Wii U [Nintendo's Next Console]

Ρε αλανι κολλας και συ σε κατι λεπτομερειες.Λες να το κανουν τελικα να τρεχει στα 1080p και να μην το κανουν να τρεχει και στα 60fps;Αν ειναι ετσι ειναι δωρο αδωρο και τζαμπα κοπος.Απλα αν οντως γιννει αυτο και το παιχνιδι ειναι στα 1080p θεωρω δεδομενο οτι θα τρεχει στα 60fps γιατι οπως δηλωσαν και οι ανθρωποι της NINTENDO στην ερωτηση γιατι τα first party παιχνιδια της που θα κυκλοφορησουν στην αρχη με την κονσολα θα ειναι στα 720p και οχι στα 1080p απαντησαν οτι αυτο που τους ενοιαζε γιαυτα τα παιχνιδια εξαρχης ειναι τα 60fps και οχι η αναλυση γιαυτο επειδη το αρθρο λεει για 1080p και θα κυκλοφορησει και 2 χρονια μετα λεω και γω οτι θεωρω δεδομενα τα 60fps.
 
Ρε Doc γιαυτο το θεωρω εγκυρο πρωτον γιατι επεσε μεσα στης περισσοτερες ειδησης κατα καιρους αλλα και γιατι ειναι αντικειμενικο και δεν κουκουλωνει δηλωσης που δεν συμφαιρουν την NINTENDO οπως αυτο που εγραψες.Τωρα για το τι λεει η capcom σικεμε κανταρ εμενα καθε ανθρωπος δικαιουται να πιστευει οτι θελει.Και αν τα επομενα xbox και ps3 ειναι πιο δυνατα που σιγουρα θα ειναι απο το Wii U δεν σημαινει οτι το Wii U δεν ειναι next gen κονσολα γιατι αν ειναι ετσι και το πρωτο playstation το εβαζαν στον ιδιο κουβα με το N64 και το θεωρουσαν της ιδιας γεννειας αλλα αν λαβουμε υποψη την βλακεια της crapcom τοτε μονο το N64 ηταν next gen γιατι ηταν πιο ισχυρο απο το playstation οπως το ιδιο και το Dreamcast ηταν next gen σε σχεση με το N64.
 
Παλι τσακωνεστε μωρε... :bash: . Ειναι προφανες οτι το Full HD σημαινει 1080p. Οσο για την Capcom νομιζω εννοει οτι αν δεν βγουνε και οι κονσολες απο ms και sony δεν ξεκιναει η νεα γενια (ωστε να εχουνε και οι 3 εταιριες κονσολες στην αγορα) .. Δεν ειναι απολυτο οτι οι νεες κονσολες απο sony και ms θα εχουνε τεραστια διαφορα με το WiiU . Επισης το WiiU στο lanch ειναι λογικο να μην δουλευει στο 100% των δυνατοτητων του. χρονο με τον χρονο θα εχει μεγαλη βελτιωση.
 
Απόλυτα σωστό. Με το καιρό θα βελτιώνεται και η τεχνογνωσία θα μεγαλώνει η πείρα. Τώρα αν δεν είναι στα 1080 και 60 καρέ θα πέσει πολύ θάψιμο το ξέρουν αυτό καλά και πιστεύω οτι είναι και ο λόγος που θα αργίσει λίγο το παιχνίδι!
 
Αν το έφτιαχνε το παιχνίδι η Retro Studios δεν θα χώραγε αμφιβολία ότι θα έτρεχε στα 60fps Full HD. Γι αυτούς τα 60fps είναι standard εξάλλου και γι αυτό τους σέβομαι όσο καμία άλλη εταιρία.

Πάντως για να λέει η Nintendo ότι θα είναι το πιο advanced τεχνικά παιχνίδι τους δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι. Η Nintendo συνήθως δεν την ψωνίζει με κάτι τέτοια και δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις. Παρόλα αυτά έβγαλε τα Mario Galaxy τα οποία είχαν τρομερά γραφικά και εφέ που σε κανένα άλλο Wii game δεν είχα δει και έτρεχαν και στα 60 fps. Οπότε φαντάσου τι μπορούν να κάνουν σε ένα μηχάνημα τόσο δυνατό (ή δυνατότερο) όσο ένα 360/PS3 και πόσο εντυπωσιακό θα είναι το παιχνίδι όταν κάνουν τέτοιες δηλώσεις για τον τεχνικό τομέα (που συνήθως η Nintendo μιλάει μόνο για gameplay related stuff).
 
Λογο διαφορας ωρας η πρωτη παρουσιαση θα ειναι η ιαπωνικη στης 10 το πρωι και μεις που δεν μπορουμε να περιμενουμε θα δουμε αυτην ασχετα που δεν θα καταλαβαινουμε τιποτα αρκει να βλεπουμε βιντεο.Η επομενη για ευρωπη και αμερικη ξεκιναει στης 5 το απογευμα.
 
Σήμερα η Apple, αύριο η Ninty!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! :happyjump: :hurrah:
 
Με αυτά τα L-R πλήκτρα,τα αναλογικά τι θα κάνουν ?

 


Θα είναι εξαρχής στα Pad/Pro ή θα μας αναγκάσουν να πάρουμε extra-extra χειριστήριο ?
 
http://www.byteme.gr/column/ubyte/i-apokalypsi-tou-wii-u

WTF????

260 ευρώ για μια κονσόλα με 8 giga δίσκο; ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :eek:

320 ευρώ για την ίδια κονσόλα βαμμένη μαύρη με 32 ολόκληρα giga δίσκο;

EPIC FAIL.

 


NINTY GTFO.
 
350? για Ευρωπη = 399? για Ελλαδα.
 
Φαινεται οτι επεσα μεσα στην τιμη... ;)
 
Οι τιμες ειναι τελειες και δεινω τα συγχαρητηρια μου στην NINTENDO γιαυτο το θεμα.

260 ευρω θα κοστιζει το βασικο πακετο και θα περιλαμβανει την κονσολα σε ασπρο χρωμα ενα GamePad δυο power adapters,ενα καλώδιο HDMI και εσωτερική μνήμη flash 8 GB.

Το premium πακετο θα κοστιζει 320 ευρω και θα περιεχει την κονσολα σε μαυρο χρωμα ενα GamePad δυο power adapters,ενα καλώδιο HDMI,Console Stand,GameΡad Stand, GameΡad Charging Dock,συνδρομη στο Nintendo Network Premium για 2 χρονια και εσωτερική μνήμη flash 32 GB.

Το tablet gamepad ξεχωριστα θα κοστιζει 134 ευρω και το pro contrller 50 ευρω.

Επισης θα εχει 2GB μνημη Ram νουμερο εντυπωσιαμο για τα τωρινα δεδομενα το τι θα γιννει αργοτερα δεν με νοιαζη και το 1GB θα ειναι αποκλειστικα για τα παιχνιδια και το αλλο 1 θα ειναι για το λειτουργικο και φαινεται απο τωρα οτι θα ειναι υπερπαραγωγη με τοση μνημη που χρειαζεται.Επισης οτι παιχνιδι εχουμε απο την virtual console του Wii θα μπορουμε να το μεταφερουμε και στο Wii U.

Oι τιμες ειναι εξαιρετικες και μην βλεπετε ποσο κοστιζουν τωρα οι κονσολες 6ετιας αλλα να βλεπετε ποσο κοστιζαν οταν κυκλοφορησαν οπως το ps3 που η εκδοση του με τα 20GB κοστιζε 500 δολλαρια οταν κυκλοφορησε οποτε αυτον τον παπα με την τιμη μην τον πιπιλιζετε συνεχεια γιατι αν εβαζαν 320GB πανω και το πουλουσαν κανενα πεντακοσαρικο ολοι θα πεφτατε σαν τα καρταλια και θα την σκιζατε.Και στην τελικη ολοι εχουμε καποιον εξωτερικο σκληρο η αν δεν εχουμε περνουμε εναν και τελειωνη το θεμα.Τωρα για την βαση στηριξης απλα γελαω μαυτο το θεμα.Καντε μηνυση στην NINTENDO γιαυτη την τεραστια συμφορα που μας βρηκε και θα αναγκαζομαστε να μην εχουμε βαση ωστε να εχουμε το Wii U ορθιο.Ντροπη σου ρε NINTENDO πως θα παιζω εγω Mario και zelda τωρα αν δεν ειναι το Wii U μου ορθιο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Και ωσοι δεν γουσταρετε πολυ απλα μην το περνετε αφηστε να το παρουμε εμεις που καραγουσταρουμε και ας εχε μονο 8 η 32GB μνημη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασιλη 350 και 400 πιστευω θα ειναι η τιμη διαβαζοντας τα ανακοινωθεντα. Οι τιμες δεν προκυπτουν απο αναγωγες της τιμης απο γιεν.
 
Το αποκλειω να φτασουν σαυτα τα νουμερα οι τιμες.Θα το μαθουμε στης 5 το απογευμα απο το αμερικανικο/ευρωπαικο event.
 
η τιμή των 260 ευρώ είναι συμπαθητική για το βασικό μοντέλο όμως ως καταναλωτής (και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα) θα μου δημιουργηθούν οι εξής προβληματισμοί

1) γιατί να δώσω 260 ευρώ και να πάρω αναγκαστικά και το wiiu pad που ευθύνεται για το μισό κυριολεκτικά κόστος; θέλω να παίζω μόνο με το pro controller...

2) γιατί να δώσω 260 ευρώ σε αυτό όταν με τόσα και λιγότερα παίρνεις xbox360/ps3 με τεράστιες βιβλιοθήκες και με τους διαδόχους τους να έρχονται σε ενάμιση χρόνο το πολύ; δεν είναι αρκετός χρόνος για να δείξει μέσω των παιχνιδιών ότι είναι πραγματικά next-gen και μέχρι να το καταφέρει λογικά πολλοί developers θα έχουν στραφεί στους άλλους διαδόχους...
 
Kαι γω μπορω να σε πω πολλους λογους για τους οποιους καποιος θα παρει το Wii U αλλα δεν παει ετσι το πραμα.Οποτε οποιος θελει παει και το περνει και οποιος θελει δεν το περνει και τελειωνη το θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1) γιατί να δώσω 260 ευρώ και να πάρω αναγκαστικά και το wiiu pad που ευθύνεται για το μισό κυριολεκτικά κόστος; θέλω να παίζω μόνο με το pro controller...2) γιατί να δώσω 260 ευρώ σε αυτό όταν με τόσα και λιγότερα παίρνεις xbox360/ps3 με τεράστιες βιβλιοθήκες και με τους διαδόχους τους να έρχονται σε ενάμιση χρόνο το πολύ; δεν είναι αρκετός χρόνος για να δείξει μέσω των παιχνιδιών ότι είναι πραγματικά next-gen και μέχρι να το καταφέρει λογικά πολλοί developers θα έχουν στραφεί στους άλλους διαδόχους...
1)Γιατι το U ειναι το UPAD του,ειναι σαν να παιρνες το Wii χωρις το Wiimote.Mην βλεπεις που το 360 και το Ps3 τα πουλανε ξεχωριστα αυτα βγηκανε αργοτερα.


2)Γιατι ειναι νεα κονσολα με νεα παιχνιδια και ηδη εχεις η 360 η Ps3.



Xaιρομαι που θα βγει σε μαυρο αν δειτε φωτος σε συνδυασμο με τα αξεσουαρ του It's a beauty,εστω και αν θα μπορουσε να ειναι το αντιθετο,ασπρο το ακριβο,μαυρο το φτηνο,γκρρρρ
 
metalcandyman είπε:
Kαι γω μπορω να σε πω πολλους λογους για τους οποιους καποιος θα παρει το Wii U αλλα δεν ειναι παει ετσι το πραμα.Οποτε οποιος θελει παει και το περνει και οποιος θελει δεν το περνει και τελειωνη το θεμα.
ναι ρε συ,αλλά ΑΝ το wiiu pad δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία δεν θα ήταν καλό να σου έδινε περισσότερες επιλογές πακέτων; αλλιώς νιώθεις αν είναι να χαλάσεις "260 ευρώ" και αλλιώς πχ "140 ευρώ* *+50 ή 130 ευρώ για χειριστήριο" ή να υπήρχε ένα πακέτο ακόμα πιο φθηνό με όχι πάνω από 1-2gb flash memory γι'αυτούς που ήδη έχουν σκληρό δίσκο να του συνδέσουν.

ερώτηση,σίγουρα θα μπορείς να συνδέεις επιπλέον σκληρό δίσκο πάνω ; δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο.

Aardvark είπε:
1)Γιατι το U ειναι το UPAD του,ειναι σαν να παιρνες το Wii χωρις το Wiimote.Mην βλεπεις που το 360 και το Ps3 τα πουλανε ξεχωριστα αυτα βγηκανε αργοτερα.
2)Γιατι ειναι νεα κονσολα με νεα παιχνιδια και ηδη εχεις η 360 η Ps3.



Xaιρομαι που θα βγει σε μαυρο αν δειτε φωτος σε συνδυασμο με τα αξεσουαρ του It's a beauty,εστω και αν θα μπορουσε να ειναι το αντιθετο,ασπρο το ακριβο,μαυρο το φτηνο,γκρρρρ
1) σκέψου το όμως βάσει των στοιχείων που έχουν παρουσιάσει,τι ξέρουμε για το χειριστήριο και το τρόπο χειρισμού;

α) μπορείς να παίξεις και με το pro controller,χωρίς την ανάγκη ύπαρξης του wiiu pad.

β) το pro controller θα κάνει 50 ευρώ,το wiiu pad 130

αν κάνει κάποιος αυτές τις συνδέσεις και συνυπολογίσει το συνολικό κόστος δεν είναι δύσκολο να φτάσει σε αυτόν τον προβληματισμό.

και όσο για το wii,εκεί τα motion controlllers παρουσιάστηκαν ως κάτι το απαραίτητο (και ήταν τελικά μιας και τα χρειάζεσαι για το pro controller) και κάτι το επαναστατικό στο χώρο του χειρισμού και του gameplay .στη περίπτωση του wiiu όμως μάθαμε σχεδόν από την αρχή ότι,αν και το wiiu pad προσφέρει μερικές επαναστατικές λειτουργίες (άσχετα αν στο μεταξύ εμφανίστηκαν και αλλού) εντούτοις μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια και με το pro controller αν θέλεις,ΧΩΡΙΣ να μειώνεται το playability των παιχνιδιών. τι θέλω να πω με λίγα λόγια; ότι το παρουσίασαν λάθος κατά τη γνώμη μου.

2) με νέα first party παιχνίδια και 2 νέα σημαντικά third party (zombiu,rayman legends) ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eιναι δεδομενο οτι μπορεις να συνδεεις σκληρο δισκο πανω οπως και καρτα μνημης απο την αρχη ειναι γνωστα αυτα.Οπως ειπε και ο Aardvark παραπανω ολη η ουσια του Wii U ειναι το gamepad δεν γεινεται να κυκλοφορουσε πακετο χωρις αυτο απλα επειδη η NINTENDO μαθαινει απο τα λαθη της κυκλοφορησε και το pro controller ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και να μην γιννει οπως με το wii και το wiimote.
 
Πίσω
Μπλουζα