Φαντάσου πόσο χάλια δηλαδή, τα smartphones καλύτερη ανάλυση έχουν !metalcandyman είπε:H αναλυση του θα ειναι 854 x 480
Ρε πια πλακα,ο τελικος του The new zealand story(Wally)μετα της 5 του μηνος θα παει να κρυφτει και θα περιμενει στα μουλωχτα να ρθει η μερα να αγορασει το Wii Upooky(1) είπε:Είπαμε τη πλάκα μετά τις 5 του μηνός!!! You cheat ρε!
Εχμ, τη μαγκιά τους τη δείχνουν, ειδικά το xbox, απο το 2005...metalcandyman είπε::και να δουμε τωρα την μαγκια του xbo60 και ps3 που πλεον τα multiplatform ερχονται στο Wii U.Nα δουμε τωρα τι θα επιλεξει ο αγοραστης.[/url]
Μαλον δεν καταλαβες τι λεω.Εχεις απολυτο δικειο σαυτο που λες αλλα την δειχνουν με αντιπαλο το Wii και παιζοντας μονοι τους χωρις αντιπαλο γιατι τα multiplatform στο Wii ειναι ανυπαρκτα.Τωρα που και η NINTENDO θα εχει τα multiplatform παιχνιδια και καλητερα απο τεχνικης αποψης θα ερχισει το παρτυASiC είπε:Εχμ, τη μαγκιά τους τη δείχνουν, ειδικά το xbox, απο το 2005...
για πόσο,1-1,5 χρόνο ;metalcandyman είπε:Μαλον δεν καταλαβες τι λεω.Εχεις απολυτο δικειο σαυτο που λες αλλα την δειχνουν με αντιπαλο το Wii και παιζοντας μονοι τους χωρις αντιπαλο γιατι τα multiplatform στο Wii ειναι ανυπαρκτα.Τωρα που και η NINTENDO θα εχει τα multiplatform παιχνιδια και καλητερα απο τεχνικης αποψης θα ερχισει το παρτυ
κοίτα να δεις,σαν να μιλάμε για το xbo60 που τελικά ξεπεράστηκε από το wii σε πωλήσεις ενώ παλεύει για τη 2η θέση με το ps3,ένα σύστημα που βγήκε ένα χρόνο μετά με διπλάσια τιμή ...metalcandyman είπε:Αν για 1,5 χρονο υπαρχει μονο το Wii U σαν καινουριο Hardware(που ετσι φαινεται)τοτε οχι μονο θα κανει παρτυ αλλα θα τους παρει και τα σωβρακα με την τεραστια βαση χρηστων που θα εχει φτιαξει.Οποιος δεν το καταλαβε ακομα ας φροντισει να το καταλαβει οτι η απολυτη κυριαρχος απο δω και περα θα ειναι η NINTENDO
αυτό εφόσον εταιρίες σαν τη ubisoft δεν εγκαταλείψουν το σύστημα μετά από 2-3 ΑΑΑ κυκλοφορίες (όπως έγινε πάνω-κάτω με το wii) ...metalcandyman είπε:Φιλε krem καλη η κοντρουλα αυτη να αναψουν λιγο τα αιματα εδω μεσα γιατι σκουριασαμε Προσωπικα εχω και xbo60 και ps3 ασχετα που θεωρω οτι τζαμπα πηγαν τα λεφτα μου ειδικα για το ps3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Το θεμα ειναι απλο.Μπορει να εχω τα κοληματα μου και να γουσταρω με χιλια NINTENDO αλλα παροπηδες δεν φοραω.Απλα σκεφτομαι τα πραγματα λογικα.Στον παρον Hardware ακομα και τωρα βγαινουν παιχνιδια με φανταστικα γραφικα αλλα φαινεται οτι δεν καλυπτει αυτο πλεον τον κοσμο και θελει κατι καινουριο.Εδω λοιπον ερχεται η NINTENDO που εχει βλτιωσει ολα τα στραβα του wii και γενικα εχει κανει στροφη 360 μοιρων σε ολη την πολιτικη και στρατηγικη της.Εκτος απο αυτο για ενα χρονο το λιγοτερο θα παιζει μονη της και ολη ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο.Οταν κυκλοφορησουν και οι αλλοι δυο της καινουριες κονσολες λογικα θα πεσει σε πωλησεις αλλα εννοοιται οτι δεν εχει παλιωσει και εννοοιται οτι σε ολο αυτο το διαστημα θα φτιαξει οπως ριπα μια τεραστια βαση χρηστων.Απλα ειναι τα πραγματα και ειναι η αποψη μου φυσικα συμφωνα με τα στοιχεια που ερχονται στο φως καθε μερα.