρκτα.Τωρα που και η NINTENDO θα εχει τα multiplatform παιχνιδια και καλητερα απο τεχνικης αποψης θα ερχισει το παρτυ :diablotin:

metalcandyman είπε:
Μαλον δεν καταλαβες τι λεω.Εχεις απολυτο δικειο σαυτο που λες αλλα την δειχνουν με αντιπαλο το Wii και παιζοντας μονοι τους χωρις αντιπαλο γιατι τα multiplatform στο Wii ειναι ανυπαρκτα.Τωρα που και η NINTENDO θα εχει τα multiplatform παιχνιδια και καλητερα απο τεχνικης αποψης θα ερχισει το παρτυ :diablotin:
για πόσο,1-1,5 χρόνο :diablotin: ;

α συγγνώμη,έκανα ένα σοβαρό λάθος,δεδομένου ότι οι πρώτες φουρνιές παιχνιδιών δεν θα εκμεταλλεύονται πλήρως τη δύναμή του η ερώτηση χρειάζεται επαναδιατύπωση... για πόσο,6-8 μήνες :diablotin: :diablotin: ;

Αν για 1,5 χρονο υπαρχει μονο το Wii U σαν καινουριο Hardware(που ετσι φαινεται)τοτε οχι μονο θα κανει παρτυ αλλα θα τους παρει και τα σωβρακα με την τεραστια βαση χρηστων που θα εχει φτιαξει.Οποιος δεν το καταλαβε ακομα ας φροντισει να το καταλαβει οτι η απολυτη κυριαρχος απο δω και περα θα ειναι η NINTENDO:diablotin:

metalcandyman είπε:
Αν για 1,5 χρονο υπαρχει μονο το Wii U σαν καινουριο Hardware(που ετσι φαινεται)τοτε οχι μονο θα κανει παρτυ αλλα θα τους παρει και τα σωβρακα με την τεραστια βαση χρηστων που θα εχει φτιαξει.Οποιος δεν το καταλαβε ακομα ας φροντισει να το καταλαβει οτι η απολυτη κυριαρχος απο δω και περα θα ειναι η NINTENDO:diablotin:
κοίτα να δεις,σαν να μιλάμε για το xbox360 που τελικά ξεπεράστηκε από το wii σε πωλήσεις ενώ παλεύει για τη 2η θέση με το ps3,ένα σύστημα που βγήκε ένα χρόνο μετά με διπλάσια τιμή :P ...

Φιλε krem καλη η κοντρουλα αυτη να αναψουν λιγο τα αιματα εδω μεσα γιατι σκουριασαμε(τελειωσε και η μπαλα και δεν μπορουμε να πηγαινουμε αλλο και στο γηπεδο :D )Προσωπικα εχω και xbox360 και ps3 ασχετα που θεωρω οτι τζαμπα πηγαν τα λεφτα μου ειδικα για το ps3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Το θεμα ειναι απλο.Μπορει να εχω τα κοληματα μου και να γουσταρω με χιλια NINTENDO αλλα παροπηδες δεν φοραω.Απλα σκεφτομαι τα πραγματα λογικα.Στον παρον Hardware ακομα και τωρα βγαινουν παιχνιδια με φανταστικα γραφικα αλλα φαινεται οτι δεν καλυπτει αυτο πλεον τον κοσμο και θελει κατι καινουριο.Εδω λοιπον ερχεται η NINTENDO που εχει βελτιωσει ολα τα στραβα του wii και γενικα εχει κανει στροφη 360 μοιρων σε ολη την πολιτικη και στρατηγικη της.Εκτος απο αυτο για ενα χρονο το λιγοτερο θα παιζει μονη της και ολη ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο.Οταν κυκλοφορησουν και οι αλλοι δυο της καινουριες κονσολες λογικα θα πεσει σε πωλησεις αλλα εννοοιται οτι δεν εχει παλιωσει και εννοοιται οτι σε ολο αυτο το διαστημα θα φτιαξει οπως ριπα μια τεραστια βαση χρηστων.Απλα ειναι τα πραγματα και ειναι η αποψη μου φυσικα συμφωνα με τα στοιχεια που ερχονται στο φως καθε μερα.

metalcandyman είπε:
Φιλε krem καλη η κοντρουλα αυτη να αναψουν λιγο τα αιματα εδω μεσα γιατι σκουριασαμε :D Προσωπικα εχω και xbox360 και ps3 ασχετα που θεωρω οτι τζαμπα πηγαν τα λεφτα μου ειδικα για το ps3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Το θεμα ειναι απλο.Μπορει να εχω τα κοληματα μου και να γουσταρω με χιλια NINTENDO αλλα παροπηδες δεν φοραω.Απλα σκεφτομαι τα πραγματα λογικα.Στον παρον Hardware ακομα και τωρα βγαινουν παιχνιδια με φανταστικα γραφικα αλλα φαινεται οτι δεν καλυπτει αυτο πλεον τον κοσμο και θελει κατι καινουριο.Εδω λοιπον ερχεται η NINTENDO που εχει βλτιωσει ολα τα στραβα του wii και γενικα εχει κανει στροφη 360 μοιρων σε ολη την πολιτικη και στρατηγικη της.Εκτος απο αυτο για ενα χρονο το λιγοτερο θα παιζει μονη της και ολη ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο.Οταν κυκλοφορησουν και οι αλλοι δυο της καινουριες κονσολες λογικα θα πεσει σε πωλησεις αλλα εννοοιται οτι δεν εχει παλιωσει και εννοοιται οτι σε ολο αυτο το διαστημα θα φτιαξει οπως ριπα μια τεραστια βαση χρηστων.Απλα ειναι τα πραγματα και ειναι η αποψη μου φυσικα συμφωνα με τα στοιχεια που ερχονται στο φως καθε μερα.
αυτό εφόσον εταιρίες σαν τη ubisoft δεν εγκαταλείψουν το σύστημα μετά από 2-3 ΑΑΑ κυκλοφορίες (όπως έγινε πάνω-κάτω με το wii) ...

επίσης,δεν ξέρουμε πόσο διατεθειμμένες θα είναι οι εταιρίες να εκμεταλλευτούν την έξτρα δύναμή του για τις μεταφορές τους.τουλάχιστον στην αρχή το πιο πιθανό είναι να εκμεταλλευτούν μόνο το χειριστήριο άρα το θεωρητικό διάστημα που θα έχει για να βγουν "superior" εκδόσεις παιχνιδιών σε όλα τα επίπεδα λογικά θα συμπιεστεί αρκετά.

btw ο κόσμος από ότι έχω δει θέλει καλύτερο gameplay και όχι απαραίτητα καλύτερα γραφικά ;)

ΥΓ όντως καλή η κόντρα :D

Πίσω
Μπλουζα